Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Ista stvar i kod mene, 2-3 puta prije par mjeseci kad sam ga tek uzeo i do tada kao sat radi.
Ne znam šta će meni ova priča :D Juče popio 2 puta restart, jednom u momentu primanja poziva (smrzne ekran i posle 5-6 sekundi se restartuje) i jednom u momentu kad sam ja krenuo da zovem.

Neću se frustrurati oko ovoga, nek se desi opet kroz par mjeseci, dobro je to. :)

Ne znam šta će meni ova priča :D Juče popio 2 puta restart, jednom u momentu primanja poziva (smrzne ekran i posle 5-6 sekundi se restartuje) i jednom u momentu kad sam ja krenuo da zovem.

Neću se frustrurati oko ovoga, nek se desi opet kroz par mjeseci, dobro je to. :)
Ma stavi na oglase "nov, bez mana" kao pojedini drugari sa teme i sve reseno 😄

Sramota je da nisu stavili 2K ekran na S22. U 2022. godini...

Google Pixel 4 XL ima 2K, iz 2019. godine. Ako pitaš kakvu razliku pravi, onda tebi nije bitno, ne vidiš je. Sramota je za 2022 flagship da nema 2K.

BTW, S22 je 6.1 (što je takođe sramota), Google Pixel 4 XL je 6.3.

Ne postoji nijedan smartphone čija će baterija da pruži autonomiju 48h. Dakle, telefon se puni dnevno (kako neki koriste, i više od jednom dnevno). Kakve veze onda ima koliko troši baterije 2K ekran?

Posebna je priča što je realno da je ekran 6.3-6.4, za flagship. Čak ga je i MKBHD gotovo ismejao nazivajući ga "compact" telefonom. Ali dobro, o preferencijama se ne raspravlja.

Ne postoji nijedan smartphone čija će baterija da pruži autonomiju 48h. Dakle, telefon se puni dnevno (kako neki koriste, i više od jednom dnevno). Kakve veze onda ima koliko troši baterije 2K ekran?

Posebna je priča što je realno da je ekran 6.3-6.4, za flagship. Čak ga je i MKBHD gotovo ismejao nazivajući ga "compact" telefonom. Ali dobro, o preferencijama se ne raspravlja.
Meni je savršeno što je ekran 6.1, ne vidim što ga veličina ekrana čini manje flagshipom. Samsung je po tom pitanju uradio pravu stvar. 3 veličine pa neka bira ko šta hoće.

Necemo procene telefona momci,

Prodaja S22 serije nije ispunila ocekivanja:

Sve vise kupaca guglaju pre kupovine (o bateriji, kamerama itd), nije bas da se pre odlucuju za iP zbog neke "influenserke" na instagramu, koja fotografise odraz ogledala, pa se vidi zagrizena jabuka.

Pa sledeća će biti jedva bolja, kao što je mizerna razlika između S21 i S22 serije. 😂

Malo malo pa zeza Instagram stable i beta.
Izlazi obaveštenje da Instagram treba da ažurira i sredi aplikaciju...

Instalirao Instagram Lite (Beta) i to je to:

Prodaja S22 serije nije ispunila ocekivanja:

Sve vise kupaca guglaju pre kupovine (o bateriji, kamerama itd), nije bas da se pre odlucuju za iP zbog neke "influenserke" na instagramu, koja fotografise odraz ogledala, pa se vidi zagrizena jabuka.

Ja bih S22 U možda i uzeo jer je bas lep dizajn, ali problemi su počeli odmah, bukvalno u prvim reviews.

Za te pare, to mora da bude savršen telefon, ne sme da ima nijednu manu.

Da slična tj.ista vest i na GA. Biće veselo, sada il nikada im je za sledeću seriju.
Multinacionalna kompanija već uveliko radi na s24 modelu, s23 im je završena priča.
Neće sigurno sad nešto da menjaju...
Najviše što mogu je da pojačaju marketing u smislu damage control

Ja se pre nekih pola sata rastao sa Ultra-om. Čekamo sada naslednika da vidimo šta će i kako će on da se pokaže, a do tada sam u drugom taboru (Honor).

Ja cu imati jedan vrhunski beli s22u na prodaju tamo negde februar-mart, restartovao se dva puta samo za skoro godinu dana, savrseniji ne moze biti (y)

Taman ce do marta vredeti 500eur

Pitanje hoce li ko i za 500 uzeti taj exynos krsh 😁

Ima za ispod 500 na KP. Uveliko, mint stanje.

Prosto ih je prepun KP sa tom cenom...

Prilozi

• Screenshot_20221228_235419_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20221228_235419_Samsung Internet.jpg
    114 KB · Pregleda: 64
  • Screenshot_20221228_235438_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20221228_235438_Samsung Internet.jpg
    108.8 KB · Pregleda: 64
  • Screenshot_20221228_235452_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20221228_235452_Samsung Internet.jpg
    113.1 KB · Pregleda: 64
Snapdragon nijedan ne ispada iz mreze i ne restartuje se sam od sebe. Ovde svaka strana bukvalno je o tome i kako ce se prodati telefon.

Nazad
Vrh Dno