Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Edit oko 'sramota slike' , slika sa kutijom telefona na zumu od x9 , losija slika je sa novog telefona.
Sve u svemu telefon je vracen operateru, decko koji tamo radi isto koristi Ultru pogledao sve slike i rekao da telefon ocigledno nije ok.
I da, pričam da rodjakom koji je pre par meseci kupio I prodao telefon - prodao ga zbog iste situacije kao što je moja. Znači ima ih feleričnih.
Sutra ujutru testiram novi primerak I ako je I on loš ponovo ga vraćam I onda već nema poente uzimati isti telefon, moguće da je škart serija.
2 i 3 slike Nota, 1 I 4 S Ultre
Ovo je to poređenje?🤣🤣🤣

Da se pohvalim, posle jedno 5 meseci bez ikakvog problema u radu, opet pao random restart telefona usred poziva, S22+ je u pitanju. Naravno, pada u vodu reklamacija, jer je promobi sigurno nece uvaziti, odradice mi fr i dici softver i to je to, update ce ispraviti i vozi. Cisto da preduhitrim neke koji konstantno savetuju da se nosi u servis jer je "falican primerak".

Kakva misterija😅😅😅.

Prilozi

• Screenshot_20221218_134844_Viber.jpg
    Screenshot_20221218_134844_Viber.jpg
    33.3 KB · Pregleda: 111
Od prelaska na A13 nemam više mogućnost pravljena VPN-a putem PPoE konekcije?

Je li ti zabranjeno u A13 ili je to Samsung ukinuo OneUI 5.0?

Ima li neki workaround?

Nema vise opcije. Verovatno malo podizu nivo bezbednosti za VPN. Ja godinama koristim placenu verziju za SSTP VPN.

Niko se nije zalio citava dva dana da mu se telefon restartovao iz cista mira i da ce zavrsiti na oglasima? Nemoguce 😱

Е нека клетва код мене, почело да ради позивање како треба, нема дроп-а, а позива Бог ме има у току дана. Чак и чујем саговорника.

Da ne ureknem pu-pu i kod mene već danima/nedeljama ništa :geek:

Jeste li dobili ovih dana neko azuriranje od skoro GB, trebalo bi nesto vise od 800mb, kazu da poboljsava, ili tek treba da stigne?

Niko se nije zalio citava dva dana da mu se telefon restartovao iz cista mira i da ce zavrsiti na oglasima? Nemoguce 😱
Baš razmišljam kako dobro radi od zadnjeg restarta. 🤣 340h savršenog rada, kao da nije Samsung. 😁

Je li neko probao da iskljuci ram plus zbog restarta i pomaze li?

Probao. Telefon je stabilniji, fluidniji, sa iskljucenim RAM plus, ali je i dalje bilo nasumnicnih restarta.

Auh, ne znam kako mi je promaklo ovo, gasite ovaj ram plus, mnogo fluidnije radi uređaj. Btw, pojma nemam kako se afektuje na restarte i generalno stabilnost, odavno kao što rekoh nemam nikakvih problema.

Ne znam šta će vam ta opcija kada Samsung drži u ramu već po defoltu tipa 30 aplikacija.

Fabrički dolazi uključeno to.

Auh, ne znam kako mi je promaklo ovo, gasite ovaj ram plus, mnogo fluidnije radi uređaj. Btw, pojma nemam kako se afektuje na restarte i generalno stabilnost, odavno kao što rekoh nemam nikakvih problema.
Nepotrebno je taj ram, telefon ima 12gb. Kad otvorite sve aplikacije na telefonu kladim se da neće biti zauzeto više od 8gb. Tako da taj dodatni ram je apsolutno nepotreban.

Preporuke su iskljuciti jer i nema brzinu RAM memorije i svrha je na telefonima sa malo RAM memorije kako bi lakse zadrzao procese u pozadini. Na 12GB to je apsolutno nepotrebno.
Btw kazu i da steti RAM memoriji.

smeh.gif

Ova tema je "riznica znanja" :cool:

Vrh Dno