Koja je poenta dati 1300e za tel i cekati 4-5-6 meseca da se sve ispegla i radi kako treba meni je to nedopustivo posebno za samsung onda je bolje sacekati 4-5 meseca i kupiti tel a i cena ce biti manja pa odmah apdejt i sve radi kako treba..
Pa i tu su kinezi bolji i imaju veće inovacije. 😁Ne znam kako vam nije jasno da je prioritet Samsunga postao foldable uređaj. Znači jedine i prave inovacije se mogu od sada očekivati prvo u fold i flip seriji.
I pored toga ove godine ni jedan telefon neće u android svetu biti bolji od Galaxy, možda eventualno novi pixel sa tensor2
Јесте да није ништа претерано захтевно али без проблема пређе 5h Sot, бар је тако задњих годину и по дана, плус 4г све време...na n20ultra SD i ja nemam više od 4-5 sati sot...ne znam koji uopšte flag telefon može da izvuče 7-8 sati? možda iphone po lovačkim pričama, koji ima 2 aktivne aplikacije u pozadini...kod njega je sve pogašeno, normalno da ništa ne vuče bateriju...
Ja na note 20 ultra SD (kada je izašao), nisam mogao da imam MANJE od 5:30sot šta god mu radio (osim ako sam ga ubijao celi dan sa spotifyem); imam čak i po 7h rezultate. Čuvam sve sshotove od telefona koje imam, u početku uvek pratim sot i slikam...e sad šta su vremenom uradili sa nadogradnjama i koliko ti j e degradirala baterija to je već diskutabilno. Uostalom slika kaže više od 1000reči...na n20ultra SD i ja nemam više od 4-5 sati sot...ne znam koji uopšte flag telefon može da izvuče 7-8 sati? možda iphone po lovačkim pričama, koji ima 2 aktivne aplikacije u pozadini...kod njega je sve pogašeno, normalno da ništa ne vuče bateriju...
Pa ne bih rekao da im je beznacajno koliku brojku premijum uredjaja ce prodati iako im najveci profit u praksi donose jeftiniji modeli.Znam da ima, nego ga nema na ss 😄
@msi993 ti izgleda jos ne znas ko je samsung. Ponudice da ne kazem sta.
Jedino je dobro sto treba da stigne ogroman update za sve ako je verovati samsungu, ako ne srecno im bilo.
Ma S22 serija nije ni namenjan onima sa S21 serije niti onima koji koriste iP 13 seriju. S22 serija je za one koiji su na malo starijim uređajima, S10 serjii, Note 9, Note 10 seriji, S20 seriji. Jednostavno mali je update sa S21 na S22. S22 Ultra je posebno zanimljiva zbog dizajna i s-pen pa taj model treba da privuče Note ljubitelje, a naročito time što prošle godine nije bilo Note serije, pa oni koj su na note 10 imaju razloga za update.
@lesa84 , ne znam kako je u Medimarkatu, ali sam do sada dva puta bio u Samsung store Srbija u TC ušće i mora sam da čekam red da bih pogledao S22 Ultra, ista je situacija i u radnji u prizemlju TC Ušće, mislim da je baš veliko intersovanje za S22 seriju, veće nego za S21 seriju.
Inače, sinoć sam video da u A1 u TC Ušće imaju izložen beli model, ne izgleda mi toliko atraktivno bela boja koliko sam mislio da će izgledati. Nekako mi belo staklo deluje plastično, naravno da nije plastika, ali nije vizelno toliko privlačno. I dalje smatram je bordo-bakarna boja uživo jako lep i možda najlepša boja, uživo dosta suptilnija i lepša nego na slikama. Nisam još uživo video zeleni S22 ultra, ali zeleni S22 i S22+ jesam i posle bordo-bakarne boje mislim da je ta boja najlepša.
Rekli su da s22 i s22 imaju 10-120hz, a ispostavilo se da je isto kao prošle godine, tj 48-120. Ako je i to uopšte tačno.Pa zar nisu i rekli da samo S22 Ultra ima osvežavanje ekrana od 1-120 Hz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari