Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

@nitro5 nisam znao da je autonomija baterije toliko vezana za CPU. Onda se nadam da će zmaj u S23U biti bolji od S22U, eto mi izgovra da potršim još par stotina evra za zamenu S22U za S23U 😁

Svake godine najavljuju novu Ultru kao veliki upgrade, bukvalno savršen telefon sa ispravljenim svim manama u odnosu na prethodnika i svake godine izbace poluproizvod (ako poprave nešto uvek zeznu nešto drugo). Zašto bi ove godine bilo drugačije?

^ da izbace savršenu Ultru , skoro pa niko ne bi kupovao novi model 2-3 god. To se proizvođačima ne isplati.

....Zbog baterije koja daje 45 min duži SOT ili unapređene kamere za fotkanje zvezda padalica 🤔🤔🤔 (reklama za S23U ).

^ da izbace savršenu Ultru , skoro pa niko ne bi kupovao novi model 2-3 god. To se proizvođačima ne isplati.

....Zbog baterije koja daje 45 min duži SOT ili unapređene kamere za fotkanje zvezda padalica 🤔🤔🤔 (reklama za S23U ).
Ne pije vodu baš ta priča. Evo Apple izbacuje svake godine sve bilji proizvod, a i prošlogodišnji je bio odličan. Pa ne vidim da se novi ne prodaje dobro i ako je predhodnik bio "savršen"

Kod njih je razlika još mizernija iz godine u godinu. Da nisu ubacili pilulu umesto notch-a (a pilula je identično ukopana u ekran kao i notch) digla bi se kuka i motika. Ovako evo vam pilula to vam je wow i imate novu kameru od 48mp to vam je wow puta 4 u poređenju sa 12mp. Za ovu godinu dosta vala. A to što im svaki model dolazi sa početnih 128gb i što trebaš još 200e da doplatiš za 256gb model to nema veze. Biće sa serijom 15 256gb standard. Novi feature. 😁

Evo ja posle toliko godina i telefona note 20 ultra nosim 2 godine usput imao i s21 ultra al sam ga prodao 😀Drugar skoro uzeo s22 ultra i prodao ga i vratio se na S21 ultra kaze bolji mu on.😅

Koliko vidim na slikama, raspored dugmića je identičan na S23 Ultra i S22 Ultra. Mislim da će ipak na kraju dizajnerski S23U biti identičan sa S22U.

Погледах јуче цене у G - радњи, каже :
IP14PM 202 000
S22U 147000 или 149000,слагаћу вас.
По овоме можда S23U и не буде преко 200к како сам мислио у почетку...

To su sada cene kada su ubili sve što su mogli, i nije S22U 149k nego 165k :). Daju te popuse, a niko po MP-ovima ne uzima uređaje, ili je jako mali broj ljudi koji to radi.

Pa nije baš mali broj ljudi koji uzimaju po MP cenama. Ima ljudi koji ne žele da se mlate sa oglasima, a cena od 1500-2000 evra nije nešto što je problem.

Kako kome. Ja iskreno ne verujem da veliki broj uđe i kaže, hoću recimo Fold4. Ili je to provajder, ili je KP. Ne kažem da nema, ali verujem da taj broj za flasgship i high-end modele nije veliki.

To su sada cene kada su ubili sve što su mogli, i nije S22U 149k nego 165k :). Daju te popuse, a niko po MP-ovima ne uzima uređaje, ili je jako mali broj ljudi koji to radi.
Немам појма на шта си конкретно мислио са тим убили, али телефони су изложени један испод другог, чачкао сам их пар минута и јасно пише цена испод оба, једино што нисам гледао са колико су меморије(да ли је 128,256 или 512gb)..

Ubili u smislu da su u poslednja 2 meseca menjali cene, pa sada kao opet spustili. Isto su radili i sa Fold 3 modelom. Kod Gigiše je uvek nešto šok cena ili top artikal.

Za neverovati je da Gigiša trenutno drži cenu s22 ultra modela, starog skoro godinu dana, potpuno istu kao i prvog dana početka zvanične prodaje, 165 000 rsd (za gotovinu). Valjda će početi trajno da opada sa početkom preordera s23 ultra.🤔

Za neverovati je da Gigiša trenutno drži cenu s22 ultra modela, starog skoro godinu dana, potpuno istu kao i prvog dana početka zvanične prodaje, 165 000 rsd (za gotovinu). Valjda će početi trajno da opada sa početkom preordera s23 ultra.🤔
Neće. Mesec dana nakon izlaska S23 Ultra maknuće ga iz prodaje. Kao što su sklonili S21 Ultra kada je izašao S22 Ultra.

Ruku u vatru mogu da stavim,da su tada ostavili S21 Ultra,da bi se bolje prodavao nego S22 Ultra

Meni je ova bež ili kako je zovu Cotton flower skroz ok i ako budem menjao S22U za S23U to će biti ta boja.
Kako kome. Ja iskreno ne verujem da veliki broj uđe i kaže, hoću recimo Fold4. Ili je to provajder, ili je KP. Ne kažem da nema, ali verujem da taj broj za flasgship i high-end modele nije veliki.
Upravo se flagship tj premium modeli najviše tako prodaju. Neće neko ko razmatra recimo A52 ući u Samsung store i platit punu cenu, već će isti kupiti na neke rate ili kod operatera ili na oglasima. Luksuzne i premium stvari se uvek prve prodaju i najbolje prodaju.

Poslednja izmena:
S23 ultra 1299 dolara
S23+ 999 dolara
S23 850 dolara

I opet 128gb osnovni model? Dokle više.

Vala ja ga sigurni ne bih kupiio. Jedino da ima SD slot, kao što nema. Zato i S20 teram i dalje, 512gb sd i vozi.

Samo nek bude isti cip u sva 3 modela, da ne bude slucajno zmaj samo za ultru.....

Da li je realno, 200mpix i 128gb...

Po ovim cenama u preorderu S23U bi bio oko 170.000-180.000 .... moguće i 190.000 din. :rolleyes: ... ima cene polovnih S21U / S22U da odlete u nebo :LOL: 👏

^ Neće sigurno cena za preorder da ode 40k više u odnosu na prethodnu seriju. Plafon 165k preorder cena za Ultru

^ 1.300€ + pdv .... Itd. 🤔.... Bio bih veoma prijatno (ako je to uopšte prijatno) iznenađen da bude 165.000 din.

^ Da. Preorder cena. Obično u svakoj seriji se preorder vrti za jedno 150e manje od regularne cene.

U preorderu S22 Ultra je bio nekih 15.000 jeftiniji od regularne cene koja je 165.990 dinara. Cenim da će ultra biti u regularnoj ceni oko 175.990, a u preorderu oko 160.000 dinara

Nazad
Vrh Dno