Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

@igor87
Baš tako, samo nešto si mi ti mnogo realan i nov za jednog iPhone korisnika u Android temama :D

S21: 800$
S21 Plus: 1000$
S21 Ultra: 1200$

Pokloni uz S21 Ultra:

Buds Pro: 199$
SmartTag: 29$

Ko nema punjač nov Samsung 25W košta 20$, ko neće njihov može da bira za duplo manje novca.

Olovčica +1 godina garancije više su isto veliki + za S seriju :)

Best styluses for the Galaxy S21 Ultra
https://www.xda-developers.com/best-galaxy-s21-stylus/

Galaxy S21 Ultra 5G Silicone Cover with S-Pen 70$ dok ne naprave Kinezi za 5 :D

cover.jpg

https://www.samsung.com/us/mobile/m...-5g-silicone-cover-with-s-pen-ef-pg99ptbegus/

Još da nije na Ultra modelu zakrivljen ekran bilo bi još bolje :)

Poslednja izmena:
Ne znam šta tačno nov znači, pre skoro 8 godina sam otvorio nalog, ako si na to mislio.

Koristim oba sistema zbog posla, S10 + imam, koji ode na kp upravo.

Crna ultra mi je brutalna i sve više me privlači, ali ne mogu ciglu nikako, tako da verovatno ide preorder za pvc obični.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prvi put u istoriji da je samsung napravio gori telefon od prošlogodišnjeg (mislim na mali s21 vs s20) i ja im iskreno čestitam na gluposti!! Neka prodaju da ne kažem kome

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

To da li je gori u praksi dok ne krenu testovi niko neće znati :). Da škrtare, škrtare ali da imaju prava na fail, nemaju.

Evo ja već znam, ne mora ništa da kreće! A na testove neću da trošim ni minut više, eventualno Flosija pogledam za S21 Ultra kad izađe jel je jedino isti vredan nekog ozbiljnijeg pomena (čast +300mAh na s21+)

Poslednja izmena:
Koliko je jak ovaj brt [emoji16]. I u Samsung i u iPhone temama samo pljuje Samsung i to mu je 80% postova [emoji16]

Šaraj malo.

Jesi ti brat od darke note 9 aka darko note 20 ultra pa si corav? Pljuvanje je kad istaknes da je neko smecar ako izbaci sve zivo iz kutije? To sam pisao i za apple. I pisacu i dalje. Ovdje se izgleda ne smije nista lose pricati ni za 1 ni za drugi brend. Koja je poenta foruma? Da svi imamo isto misljenje i da mislimo kao darko note 9 zvani darko note 20 ultra.

Poslednja izmena:
Što se srdiš koleza Proday :)? Dajmo šansu novoj seriji da vidimo šta su uradili. Polako :).

Pa kaži mi sta su uradili (pričam isključivo o najmanjem iz serije pošto taj jedino mogu da nosim)? Ja ću tebi da kažem da su smanjili razoluciju, stavili manje rama, izbacili sd karticu, izbacili punjač, turili plastična leđa, zatim ako dimenzije nisu pogrešne na nekim sajtovima, proširili isti za 2mm...to mi ovako na prvu pada na pamet. Ako se još ovaj novi sd 888 pokaže furuna i cucla poput onog sa 810 onda su definitivno prešli igricu!

Svaka čast svima koji mogu ovako đubar*ke poteze da pravdaju od velikih igrača, ja evo ne mogu!

Slažem se sa tobom i po svemu je S20 bolji osim po ekranu jer su ovde stavili 1300 nit-a koliko sam video, međutim ako je sve to dobro ukomponovano sa novim SoC i taj manjak RAM-a i plastična leđa neće biti toliki problem kao ni manja rezolucija ekrana koju ljudsko oko svakako ne može da vidi kao nedostatak.

На новој серији нема претераних новитета ни на папиру, а тек ће мизеран напредак бити у реалном коришћењу, једино што може да буде напредак је нови егзинос али и то је једно велико можда, док се не докаже у свакодневном коришћењу, превише пара за премало иновација

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Ne branim nikoga jer sam ih i sam pljuvao za sve što rade i ako sam veliki ljubitelj Samsung telefona i nosim ih godinama, ali opet kažem, nama kao korisnicima je najbitnija autonomija i dobra baterija. Ukoliko to urade kako treba i opeglaju sve, onda ne vidim neki problem i da ima manje napretka od prethodnika jer je nešto drugo po sredi. Isto kao sa N10+ i N20 Ultra, 12GB vs 8GB ali su tu neke druge stvari koje Ultra ima bez opet obzira na nedostatke u odnosu na prethodnika. Slažem se opet i da je cena neopravdana ali svako od nas uzima prema svom džepu telefone a i čisto sumnjam da ih kupujemo u MP-ovima gde je cena debelo u nebesima. Uvek je tu KP koji će da bude preplavljen za par meseci sa novom S21 serijom.

Ma svejedno smo svi mi bu.dale sto prihvatamo sve sto nam ovi giganti serviraju. “Sreca” pa vecina nas ne uzima u maloprodaji i iskesira 10-20% vecu cijenu. Najgore mi je kad neko iz drustva kupi stari model po istoj cijeni kao kad je izasao i misli da je to super. [emoji23]
Proday, uzimas li medju prvima Ultru? [emoji41]

Baš gledam S21U i kod nas ima samo 128 i 512GB (+170€) modeli...a ja bih htjeo 256GB, 512GB mi je nepotrebno.

Ma svejedno smo svi mi bu.dale sto prihvatamo sve sto nam ovi giganti serviraju. “Sreca” pa vecina nas ne uzima u maloprodaji i iskesira 10-20% vecu cijenu. Najgore mi je kad neko iz drustva kupi stari model po istoj cijeni kao kad je izasao i misli da je to super. [emoji23]
Proday, uzimas li medju prvima Ultru? [emoji41]

Ne uzimam ništa, bojkotujem celu (glupavu) s21 seriju!!

Ultra je ok ali ogromna po dimenzijama za moje potrebe. Generalno jedini napredak što su napravili je +300mAh veća baterija u s21+

Ja sam zbog 4500mAh baterije presekao i uzeo S20+, rekoh, super baterija, ima da kida, kad ono, oni je stavili da moze dan da pregura. Tako da pazljivo sa ocekivanjima :D

Poslednja izmena:
Proday, priznaj da je N20U najbolji telefon koji si imao :D

Realno, za mene jeste. Iako sam neko ko cesto menja flagship telefone, mislim da ovu celu generaciju preskacem.

Jedini koji bi tu nesto mogao da promeni je Fold 3, ali to je jos daleko...

Prvo se izvinjavam zbog pogrešno prenete informacije da će S21U imati microSDXC koju su do juče u 16.00h svi recenzenti - jutjuberi - testeri i zvanične web strane koje predstavljaju mobilne telefone pisali, ko je pročitao i na gsmareni je to pisalo, tako da niko nije bio u pravu juče do 16.00h, drugo: u čemu je poenta pisanja kako se nekima S21 serija ne sviđa pa onda za vreme predstavljanja wow kako je super pa onda opet ništa ne valja?!? Budite dosledni u svom mišljenju, verovatno ste tako i prošle godine, pa onda jedva čekate da posle godinu-dve dana kupite taj telefon, e to je smešno i ignore, kupovina telefona sa malim tragovima korišćenja(zamenjeno pola delova), ako profesionalci i inženjeri pišu i kažu da je telefon odličan - koje su vaše kvalifikacije da izuzetno agresivno - nekulturno bezobrazno i bez bilo kakvog argumenta napadate i tvrdite suprotno od profesionalaca? Većina ozbiljnih ljudi je upravo zbog toga napustila forum.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Prvo se izvinjavam zbog pogrešno prenete informacije da će S21U imati microSDXC koju su do juče u 16.00h svi recenzenti - jutjuberi - testeri i zvanične web strane koje predstavljaju mobilne telefone pisali, ko je pročitao i na gsmareni je to pisalo, tako da niko nije bio u pravu juče do 16.00h

Opet dijeliš netočne informacije, ja sam jučer u 8:23h napisao da neće imati a ti me na zvao trolom.

Prvo se izvinjavam zbog pogrešno prenete informacije da će S21U imati microSDXC koju su do juče u 16.00h svi recenzenti - jutjuberi - testeri i zvanične web strane koje predstavljaju mobilne telefone pisali, ko je pročitao i na gsmareni je to pisalo, tako da niko nije bio u pravu juče do 16.00h, drugo: u čemu je poenta pisanja kako se nekima S21 serija ne sviđa pa onda za vreme predstavljanja wow kako je super pa onda opet ništa ne valja?!? Budite dosledni u svom mišljenju, verovatno ste tako i prošle godine, pa onda jedva čekate da posle godinu-dve dana kupite taj telefon, e to je smešno i ignore, kupovina telefona sa malim tragovima korišćenja(zamenjeno pola delova), ako profesionalci i inženjeri pišu i kažu da je telefon odličan - koje su vaše kvalifikacije da izuzetno agresivno - nekulturno bezobrazno i bez bilo kakvog argumenta napadate i tvrdite suprotno od profesionalaca? Većina ozbiljnih ljudi je upravo zbog toga napustila forum.

Pa ja ikao sam fan samsunga stojim iza tvrdnji ostalih da sto se tice s21 i s21+ nikakv pomak nisu napravili u odnosu na proslu godinu.Mada ako se uzme u obzir da dolazeci exynos bude dobar kako pricaju,i sistem kamera je dosta lepsi nego prosle godine bice to vise nego dobro.Sve ostalo jako slicno s20 seriji.S21 ultra je brutalan tu nemam nikakvu zamerku,jos u ovoj silver boji je prelep,jedina zamerka za njega osnovni model je morao biti 256gb.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Proday, priznaj da je N20U najbolji telefon koji si imao :D

Realno, za mene jeste. Iako sam neko ko cesto menja flagship telefone, mislim da ovu celu generaciju preskacem.

Jedini koji bi tu nesto mogao da promeni je Fold 3, ali to je jos daleko...
U više navrata sam rekao da je Note N20 Ultra N9860 najbolji telefon koji sam imao i mogu opet da ponovim. Jako mi je žao što se ne slaže sa mojom prirodom posla pa sam prinuđen da imam nešto kompaktnije, ali iskreno i danas mi nedostaje!

Ako izuzmemo SoC, realno najveca mana proslogodisnje S serije je ocajna zadnja strana. Prvi utisak, kao da je u pitanju mob od 200$. S10 je imao dosta lepsi dizajn zadnje strane, Note 10 takodje.
Ispravili su to vec sa novom Note serijom i evo ovde samo nastavili dalje. Nista spektakularno ali svakako dosta bolje to izgleda u odnosu na proslu godinu.

Poslednja izmena:
Ne delim netačne informacije, napisao sam da niko do juče u 16.00h nije tačno znao da li će S21U imati microSDXC slot.

^^ Znao je svako ko je mogao da otvori nosač sim kartica, dovoljno je samo da se pogleda u isti, jel [emoji6]

Poslednja izmena:
Baš tako...tip koji radi za Samsung US je objavio video gdje se jasno vidi da nema microSD...tip ima uređaje neko vrijeme.
Ali mrzim ove naj pametnije među nama koji bez pardona druge okrivljavaju da "lažu" i trolaju...a ni sami nemaju točne informacije.

Poslednja izmena:
Upravo sam to i napisao ponavljam - da niko nije tačno znao.

Ne držim stranu nikome, al kao što vidiš ispostavlja se da je neko tačno znao [emoji6]

Ne možeš s njim, on je naj pametniji.
On topic...pokazalo se da se Exynos manje grije od SD888, još samo autonomija da bude OK

Zna li neko da li je možda S21 Ultra izložen u Samsung brand store-u?

Prošle godine i S20 serija i Note 20 serija je bila izložena dana ili dva po predstavljanju.

Nazad
Vrh Dno