Ekran je isti kao i kod S21, do 48hz ide.ja ne brinem oko baterije na S22. za pocetak nisam veliki potrosac, ne vrti mi se dan oko koriscenja telefona. baterija je manja 7-8%, cipset je stedljiviji sigurno 20-30%, ekran je mrvicu manji, spusta se do 10Hz dok je S21 isao do 48Hz, mislim da ce se to kompenzivati i da ce biti baterija ista kao na S21 ako ne i bolja. mada opet razumem i kome to nije dovoljno, meni ce gotovo sigurno biti dovoljno za jedan dan sto mi je ok. uvek bih pre izabrao jednodnevnu bateriju i nekoliko desetina grama laksi i tanji telefon nego da drzim 5000maAh powerbank ciglasti telefon u ruci. takodje me ne zanima Exy vs. Snap derbi, ali razumem ako nekome to jeste bitno.
Damir Franz, čovek zbog koga mi bilo drago što sam naučio Nemački...mada u zadnje vreme je više orijentisan na audio opremu nego na mobilne telefone.@hsv.stoned moguce da je i vise nisam znao,meni je samo krivo sto onaj nemac ne radi vise recenzije tj radi ali samo na nemackom,ne mogu da se setim kako se zove ali covek je jako realan i ne laxira testove. Imamo i Flosija ali on ne radi poredjenja na zalost. Ubedljivo najgori i najpristrasniji je Mrwhostheboss ,njega ne mogu nikako da svarim. Slaxem se da yreba odgledati ali ne treba verovati
To je jos uvek rekla kazala. Na svim zvanicnim specifikacijama stoji da ide do 10 i da je isti ekran kao na s22+.Ekran je isti kao i kod S21, do 48hz ide.
Pleni se sve što se vodi na dužnika i dalje se prodaje. Javni izvršitelji rešavaju stvar.Ne kapiram kako moze telefon da bude predmet spora ako vl ugovora ne placa rate.. Telefon vredi 20% manje cim zatvoris vrata prodavnice. Valjda su bitne cifre na papiru. Nece da mu traze da vrati mob sigurno. Drugo je kad kupis kraden mob..
Nadamo se da će ove godine krenuti kada su najavili. Čekati mesec dana je puno, više od toga je previše.Peošle godine su telefoni solidno kasnili u odnosu na obećan datum isporuke...
Pa bilo je reči i ovde od tome, međutim info koji imam od Samsung store u Srbiji i operatera je da kreće od 11. marta.U Hrvatskoj kaze Toni da isporuka Ultre krece od 25.02.
Ako dobijem neke detaljnije info i brojeve u db, postaviću ovde.Hvala za ovo 4G signal. Sad znam da ga 101% necu kupiti. Cekam HK cene..
Mene ne bi cudilo da ovaj note izgled bude zastupljen svake druge godine, jer nemaju sta toliko novog da ponude, pa da izbacuju i klasicnu ultru i note ultru svake godine. A sve to bi moglo da im poveca broj korisnika koji bi svake godine menjali telefon.Kamera nista vau u odnosu na s21u ,ima boljitka naravno ali nista vau,u nekim situacijama bolji s21u ,po meni smesna razlika ,mozda i gresim ali ovo sto vidim kod mene nije ostavilo vau efekat . Proslogodisnji modeli su bili skok u odnosu na one od pre 2 god bar po pitanju kamere a ovo sad je apsolutno smesno sto ne znaci da ga necu uzeti ali nisam fasciniran ,ovo je definitivno note 21 ultra po svemu sto vidimo,pojesce ih apple ove godine
Jel moze neki dokaz toga da je varao, stalno slusam o ovome a nigde dokaza?Da je samo 2 puta bilo bi dobroKo zna koliko puta, ali posle se malo primirio u tom smislu. U principu lik je YT tech cirkuzant, kao i većina tih mega popularnih i $ponzori$anih YT-era.
Ne kažem da striktno ne treba gledati takav sadržaj, samo ne treba uzimati previše ozbiljno i ratovati po netu na osnovu viđenog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari