Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ja sam isto pre nekoliko meseci kupio Package Disabler Pro, platio tih nekoliko funti, odmah dobio link, sve proteklo kako treba.
Disable-ovao Bixby, Facebook i update (ostao na A11 koji je došao kada sam kupio tel, i na avgustovskom security patch, tel je Note 20U), i sve radi kao sat.

@Proday ranije si mi slao spisak šta sve treba blokirati od aplikacija i procesa, da li je u međuvremenu nešto novo dodato na listu? :)

Meni radi, sve što hoću da uradim i disable-am odradi bez problema. Ima opcija za disable bloat ali i drugih stvari poput google servisa recimo. Ne desi se ništa sa blokiranom apk, nema je tada. To je barem ranije bilo tako.
Pa reci mi samo jesi proveravao to ugaseno, jel trosi bateriju? Msm jel samo na papiru disable ili? Posto ja isto uradim disable u aplikacijama ( fabricki ) i svuda gde god je moguce i opet trosi bateriju?
@Proday ranije si mi slao spisak šta sve treba blokirati od aplikacija i procesa, da li je u međuvremenu nešto novo dodato na listu? :)
Jel ima negde da neko prosledi taj spisak?

Iskren da ti budem više i ne držim ništa više od aplikacija osim ovih vezano za game servise i update procese. Ostalih par koji mi smetaju sam redovno odradio disable preko same aplikacije (tipa chrome, explorer i sl.

@juventus89 odradi sa ovom adb komandom i siguran si da ne lupaš glavu

A šta ti konkretno potroši bateriju? Ja ne mogu da pokrenem servise ili aplikaciju koju sam disable-ao, onda nema ni logike da troši niti da se pokreće bilo gde.

Edit: Proradio PD Pro nakon restarta i ponovnog instaliranja Knox checker-a i PD Pro-a. Postupak ako nekoga bude zezalo je:

1. Install Knox Checker, dati admin prava.
2. Install Package Disabler Pro.
3. Uninstall Konx Checker

Po ko zna koji put mi se desi da kupim aplikaciju i sada me tera da sačekam i klikćem na Retry i kaže mi da ne može da aktivira i skinem Knox Version checker. Ok, skinem, v35, i traži mi Deactivate. Nemoguće da okida Knox?
Ja sam sad kupio isto mi se desilo. Pa deinstal i instal opet i proradila je app.

A šta ti konkretno potroši bateriju? Ja ne mogu da pokrenem servise ili aplikaciju koju sam disable-ao, onda nema ni logike da troši niti da se pokreće bilo gde.
Screenshot_20220311-140526_Device care.jpgScreenshot_20220311-140623_Device care.jpg

Vidis sta. Aplikacija za wifi kameru. Stavljena u potpuno mirovanje i ugasena svuda. I nije u ram memoriji. Jedna uzela 5,1 posto,druga tri posto

Evo testa bas rame uz rame... Mislim da ce vremenom S22 Ultra jos da bude ispleganiji kroz fw azuriranja

Koliko vidim korisnici nemaju baš pozitivne komentare i utiske. Između ostalog je taj problem da bateriju jede. Jel si probao sa nekom drugom apk?
Imas neku preporuku da probam aplikaciju?
Koliko vidim korisnici nemaju baš pozitivne komentare i utiske. Između ostalog je taj problem da bateriju jede. Jel si probao sa nekom drugom apk?
Imas li neku aplikaciju da mi preporucis da probam?

Ranije je Dahua imala dobru apk, ali ne koristim je odavno, pa ne znam kakva je sada. Probaj Partizan da instaliraš. Imam na drugom telefonu koji mi nije tu jednu apk koju koristim, javim ti kada se vratim sa posla.

Ranije je bilo problema sada ne ,svi ti kazu da aplikacija radi a rad civeka koji je napravio kosta. Kupi aplikaciju i ne razmisljaj,bio je problem samo sa licencom a ne sa radom same aplikacije. I ja sam je kupivao 4,5 puta jer sam menjao trlefone. Nije ni skupa iskteno jer se ne zezas sa adb-om i ivek ti je dostupna na telefonu

Iskreno ništa ja tu ne primetim...igre generalno ni ne igram.

Jel hoce da se upali mob posle ove adb skripte? 🤣

Hoće, provereno sa N20U :D. Ono što ne može da skine, disable-a ili obriše skip-uje ;).

Ja vise ne znam majke mi oko ovog SOTa. Katastrofa mali. Mozda je vreme da se predje na drugi fon, samo pitanje koji. Screenshot_20220311-191931_Device care.jpg

@juventus89 gDMSS Plus se zove aplikacija za kamere. Mislim da ti ne gine jedan SmartSwitch backup pa onda factory pa restore svega.

To je to cim izadje nova serija,i to kao da ubace random u softver pa koga zakaci

Instalirao sam danas ovaj package disabler. Ugasio sve ove "game" procese, i bixby. Telefon kao da je prodisao. Za sada nema kocenja animacija... A sto se tice sot-a ja nisam nezadovoljan, izvucem 5,5-6h na obicnom s21 sa mojim koriscenjem...

Instalirao sam danas ovaj package disabler. Ugasio sve ove "game" procese, i bixby. Telefon kao da je prodisao. Za sada nema kocenja animacija... A sto se tice sot-a ja nisam nezadovoljan, izvucem 5,5-6h na obicnom s21 sa mojim koriscenjem...
Pazi, jako mi je bitno da mi naglasis da li je na mobilnoj mrezi ili na wifi?

Na 4g je uvek katastrofa na samsungu sa exynosom, ili se navikni na to ili menjaj tel.

Nazad
Vrh Dno