Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ja nikakvih problema sa time nisam imao. Uglavnom memoriju koristim za navigaciju i mape, pa ako radim factory, instaliram samo apk i imam već mape tu. Ne moram da ih skidam :).

Zadnji put sam koristio sd karticu kad sam se bavio rootovanjem i indtalacijom raznih romova pa da imam za backup. Prije 5-6 godina možda :)

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Dobra micro SD košta od 50 do 100e naravno pričamo o karticama koje imaju velike brzine. Bolje dodati te pare i uzeti telefon sa većom internom.

Mada vidim da ljudi traže kartice što većeg kapaciteta, a što jeftinije, ni ne znaju brzine. A onda kad krene drain zbog sporog upisa/čitanja, pa dodje do corrupt dela muke žive sa karticama.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Naravno da android radi savršeno sa mem. karticama (korisnicima iPhone uređaja je ovo verovatno SF, neki još uvek koriste modele sa 16GB), koristim mem. karticu za muziku(FLAC format).

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Valjda ćemo ubrzo doći do toga da 256gb bude početna opcija u visokoj klasi.

Jak hejt je ka Samsungu na forumu iz opravdanih razloga ali i iz trenda, ali meni se sviđa kako izgledaju telefoni.

Ako exy ne bude podno grejanje i baterija bude ok, verovatno uzimam S21+.

Ako bude, moraću i one plus razmotriti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sviđa mi se s21 Ultra. Videćemo kakav će biti novi Exy. Ne sviđa mi se što nema proširive memorije, 256GB na Ultra modelu bi morao da bude osnovni model. Za sada nisam siguran da li bih S20 Ultra zamenio za S21 Ultra.Takođe mi se sviđa što se polako vraćaju na ravan ekran.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Barem nešto korisno da urade. Sada im je prilika jer se žale korisnici da SD888 ima overheating.

@DjidjiMidji - :) Uvek volim fly by pominjanje iPhonea ili nekog drugog proizvodjaca na ovaj nacin. Not.

iz prethodnog iskustva od kolega koji su koristili mem kartice, par njih je imalo problem da im telefon javi da mora da se formatira kartica (ne znam razlog iskreno. Kartice su bile obicne sandisk a telefoni, ako se dobro secam, Sam A5, Huawei Mate 20 lite). Meni je to razlog sto izbegavam mem kartice u sirokom luku i kako Djilkosh rece kupujem vecu memoriju u samom telefonu po potrebi. Mada trenutni Xiaomi od 128GB je pola popunjen a ostalo na cloudu. Ali svi smo razliciti :).

Zanimljivo je i to koliko komponenti iPhone kupuje od Samsunga za sklapanje svojih telefona, i koliko će još da poveća broj kvalitetnih elektronskih delova u modelima koji tek treba da se pojave na tržištu, smešno je pričati o tome korporacijska špijunaža i "krađa" ideja je "ozbiljan" posao.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ja lepo kazem, iduca generacija dolazi bez displeja ona ramo vez baterije i to je to. Sramota od Samsunga, ja znam dosta ljudi da koristi memorijsku velikih brzina,tako je lakse. I sam je koristim i na njoj mi je muzika i svi bitniji video zapisi

Koristim oba sistema uporedno godinama, ako je ona bespotrebna prozivka bila meni upućena ;)

Jednostavno sve na cloud-u, a i slabo sam cuo da se neko oslanja na mc, pa pitam, ne mora odmah pasivna agresija :)

Pitate se da li iko koristi memorijske kartice, eto ja na primer koristim.

Uvek uz novi telefon uzmem micro sd dvostrkog kapaciteta odnosu na predhodni, onda sve sa starog prebacim, ukljujući internu menoriju, na tu novu karticu, Pa mi ostaje još nešto mesta na novoj kartici i sva interna. Tako radim od galaxy s2.

Trentno sam na 128GB s20+ sa 512GB katicom, uzeo bih 1TB sada karticu. Ali eto zbog microsd prvi put neću kupiti samsung. Ultra mi se ne sviđa, preveliko i preskupo.

Na shvatam čemu to, šta je tu smanjenje troškova ili prostora? Svakako ima dual sim slot, od kojih jedan kao i do sada mogao je biti ili sim ili micro sd. Jedino namerno da pospeši pordaju modela sa više memoije, *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**čine

Poslednja izmena:
Koristim oba sistema uporedno godinama, ako je ona bespotrebna prozivka bila meni upućena ;)

Jednostavno sve na cloud-u, a i slabo sam cuo da se neko oslanja na mc, pa pitam, ne mora odmah pasivna agresija :)

Mora buraz, usijane glave od ranog jutra zauzimaju odbrambeni polozaj pred event, a ti si vec zbog potpisa na nisanu, pa moras da pazis sta pises [emoji1787]

Samo je fora što do note 20 nisam propustio kupovinu Samsung telefona, još od S3 :)

A sada su mi mi dex i knox važniji od 90% android gimmick-a kod drugih proizvođača.

Krajnje bezobrazno jasu na cinjenici da je Huawei u Evropi prilicno osakacen sofwerski. Dosli smo do toga da je iPhone postao najrazumnija kupovina :D

Krajnje bezobrazno jasu na cinjenici da je Huawei u Evropi prilicno osakacen sofwerski. Dosli smo do toga da je iPhone postao najrazumnija kupovina :D
Jeste ako ti ne smeta ogroman notch,60hz i kilavo punjenje - tehnologija kao da smo u 2017 :)

Bice ovo ok kupovina u preorderu sa dodatnim dzidzabidzama

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jedino je dobro što su svi modeli 5g. Loše je što se ultra baš razlikuje od običnog i plusa, bolje kamere, bolji ekran, 12gb umesto 8gb itd itd.
Verovatno im je strategija prošla sa note20 serijom i sada će isto skrnavljenje neultra telefona da guraju u nedogled.

Gori si od Darka, a to je stvarno teško postići. :d
Zamisli šta si ti izjavio, da je IPhone dobar samo zato što mu Samsung prodaje komponente. :d :d
Meni su i 11 pro i 12 pro ostavili duplo bolji utisak o kvalitetu izrade u odnosu na S20 seriju. Da 12 pro nema notch bio bi možda i savršeno dizajniran telefon.

Mozes da ga koristis pola dana i da uzivas u 120hz displeju, a od druge polovine dana da ti stoji kao skupi lepi stakleni podmetac za case, jer baterije nece imati.

Zadnji put sam koristio sd karticu kad sam se bavio rootovanjem i indtalacijom raznih romova pa da imam za backup. Prije 5-6 godina možda :)

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Takođe pre 5, 6 godina.

Послато са SM-A715F уз помоћ Тапатока

Jedva čekam da izađe S21 Ultra i da u oglasima zamenim za ovaj moj Note 10 Plus (uzet u Vip-u pre 3 meseca) ... I doplatim 1.000€ , naravno kupiću punjač i slušalice dodatno za 100€ ... Normalno.

... Zaboravim popiti lekove jutros , šta sam ono napisao ? Aha , valjda je normalno [emoji23][emoji23][emoji23]

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Drugaru stigao S21U.
Ne smem da kacim slike ili bilo šta - sve što mogu da kažem je da je ogroman i da je bukvalno zver od telefona.
12/512, kamere su zlo i naopako. Dodatak za olovku izgleda odlično kada se stavi.
Meni bi više odgovarale Ultra specifikacije u 6.2" ali sta da se radi.
Moj Poco F2 Pro više nije cigla pored njegovog

Како стигао кад тек данас званична презентација ја мислим ?

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Mozda covek radi u samsungu a oni uvek dobiju neki na probu,pa i yt-eri su izbacili vec unboxing ,i oni dobiju ranije na test
Ja sam sticajem nekih cudnih okolnosti s9 plus imao pre zvanicne prezentacije

Poslednja izmena:
Vrh Dno