Ја сам поручио Spigen маску и стигла је за 20дана. То "има на стању" је у Немачкој па они поруче, стигне на адресу тамо па преузме њихов човек који то донесе овамо кад му наиђе "тура".Da li je neko kupovao preko MyTrendyPhone i za koliko stižu pošiljke? Spigen koji sam naručio piše da ga imaju na stanju.
Kamo srece da je to jedini problem sa kamerom 🫠To je jedini problem sa kamerom ovog telefona koji imam!
Молим више информација по овом питању.Kamo srece da je to jedini problem sa kamerom 🫠
Ne bi da stavljam slike deteta. Videcu sutra prekosutra slikati nesto.Da l ne moguće da su to konačno rešili? To je jedini problem sa kamerom ovog telefona koji imam! Može li neki sample? Ne mora dete, kuca, maca, svejedno šta
Odakle da počnem 😬Молим више информација по овом питању.
Evo jedna. Izbrisao sam klinca sa slike....i ostali su ljudi u pokretu i sasvim korektno slikano. (Bar je meni dobro, mozda se nekom drugom nesto ne svidi).Ne bi da stavljam slike deteta. Videcu sutra prekosutra slikati nesto.
Danas bio u NS i pustio dete godinu i 2 meseca po trgu da trckara, 10 slika i nijedna nije mutna sve dobre.
Iskjucen auto lens switch...
Preko dana na dnevnom svetlu je super, ili u super osvetljenim uslovima.Evo jedna. Izbrisao sam klinca sa slike....i ostali su ljudi u pokretu i sasvim korektno slikano. (Bar je meni dobro, mozda se nekom drugom nesto ne svidi).
Lp.
One ui 6 beta 8 ili si na 5.1??Preko dana na dnevnom svetlu je super, ili u super osvetljenim uslovima.
Ovo sam večeras u 20:30 fotkao, u Aviv parku, dobro osvetljeno. Bio sam u pokretu, brzo hodao, plus se em desna ruka kojom sam držao telefon drmala, em leva gde sam držao te gluposti.
Ljudi su zamućeni na slabijem svetlu, u kući, stanu itd.
A to se vidi ovde na drugoj slici.
5.1 ali nema razlike. Probaj da fotkas u stanu/kuci gde nemas sunce, otvoren prostor. Gde imas zidove, vestacko svetlo, prozore.One ui 6 beta 8 ili si na 5.1??
Tobdzija ili furundzija?ne volim njihov izgled, taj zadnji deo me bas nekako ne privlaci...
Da se ne lažemo, do juče nisu znali šta je HDR. 😬Bez uvrede IP ima bolje fotke i IP13PM i 14PM a i 15PM u odnosu na samsung flafship modele
Imao sam do mesec dana unazad IP13PM , ne namestam nista , samo okinem i slika bude ful . Sada imam Fold4 ali moja 13ka je pravila mnogo bolje fotke , nema veze sto su softwerski odrađene , bolje su i bolje su odrađene i od Samsung Flagship telefona
Pogodio si suštinu! Tačno je - Samsung S23 Ultra nema najbolje kamere ali je, generalno, najbolji telefon u Android svetu! Ove godine sam koristio nekoliko flagship telefona. Opširno sam pisao o tome na ovom forumu. Samsung S23, Samsung S23 Plus, Pixel 7 Pro, Honor Magic5 Pro i sad Samsung S23 Ultra. Pixel i Honor imaju bolje kamere za fotografisanje od svih Samsungovih modela. E sad tu ima caka - bolji su ali samo u teškim uslovima za fotografisanje. Pri normalnim ili poluteškim uslovima, u kojima se pravi najveći broj fotografija, te kamere su veoma slične. Sve će dati odlične rezultate. Sve se svodi na šta se kome više sviđa. Honor u 95 posto slučajeva pravi vrhunske fotke! Ali uslikati zalazak sunca ovim telefonom skoro je nemoguće zbog svetlećih tačkica koje se javljaju kad Honor usmeriš ka iole jačem izvoru svetla. Zalazak sunca će češće slika nego, na primer, mračna ulica sa veoma malo svetla.Slazem se, citam poslednje stranice i pitam se sto imam s23 a ne xiaomi i njegove magije. U telefonu od hiljada slika, nemam 50 slikanih u nocnom modu, ultra wide itd. Sve je u kadru, prilici, i trenutku. Ali zato bih ludeo sa bagovima softvera, ili nemogucnostima ios operativnog sistema... Ispade s23 najgora od svih, sto svakako nije tacno. U zadnjih godinu dana isao sam sa s21 na iphone 13 pro, pa na s23, i apsolutno tu iphone magiju kamere nisam video u svakodnevnoj upotrebi. Neke slike secam se iz kafane, takodje sumovite, cesto brljave... Pricamo o kamerama telefona, ne o profi fotografskoj opremi. Koji god opis da se pogleda na yt moj zakljucak je da su iphone i samsung uglavnom "tu negde". I moj utisak je upravo takav.
Kad izlazi A55?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari