Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Pozdrav dobri ljudi! Ne znam da li je do mog s21+ ili je to novi bug, ako može neko da proveri na svom telefonu bio bih zahvalan. Dakle, u Samsung Galeriju kada pogledam lokaciju fotografije na prikazanoj mapi je sve ok i tačno, dok ispod mape piše pogrešna adresa, tipa 500m dalje. Na svakoj fotografiji je ista greška, bilo da je fotkana ovim ili nekim drugim telefonom. Kada te fotke gledam drugim pregedačem sve je ok. tako mislim da nije do GPS-a jer inače pokazuje tačnu lokaciju.

Pozdrav isto se dešava i na s10 u Samsung galeriji. Adresa koju prikazuje definitivno je različita od GPS pozicije slike. U zavisnosti od lokacije GPS a nekad je adresa jako blizu stvarnoj lokaciji 50 metara a nekad prikazuje adresu dalju od 400 metara. Toliko sam uspeo da proverim.

Portret mod na telefoto senzoru.
3x zoom
Jako ozbiljno deluje

Prilozi

• 20210405_152726.jpg
    20210405_152726.jpg
    130.5 KB · Pregleda: 93
Nije mi jasna politika da a52 i a71 imaju punjac u pakovanju a s serija ne?

Pa tako je i sa bežičnim slušalicama, pretpostavka je da ljudi koji kupuju S seriju imaju para i da će kupiti telefon imao on punjač ili ne, a da kod onih koji gledaju A seriju, to može da bude odlučujući faktor za odabir drugog proizvođača.

Mene kao "bang for the buck" kupca to bas nervira, tacnije nerviralo bi me i da imam 2000e platu...

Samsung Galaxy S21 Ultra nije targetiran za naše tržište niti će ikada biti(tako da mogu da podnesu ako 100 nezadovoljnih kupaca iz naše države preskoči kupovinu), 4 meseca isti ljudi pišu iste postove, u redu svima je jasna poenta šta ste hteli da napišete, ako vam još uvek nije dovoljno predlažem da otvorite temu ''neću da kupim Samsung S21 seriju - zato što neću dobiti punjač i slušalice kme-kme'', da li ste svesni da se radi o trenutno najboljem mobilnom telefonu na svetskom tržištu hteli Vi to da prihvatite ili ne, naravno da ima grešaka koje u ovoj klasi telefona ne bi smele da se javljaju, ali će Samsung za svoje uređaje sa greškom naći rešenje i zameniti ih, ponavljam greške ne bi smele da se pojavljuju ali u trci za što većom zaradom gubi(vreme) krajnji korisnik, i krajnji rezultat će biti na strani ove kompanije, bar pokušajte da napišete neki komentar i post o pozitivnim karakteristikama ovog telefona(ovo se odnosi na korisnike koji su zapravo kupili ovaj telefon i koriste ga).
Lično sam zadovoljan sa S21U, nikakvih problema u radu nisam imao , posle upd. fw. od prošle nedelje sve radi još bolje, nadam se da će tako i ostati(ako ne bude i bolje a verovatno hoće sa svim sledećim ažuriranjima firmware-a) bar još godinu dana :cool:.

Nece, 99% third party punjaca ce puniti max. sa 15W zato sto samsungov punjac koristi nekakv "glupi" profil punjenja tipa 9.3V/2.6A i USB PD PPS standard i zbog toga ce recimo Huawei 40W supercharger puniti S21 seriju sa max. 9W
Kao sto vidis za sada samo dva third party punjaca pune sa max.25W a ostali uglavnom sa 15W...

Било би занимљиво ако има неко са 512gb моделом да подели искуства, колико видим овај са 256 има разне проблеме у односу на 128...
Pozdrav druze
Ja imam S21 ultru 16/512 snapdragon, kupljen u kini. Koristim ga skoro dve nedelje sve radi savrseno i brzo bez bilo kakvog kocenja i bagova, instalirao sve najjace igrice koje imaju sve radi brzo kao munja. Drustvenw mreze dosta koristim, sve rade bez bilo kakvog problema. Baterija odlicno drzi. Sve u svemu bolji telefon ne postoji barem za mene.

Samsung Galaxy S21 Ultra nije targetiran za naše tržište niti će ikada biti(tako da mogu da podnesu ako 100 nezadovoljnih kupaca iz naše države preskoči kupovinu), 4 meseca isti ljudi pišu iste postove, u redu svima je jasna poenta šta ste hteli da napišete, ako vam još uvek nije dovoljno predlažem da otvorite temu ''neću da kupim Samsung S21 seriju - zato što neću dobiti punjač i slušalice kme-kme'', da li ste svesni da se radi o trenutno najboljem mobilnom telefonu na svetskom tržištu hteli Vi to da prihvatite ili ne, naravno da ima grešaka koje u ovoj klasi telefona ne bi smele da se javljaju, ali će Samsung za svoje uređaje sa greškom naći rešenje i zameniti ih, ponavljam greške ne bi smele da se pojavljuju ali u trci za što većom zaradom gubi(vreme) krajnji korisnik, i krajnji rezultat će biti na strani ove kompanije, bar pokušajte da napišete neki komentar i post o pozitivnim karakteristikama ovog telefona(ovo se odnosi na korisnike koji su zapravo kupili ovaj telefon i koriste ga).
Lično sam zadovoljan sa S21U, nikakvih problema u radu nisam imao , posle upd. fw. od prošle nedelje sve radi još bolje, nadam se da će tako i ostati(ako ne bude i bolje a verovatno hoće sa svim sledećim ažuriranjima firmware-a) bar još godinu dana :cool:.
Mislim da je trenutno Mi 11 Ultra najbolji telefon na tržištu.
Ne vidim da su nešto drastično rešili greške. Neko od kolega je napisao kako jedna takva kompanija izbaci flagship telefon i pegla softver naredna 4 meseca (i ne ispegla ga do kraja još uvek) od izlaska uređaja u prodaju. To je jako neozbiljno.
Za novac koji su tražili telefon treba bukvalno da bude bez mane i mora u svemu biti najbolji. Koliko god glupo zvučalo za ovakav telefon je npr nedopustivo brzo punjenje ispod 40w i wireless ispod 30w, brže punjenje imaju danas i budžet telefoni (plus dobiješ i brzi punjač u kutiji). Izbačen punjač iz kutije je samo dodatni vid zarade, tu nema nikakve povezanosti sa ekologijom. Isti taj punjač se kupuje naknadno i dolazi u kutiji sa plastikama i folijama, dakle tu nema ekološke svesti, a to što neki ne veruju u to to je već neka druga stvar.

A jel ti to posedujes uredjaj pa iz svog verovatno bogatog iskustva u koriscenju istog iznosis cinjenice? Ovo je neverovatno,2 ili 3 korisnika imaju problem i to ce se uvek desavati zbog masovne proizvodnje. Promenio sam telefona i telefona i ovo je ubedljivo najbolji uredjaj do danas

Pre ce biti da od 10 korisnika 2 ili 3 imaju problem. Ako to posmatramo na globalnom nivou to je veliki fail jedne takve kompanije. A po stranim forumima izgleda da je mnogo "kme kme" korisnika...

Tako je,sve sami korisnici s21 serije. Vidim komentarises u svakoj temi telefone koje ne posedujes pocevsi od iphona preko samsunga huaweija i xiaomija . Probaj prvo neki,koristi ga malo pa onda pricaj o iskustvu sa telefonom.Slazem se da su neki imali problem ali koliko sam ispratio Brico je zamenio svoj uredjaj . Ovaj forum je izgubio smisao totalno,vecina ljudi nema vise od 100 postova i od toga 99 tih postova je na osnovu nagadjanja a ne koriscenja uredjaja,cast izuzecima

Brico je zamijenio, istina ali i novi se također grije, istina čini se malo manje posle ovog aprilskog update_a ali i vrijeme je hladnije. To zagrijavanje mi više smeta iz principa jer se dešava na 1300€ uređaju nego što zaista smeta ali za sada ga koristim. Čekam da vidim da li će doći u ponudu Mi 11 Ultra a nije ni isključen povratak na P50 seriju.

Super sto si se javio,nije poenta u zameni uredjaja nego sto vecina njih ovde nema uredjaj a zna da pljuje u svakoj temi . Ti kao vlasnik mozes da preneses iskustva i podelis ali ovi sto pljuju a ne poseduju uredjaj ,e oni mi nisu jasni a takvih je vecina ovde. Ti sa punim pravom iz tvog iskustva i treba da si nezadovoljan

Pozdrav druze
Ja imam S21 ultru 16/512 snapdragon, kupljen u kini. Koristim ga skoro dve nedelje sve radi savrseno i brzo bez bilo kakvog kocenja i bagova, instalirao sve najjace igrice koje imaju sve radi brzo kao munja. Drustvenw mreze dosta koristim, sve rade bez bilo kakvog problema. Baterija odlicno drzi. Sve u svemu bolji telefon ne postoji barem za mene.
Ti sa allmighty snapom se ne računaš 😇🤭 ...šalu na stranu, uradi test kamere za bricu, upali 4k i snimaj nešto 15ak min, vidi jel se pregreva telefon. Inače da nemam problem sa dimenzijama, sutra bi kupio identičan; nema boljeg

Pozdrav druze
Ovakav odgovor bi trebao da se podrazumeva u 99% slučajeva kad je u pitanju ultra. Zašto to nije tako kod nas a ni na stranim forumima, veliko je pitanje za Samsung.

Moje iskustvo sa S21+ i S21U (uzeti kod mts i telenora) što se tiče dosadašnjeg rada izuzetno pozitivni , odrađen reset posle ovog velikog apdejta na oba. Nema tu pregrevanja , mada je S21+ manje " mlak - topao " i duže mu traje baterija oko 10-15% ... Sve to radi brzo fluidno , odlične fotke . Ajde može se reći da je zamerka što nema brzog punjača u pakovanju , mada ga ja noću stavim na sporo punjenje i miran . Još ni jednom nisam uspeo da od ujutro do pred spavanje
" potrošim " bateriju , 4-5h SOT-a i baterija na oko 30% manje više .

Da li postoji neka indikacija prilikom punjenja gde se vidi da li se telefon puni običnim, brzim ili super brzim punjačem?

I da odgovorim sebi, pisaće na zaključanom ekranu Punjenje, Brzo punjenje ili Super brzo punjenje.

Poslednja izmena:
A sto se tice s21 i s21+ razlika samo u velicini ekrana, baterije i izrada poklopca je od drugacijih materijala?

Jel zna neko šta se dešava sa telefonima iz mts?

Kolega je poručio pre skoro mesec dana, i dalje ne stiže.

@svikojičekajutelefoneumts-u

Samsunga u mts-u nema, i ne zna se kada će stići, ja sam moj ''slučajno'' kupio , poručio sam crni pozvali me i pitali ''stigli srebrni - može?'' naravno da može, i kada stignu bude svega nekoliko telefona, prodaja u odnosu na prošlu seriju(S20) je skoro duplo veća, od S8 modela nisu imali ovakvu prodaju, tako da koliko će stići i kada eventualno preko neke ''veze'' može da se sazna...

Nazad
Vrh Dno