Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

@Superiorni18 Nije baš toliko loš video na Samsung-u :). Ima na kanalu JRE, Note4 snimak, kvalitet odličan, a telefon star ihaj. Zavisi i setup kakav je.

Ja sam ubeđena da imamo slike i video snimke koje je Note 4 napravio daleko bolje od Note 10 i u taj telefon ću se kleti do kraja života. Neka mu je laka zemlja i večna slava. U to vreme svi sa iP su gledali u moje snimke sa žudnjom, sada to radim ja kada neko sa 13 pa i 12 snima pored mene na večernjem koncertu dok se moj telefon muči da nađe fokus a snimak ispadne kao da je prekriven nekim grainy filterom 😬 Ako sa S22 to isprave, možda vredi razmisliti inače džaba sve.

Mislim da je problem u ovom ishajpovanom 108mpx senzoru. Svi telefoni sa ovim senzorom imaju problema sa fokusom, pogotovo na blizinu, imaju i problema u ll sa fokusom i čudnim bojama.

In the camera settings, the function "adapting frames depending on the illumination" was enabled - like, a new feature from Samsung. I turned it off and everything fell into place. As smoothly as possible, without jerks

Ovo sam pročitao negde a vezano je za video snimanje. Ne znam da li stvarno ima efekta.

Za foto je Vivo X70 Pro + bio odskočio, nadajmo se da će X80 nastaviti u tom pravcu i biti svuda dostupan za kupovinu, što je i glavni problem Vivo jer se tek globalno šire.

Svi hvale i Xiami Mi 11 Ultra, ali mi MIUI ne leži.

U videu je iPhone već par godina najbolji.

Ako fon košta 150 000 din, svi očekujemo da bude BAR tu negde sa ova 3 gorenavedena fona, a voleli bi da je najbolji !

Sačekaću izveštaje , pogotovo kad telefon dođe u ruke korisnika, pa onda "suditi".

Nada zadnja umire !
😀

Posto jos uvek koristim note 10+ prelazak na s22u mi je logican korak..naravno za 4-5 meseci kad se sredi sve od cene preko peglanja gresaka...uporedjivao sam kamere nebo i zemlja ono sto me iznenadilo je vrlo mali pomak u odnosu na cerkin IP12...btw u MTS izlozbeni primerak je bio 8/128...ja kupujem za kes idem na 12/256 ali ko narucuje preko mts da zna da imaju ovu opciju

• Like
Reagovanja: ele
Najbolje je ono što odgovara korisniku telefona. Svi koristimo uređaj na različite načine i svi imamo prioritete kada je uređaj u pitanju. Shodno tome, biramo uređaj koji najbolje odgovara našim individualnim potrebama.

Jedva je navukao 5 sati SOT na WiFi, i to posle 12 sati što ga skinuo sa punjača, i uz to još sat i 20 minuta youtube koji troši kao upaljač? Tuga. Mrtvi exynos, to đubre u moju kuću više neće da uđe.

Poslednja izmena:
Da be pričamo da je gledao yt većinu vremena 😁

Auuuu ako je ovo tacno onda preskacem sigurno,pa meni je s21u izvlacio oko 7h sota i to dosta na 4g,ovo ni od ujutru do uvece ne moze da sastavi bez punjenja a sto rece kolega najvise na yt.
Vidim da cu posle 5 godina opet probati iphone i to ne samo ja ,evo ga i moj kum hteo da uradi preorder i sad e razmislja,mislim da ce i on izeti 13icu a rekoao sam nikad vise ios

Pa realno koliko ja ispratih postove ovde vecini je prioritet baterija, kamera, video pa malo cudno sto ljudi ne uzimaju ip13p/pm koji je u cenovnom rangu 150 000?! Odavno android kod samsunga nije toliko open ako hoces podrsku i raznoraznu gimnastiku sa mobile OSom. Nazalost exy nije konkutencija bionicu a ni tensor a za ubuduce ko zna

Mene kolje samo izgled,da ovo nije note koji mi je vizuelno najlepsi koncepcijski ne bih ni razmisljao o S22u.
Ovakvo ponasanje samsunga tj davanje na ksicicu je samo posledica posrnuca Huawei-ja i nista drugo. Kako su se trudili pre 2,3 godina da urade nesto dok su imali ozbiljnu konkurenciju. Sad ce stagnirati tj nece nista radi dok ih neko ponovo ne uzdrma

Ako pitate krajnje sumnjive YT-ere iz JK, S22 autonomije baterija kidaju :D

:D

Jedan od razloga zašto mi je gotivan S22 Ultra dizajn (ne računajući raspored kamera na poleđini). Bukvalno usavršena verzija sony XZ dizajna, još da su bolje grupisali kamere..

Poslednja izmena:
Umesto uzmi Xioami brate, veruj mi, biće, brate uzmi powerbank, veruj mi...

Mozda čovek živi 500 metara pod zemljom, pa ima malo problema sa signalom...

@hsv.stoned
Gledam taj prvi video od Koreanca... Zasto je toliko prisutan "screen flickering" na S22 i S22+, dok na Ultri i iP13 nije? A nesto ne verujem da im se kvalitet ekrana toliko razlikuje. Ako je PWM stvarno nizak kako deluje na snimku, bice glavobolja kod manjeg dela korisnika.

Ово горе од Exy 990 који је био гробље, ал опет ко ће веровати овима 15 људи, 15 различитих резултата и мишљења

5 sati SOT na 5G mreži je u suštini ok rezultat, ako je 5G kao što je napisao.

13 pro izvlači nešto malo jače od 4 sata SOT na 5G mrezi za ceo dan korišćenja.

A da sačekate utiske iz prve ruke. 15 različitih youtube-ra, 15 različtih iskustva sa kamerom i baterijom. Svako koristi telefon na različiti način, sa različtim app. Sve ove jedinice koji dobijaju Youtuberi su testne jedinice. Sačekajmo da telefon prvo počne da se prodaje, pa ćemo videti tada rezultate.

Kome stigne, treba da mu izvadi dušu prvih 48 sati.

Ja sam ubeđena da imamo slike i video snimke koje je Note 4 napravio daleko bolje od Note 10 i u taj telefon ću se kleti do kraja života. Neka mu je laka zemlja i večna slava. U to vreme svi sa iP su gledali u moje snimke sa žudnjom, sada to radim ja kada neko sa 13 pa i 12 snima pored mene na večernjem koncertu dok se moj telefon muči da nađe fokus a snimak ispadne kao da je prekriven nekim grainy filterom 😬 Ako sa S22 to isprave, možda vredi razmisliti inače džaba sve.
Recimo da i dalje sa note10+Snap ne mogu da napravim pojedine slike narocito kad je dobro dnevno svetlo kao sa starim Note5. Jos senzor na Note5 nativno 16:9 a ne budjavi 4:3 i ima 16Mpx.

Nazad
Vrh Dno