Samo da ne bude da je namerno osakate pošto još nisu sredili na S23U. 😂Kamera je dosta dobra na s22u svaka cast ako su je unapredili...taman da sacekam jos neki dan pa da se resim 22u ili 23u

www.sammyfans.com
Ok,nisam ni ocekivao da drze duze od dva,tri max 4 meseca@kvaka22 na koji model si stavio?! Ja već par puta kupovao te hidrofolije sa AE za S22U, ali svaka se odlepi posle par meseci (sa strane na ivicama ekrana, naravno)... Javi kako se ponaša posle određenog vremena...
Čuj jednom mesečno, za te pare nije strašno i da ih menjaš na nedeljnom nivou 😬Ok,nisam ni ocekivao da drze duze od dva,tri max 4 meseca
Ali nisam ocekivao da ovako lepo pokrivaju ekran
Ali za 2 dolara 4 folije ,ne bi mi bio problem ni jednom mesecno da moram da ih menjam
A staklo jednostavno ne volim i uglavnom ne lezi dobro
U pitanju je s22 ultra
Jel ovo nadogradnja i za kamere sto je Samsung izjavio da će i S22U da dobije?
Potpuno isto aprilsko ažuriranje izašlo i za S21U. Bravo Samsung👏👍👍👍.Mislim da jestePogledajte prilog 385070

Imam ja sa s22+, poslednjih mesec dana kao da se pogorsalo. Sedim za radnim stolom, telefon pored mene, pun signal i samo stize poruka o propustenom pozivu...Drugar ima problem sa s22 plus da odjednom ne radi internet, ili poziv dok ima npr 4 od 5 crtica, poslao je tel u servis, ali oni kazu da je sve ok. Bukvalno smo sedeli na istom mestu gde moj s23 nema nikakav problem sa njegovom karticom, a njegov zeza i sa njegovom A1 i sa mojom Yettel karticom, da li je jos neko imao ovaj problem?
www.androidcentral.com
Samsung’s moderator assures that the issue has been fixed with a new update that rolled out on March 2 for the Samsung Keyboard app running version 5.6.10.31.
Poslednjih godinu ipo se javljaju razni problemi i uvek se na neku foru rese, sacekaj jos malo prestace vrv.Imam ja sa s22+, poslednjih mesec dana kao da se pogorsalo. Sedim za radnim stolom, telefon pored mene, pun signal i samo stize poruka o propustenom pozivu...
A1 dobija isto kad i YettelPa znači, u praksi npr. EUY csc koji koristi MTS dobija brža ažuriranja nego telefoni iz Yettel-a koji koriste MSR csc.
EUY - Evropa , nebrendiran.Jel znači nešto to euy, top, msr...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari