Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Trenutno mi se sticajem okolnosti motaju 3 telefona po kuci s22u s23u 8gb i s23u 12 gb. Jos par dana sam u nekoj guzvi posle toga test. Verovatno ostaje 23u 12gb osim ako ne naprave neko cudo sa ovolikim azuriranjem na s22u

Da li je neko instalirao novi softver, zna li se jesu li nesto zeznuli?

Valjda su ispravili navodno kritični bezbednosni propust kod exynos modema na S22 seriji, o čemu ih je upozoravao Google, poslednjih nekoliko meseci.🤨

SmartSelect_20230410_145000_Chrome.jpg

Ako je verovati ovom izvoru, zakrpili su bezbednosni propust kod exynos modema.

Stavih sada hidrofoliju sa alija i nikakav problem sa otiskom
Interesantno folija pokriva i bocne strane ne smeta joj moja no name maskica,ne podize je

@kvaka22 na koji model si stavio?! Ja već par puta kupovao te hidrofolije sa AE za S22U, ali svaka se odlepi posle par meseci (sa strane na ivicama ekrana, naravno)... Javi kako se ponaša posle određenog vremena...

Svaka pocne da se dize posle par meseci, tako da je svejedno koju stavis

@kvaka22 na koji model si stavio?! Ja već par puta kupovao te hidrofolije sa AE za S22U, ali svaka se odlepi posle par meseci (sa strane na ivicama ekrana, naravno)... Javi kako se ponaša posle određenog vremena...
Ok,nisam ni ocekivao da drze duze od dva,tri max 4 meseca
Ali nisam ocekivao da ovako lepo pokrivaju ekran
Ali za 2 dolara 4 folije ,ne bi mi bio problem ni jednom mesecno da moram da ih menjam
A staklo jednostavno ne volim i uglavnom ne lezi dobro
U pitanju je s22 ultra

Ok,nisam ni ocekivao da drze duze od dva,tri max 4 meseca
Ali nisam ocekivao da ovako lepo pokrivaju ekran
Ali za 2 dolara 4 folije ,ne bi mi bio problem ni jednom mesecno da moram da ih menjam
A staklo jednostavno ne volim i uglavnom ne lezi dobro
U pitanju je s22 ultra
Čuj jednom mesečno, za te pare nije strašno i da ih menjaš na nedeljnom nivou 😬

Jako lepo od Samsunga sto je dao S22U sve sto ima i S23U, to jest sto hardverski moze da podrži.

Drugar ima problem sa s22 plus da odjednom ne radi internet, ili poziv dok ima npr 4 od 5 crtica, poslao je tel u servis, ali oni kazu da je sve ok. Bukvalno smo sedeli na istom mestu gde moj s23 nema nikakav problem sa njegovom karticom, a njegov zeza i sa njegovom A1 i sa mojom Yettel karticom, da li je jos neko imao ovaj problem?

Drugar ima problem sa s22 plus da odjednom ne radi internet, ili poziv dok ima npr 4 od 5 crtica, poslao je tel u servis, ali oni kazu da je sve ok. Bukvalno smo sedeli na istom mestu gde moj s23 nema nikakav problem sa njegovom karticom, a njegov zeza i sa njegovom A1 i sa mojom Yettel karticom, da li je jos neko imao ovaj problem?
Imam ja sa s22+, poslednjih mesec dana kao da se pogorsalo. Sedim za radnim stolom, telefon pored mene, pun signal i samo stize poruka o propustenom pozivu...

Opa stigao novi apdejt i na yettel modelima ultra 22
Izgleda culi kritike pa pozurili

Jel znači nešto to euy, top, msr...?

Nazad
Vrh Dno