Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Izgleda. 🤣 Meni savršeno radi, kao Mi 10. 😁
Obavio sam ~100 razgovora (i na satu i na telefonu) bez restarta. 😁

Kliknem na Google play system update, trenutni patch novembarski.
Kaže ima update, restartuj telefon.

Restartujem telefon, vidim i dalje novembarski patch 🤔

Dugo mi se nije restartovao telefon pa je morao način nekako da me prevari, kad već neće u toku poziva.

Nije se ni meni dugo restartovao, da li je moguce da su ga ispeglali?

Meni nije od kada sam na One UI 5 a pre toga svega ukupno 3 puta

Podigao A1 cenu za S22 ultra za čitavih 1000din uz Neo 23 (kraljevi) 😀

Da se upišem u temu i na forum. Koristim S22 Ultra od marta i nemam nikakvih problema, sve radi savršeno. Dvoumim se da li menjati S22 Ultra za S23 Ultra budući da mi S22 Ultra radi bez greske od prvog dana. Jedinu malu zamerku imama na bateriju, mogla je biti bolja, sve ostalo je savrseno.

@Hbis , da ... 2.499 pretplata + 134.400 din. S22U

@Nex22 , ako imaš viška para baš da ti ne trebaju = menjaj.
U svakom drugom slučaju neće se isplatiti , biće istog oblika / Zmaj umesto Exy / malo kamere "nabudžene" .... Kozmetika uz paprenu doplatu . Ali hajde da sačekamo 1.februar i da se "šokiramo" (pozitivno ili negativno).

S22U odlicno radi, bez restarta, bez bagova, sem one gluposti sa viberom, ali to je ispeglano davno... 🙂

Kod mene gluposti sa Instagramom, ali evo već zadnje 2 nedelje i to radi ok 🙂

@Hbis , da ... 2.499 pretplata + 134.400 din. S22U

@Nex22 , ako imaš viška para baš da ti ne trebaju = menjaj.
U svakom drugom slučaju neće se isplatiti , biće istog oblika / Zmaj umesto Exy / malo kamere "nabudžene" .... Kozmetika uz paprenu doplatu . Ali hajde da sačekamo 1.februar i da se "šokiramo" (pozitivno ili negativno).
Pa novac nije presudan, sa S22 Ultra sam ekstremno zadovoljan, radi perfektno. Koristio sam sve modele S serije od S2 pa nadalje, ali sam najzadovoljniji sa S22 Ultra. Jedinu zamerku imam na bateriju koja bi mogla biti bolja. S23 Ultra razmatram samo iz razlgoa što će novi porcesor, po navodima sa neta, doprineti boljoj autonomiji baterije.

.... Nisam mogao da izmenim post pa moram jedan za drugim, iskreno ja sam baš zadovoljan trajanjem baterije na S22U (Exy 12/256) sa 2 aktivne kartice i sve uključeno - bukvalno. ... Danas:

Screenshot_20230110_232035_Device care.jpg

I meni baterija kida,a nema vec dugo restarta, ne znam da nesto nisam pokvario xD

Prilozi

• Screenshot_20230110_232953_Device care.jpg
    Screenshot_20230110_232953_Device care.jpg
    58.5 KB · Pregleda: 56
^ po dijagramu kod tebe ti si dopunjavao telefon jako malo, dok kod @zoreli_ nije dopunjavano.

Prilozi

• CAA46801-0785-4EDA-8D78-0C75F3822FAC.jpeg
    CAA46801-0785-4EDA-8D78-0C75F3822FAC.jpeg
    56.3 KB · Pregleda: 53
^ ne kažem da je napravilo neku ogromnu promenu, samo sam primetio.

@zoreli_ , ovo je odlično, ti bukvalno možeš da izvučeš 8 sati SOT.

@zoreli_ Tužiće te Samsung kako ovoliko SOT-a izvlačiš 😀.

^ ma on to photoshopira😀

Meni je SOT sa 1 sim na 4g isti kao njegov poslednji SOT sa 2. 🤣 5h SOT sam video jednom kad sam cedio telefon do 5-6% fazon.
Digitalna dobrobit izbacuje prosek za prošlu nedelju 4h 26min ali to je 80% na WiFi i slabije osvetljenje.

Digitalna dobrobit izbacuje prosek za prošlu nedelju 4h 26min ali to je 80% na WiFi i slabije osvetljenje.
Jesi probao da iskljucis to? Meni je ta opcija srkala bateriju na proslom buildu PE. Sad deluje ok ali sam cuo da ume da bude battery drain

Nisam. Ali ajde probaću baš. Znam da je ranije umeo da pravi probleme na pojedinim modelima.

Stigao novi update za S22 ultra.

Ima li šta novo ili samo obična zakrpa?
Pošto mi telefon radi dobro ne bih da ažuriram više, postoji velika verovatnoća da zeznu nešto. 🤣

Nazad
Vrh Dno