- Učlanjen(a)
- 18.10.2011
- Poena
- 244
Pa i ako nije, ali opet nije ništa skuplji od S21 Ultra prošle godine u isto vreme i trentuno bez popusta je nešto skuplji od S21 Ultra LEGALNO.
Postoje prodavnice koje se bave iskljucivo prodajom telefona, tako da Tehnomanija nije jedini izvor LEGALNE prodaje. Cena koju si naveo je za preorder, pored nje imas precrtanu cenu od 180k, ako cemo se vec baviti cenama u tehnomaniji.Ko kaže da S21 Ultra ne košta toliko. Cena S22 Ultra za keš u preorderu je 149.990 dinara, po današnjem kursu evra 117, 58 to je 1275 evra (a ne 1500 evra). Cena S21 Ultra LEGLANO u radnji npr. Tehnomanija je 134.990 dinara, a to je po današnjem kursu 1148 evra.
Dakle, prodajte sada na oglasima S21 Ultra star 8-9 meseci za 700-750 evra i vi morate za isti takav LEGALNO kupljen da dodate oko 400 evra.
S22 Ultra će na oglasima koštati u maju-junu oko 900-950 evra, pa tada poredite cene na oglasima, ovako poredite baba i žabe.
Pa nije nebitno. Isla je ultra i za 870e letos u legalnoj prodaji. U Tehnomaniji pune cene nemaju dodira sa realnoscu. I sada bi trebalo da uzimamo cenu od 1150 za s21u iz Tehnomanije kao relevantnu za bilo sta.Ako ćemo iskreno, onda ne samo da je S22U neopravdano skup, već i S21U neopravdano i bezobrazno drži prevodili cenu.
@ msi993
Generalno, nebitno je da li je Tehnomanija ili neka druga radnja sve dok se cene porede u istoj radnji i u momentu kupovine. Ako ja bilo koji uređaj mogu da kupim po nekoj ceni, nebitno jel preorder, akcija proizvođača ili prodavca ili nešto treće, realno mi je nebitna precrtana cena sve dok se ne vrate na istu tu precrtanu cenu.
Nije tačno, precrtana cena za S22 Ultra 12/256GB je 164.999, a precrtana cena za S21 Ultra je 152.999 za 12/128 GB. Dakle, LEGALNO, u bilo kojoj radnju u Srbiji S22 Ultra je svega 100 evra skuplja od S21 Ultra.Postoje prodavnice koje se bave iskljucivo prodajom telefona, tako da Tehnomanija nije jedini izvor LEGALNE prodaje. Cena koju si naveo je za preorder, pored nje imas precrtanu cenu od 180k, ako cemo se vec baviti cenama u tehnomaniji.
Kako nebitno, pa ićiće i S22 Ultra na leto na 900 evra. Mani oglase, jedine relavatne cene su legalne cene. S22 Ultra je po malo unapređena u svakom segmentu u odnosu na S21 Ultra i definitivno vredi 100 evra više u LEGALNOJ prodaji od S21 Ultra.Pa nije nebitno. Isla je ultra i za 870e letos u legalnoj prodaji. U Tehnomaniji pune cene nemaju dodira sa realnoscu. I sada bi trebalo da uzimamo cenu od 1150 za s21u iz Tehnomanije kao relevantnu za bilo sta.
Pa ti im pustaj krivicne prijave onda, sta cekas@msi993, pa taj koji se registruje kao preduzetnik, neka ti proda S21 Ultra nov po ceni od 850 evra ali sa FISKLANIM RAČUNOM, pa onda možemo da pričamo o toj ceni. Taj koji prodaje za 850 evra nema garanciju legalnu, ne plaća porez na taj telefon i zato kada ga kupiš imaš toalet papir garanciju i nemaš fisklani račun, pa poravka istog ti zavisi od dobre volje tog preduzetnika.
Zašto bih ja to radio, postoji inspekcija čiji je to posao, a to što taj posao inspekcija očigledno ne radi, pitaj vrhovnog respiratora 😀Pa ti im pustaj krivicne prijave onda, sta cekas![]()
Po Pecinoj rezenziji ovo je, zapravo, Note 21 (da je izašao).Smorili ste sa pričama o ceni telefona, a godinama su cene takve kakve jesu. Ja ne znam šta vam je tu uopšte čudno. Tehnika košta toliko koliko košta. I dobro je što nije još skuplja, s obzirom na celu situacijom sa virusom.
I skontajte već jednom da će ovaj uređaj da kupuju korisnici starijih modela, a ne nužno oni koji imaju S21U.
Pa zato sto ti tvrdis da u tim situacijama covek zavisi od samovolje preduzetnikaZašto bih ja to radio, postoji inspekcija čiji je to posao, a to što taj posao inspekcija očigledno ne radi, pitaj vrhovnog respiratora 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari