Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Ja mislim da je i jedno i drugo u pitanju,kako apple imoze da izvuce i 2 dana a android ni da pridje blizu

Uzeo sam Hydrogel Fim (nešto između stakla/plastike i deblje folije ... tako mi deluje , ali je super glatko) - otisak prsta radi savršeno , futrolu na koju sam prvu naišao ... Aprilski apdejt od 1,7Gb je odmah stigao .

20220407_193331.jpg20220407_193409.jpg20220407_163932.jpg

Misliš sa strane ? Ima malo , tako je nameštena da ne smeta futroli (pola milimetra) ali pošto ja ne koristim geste već tastere uopšte mi ne smeta - idealno stoji .

Drugari jel vam se zagreva fon? Meni pomalo ....i sta mislite jel nekim apdejtom mogu to da ispeglaju? S22+..Ne igram igrice i te gluposti

Drugari jel vam se zagreva fon? Meni pomalo ....i sta mislite jel nekim apdejtom mogu to da ispeglaju? S22+..Ne igram igrice i te gluposti
Јa na S22+ ne primecujem znacajnije zagrevanje prilikom redovnog koriscenja (takodje ne igram igre). Cak imam utisak da mi se S20+ više zagrevao.

Pomalo u igrama, viberu (ako je video poziv ili je duže kuckanje sa nekim) i na youtube-u (pošto konačno video zapisi rade kako valja, updateom su rešili desync slike i zvuka :-D). Telefon je mlak (ako je verovati programu koji meri temp, ne preko 34 stepena), a i subjektivni osećaj je takav (iskreno telefon je topao samo kada se puni).

U odnosu na preethodne generacije "S" telefona, telefon je hladan.

Ja mislim da mi nije prešao 36/37 stepeni po ovom suncu kada je bilo, a i pritom da je opterećen. Imao sam i situaciju da sam snimao UHD nekih 7 minuta po suncu i uopšte se nije ugrejao.

Hlađenje su odradili fantastično, baš kako je trebalo.

Ajde da molimo boga dodatno za optimizaciju baterije i svi ćemo da pevamo.

Ni kod mene nema zagrevanja, S20 Ultra se osetno više grejao, Prema app koja meri temparaturu nisam primetio da je ikada prešao 38 stepeni i to sam proverio kada sam snimao 4K vdeo pre neki dan kada je bilo preko 23 stepeni napolju. Videćemo kako će se ponašati na leto u vrelim danima. Hlađenje su sada konačno sredili kako treba, još samo bateriju kada bi sredil da bude dobra.....

Sta ga u stvari najvise zagreva?
Ženske rukice , mislim da ga one najviše "arče " pa je zato vruć ... mislio sam naravno na (da neko ovde nešto pogrešno ne protumači :) )
od jutra do sutra - 24/7 : "Fejsbučenje" , Instagram (selfiji ... ) , kuckanje poruka , igrice ... itd . Inače ništa spektakularno ni prilikom ovog velikog apdejta , ni pri ažuriranju gomile aplikacija nije se zagrevao - ono - mlak , sasvim normalno .

Najverovatnije su se u lelekom-u pobrkali. Stigla su danas kolegama 2 komada, sm-s901b/ds, 128/8. Nigde se ne spominje EE.
Na ovom linku se razlikuju EE i običan S22 (SM-S901BZKDEEB -> S22 EE; SM-S901BZKDEUB -> S22), verovatno nema nikakve razlike osim SKU broja :)

Update za ljude koji cekaju odgovor o statusu poklona, ja sam se prijavio 31.3, dobio potvrdu da su primili dokumentaciju, medjutim do juce nista od detaljnijeg odgovora. Poslah im mail juce, i evo danas stize odgovor da je prijava uspesna, medjutim nisu precizirali dobijam li punjac ili ne.

Jel moguće obrisati cache partition bez kabla?
Pokušavam 5x bez kabla i nikako da udjem u recovery mode

Ubodi bilo koji usbA na usbC kabal.. Ili slisalice.

Ne pratim telefone niti me zanimaju vise ali mogu reci da je ova tema kao svaka samsung tema od prvog s1 modela. Red baterije. Onda red seckanja i lagovanja, onda red iduci apdejt ce to srediti, onda red ponovo baterije posle apdejta. Kako vas ne mrzi, koristite te telefone i batalite ostalo. Uostalom telefoni su u poslednje 4 godine stagnirali, ni ne razumem sto kupujete svake godine isto ****** sa 1.3% vise procesorske snage

Ali kad smo već kod baterije, videćemo koliko će iste da pojede streaming SK sa telefona na televizor preko Smart view...

^ ima vremena i za to, samo kad bude malo veći broj kolega sto imaju S22😀

Nazad
Vrh Dno