- Učlanjen(a)
- 18.10.2011
- Poena
- 244
Ako bude dodatnih poklona otkazaćemo preorder i uraditi novi. Ko je uradio preorder, a predomislio se ili se pojavi bolji deal, jednostavno može da odbije da primi paket i stvar rešena.
Couldn't be much more true!Da ne navodim koliko su stari Note korisnici navučeni na te Samsungove modele, npr. moj zet je promenio brdo telefona ''iz hobija'' ali mu je Galaxy Note (poslednje generacije ili ex) uvek primarni uređaj. Nije nekakav Samsung fanboj, jednostavno mu je potreban moćan smartfon kao što je Note, ili sada S22U. Takve korisnike ne interesuje da li telefon X ima 15.27% bolju autonomiju, da li se model Y malo manje greje, baca bolje skorove u sintetici itd, njima je bitno da imaju kompletan uređaj kao što je Note i sve prednosti koje isti nudi, i na koje su navikli.
Ili opravdao ulozenoPeca dao svoj sud.
Ajde malo bolje pogledaj da li je vecina kritika od IP korisnika ili od nas koji godinama koristimo N i S seriju i kojima se smucio Samsungov pokusaj uvaljivanja, licemeri koji su kad je IP izbacio punjac kacio reklame kako mi dajemo punjac uz telefon i odjednom vise ne dajemo i mi, naglo povukli reklame i bilborde sa prozivanjem IP zbog punjaca, postali su bedna kopija Apple, prave svoj tor ovaca, kopiraju sve negativno sto oni rade, ali osetice i oni tvrdo kad tad, vidi imamo na novom S22 ultra mega ultra zum, sad mozete da zumirate komarceve mosnice jer vam je to itekako bitno, a da tu su i slike u mrklom mraku za nijansu bolje jer bas u mrklom mraku volite da se slikate zato evo cena 1500 evra, da vazi evo sad cu ga kupiti.Većina negativnih kritika i komentara na ovoj temi dolazi od korisnika iP i ostalih brendova mobilnih telefona, ovo je za ljude koji dolaze na ovu temu da bi pročitali komentare i eventualno da im pomogne u odluci prilikom izbora kupovine telefona...
Potvrda za sve ono što sam napisao je stigla je i od Benchmark ekipe u video recenziji.
Pa S22 Ultra i nije za korisnik S21Ultra. S22 Ultra košta koliko i S21U prošle godine, tako da ne vidim problem. Ko hoće da ima uvek najnoviji model, taj hobi košta, ko realno sagledava situaciju neće menjati S21U za S22U.Prodaš s21ultra za tipa 700e + dodaš 600 i imaš novi s22ultra; ne vidim šta nije jasno?! Nije opravdana investicija ni u kom slučaju (osim gremline da pošaljete na kratkotrajnu pauzu)!
S21u ne kosta sada 1500e, a s22u kosta sada toliko, a razlike u performansama su minorne.Sigurno neće napisati:
Nemojte gledati telefon, kupujte nešto drugo, mi smo crveni krst i ne želimo zaradu!
Kako može koštati 600e više kad je cena bukvalno ista kao S21 ultra kad je izašla?
Standardna politika Samsunga godinama, jaka početna cena + pokloni, onda agresivna sniženja i akcije. Nažalost, ne baš često kod nas, ali to je već priča što živimo u Namibiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari