Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ne treba mi da snimam 4k 60fps a još manje da to radim 10min ali sam imao prilike da vidim da se brzo greje pri "šaltanju"(slajder vučeš gore dole) sa kamere na kameru (ne mora ni da bude uključeno snimanje), i to može jako da nervira, a meni da treba telefon samo da bih imao osnovne funkcije razgovora ne bih jurio ultru. Svi koji su imali model sa 256GB imali su neki problem sa tim zagrevanjem dok ovi sa 128GB retko ko i to me baš nervira.

Moze li neko ko ima obucan S21 da podeli koliko mu traje baterija i neki prosecan SOT?

Ne treba mi da snimam 4k 60fps a još manje da to radim 10min ali sam imao prilike da vidim da se brzo greje pri "šaltanju"(slajder vučeš gore dole) sa kamere na kameru (ne mora ni da bude uključeno snimanje), i to može jako da nervira, a meni da treba telefon samo da bih imao osnovne funkcije razgovora ne bih jurio ultru. Svi koji su imali model sa 256GB imali su neki problem sa tim zagrevanjem dok ovi sa 128GB retko ko i to me baš nervira.
Hladan ko spricer,sta god da mu radim sa kamerom jer sam ga zbog nje jedino i uzeo,plus sto obradjujem neke materijale kad sam u zurbi preko njega pa razni konverteri i programi kao sto su adobe premiere,rush,power dvd i slicno nekad rade satima sa 4k materijalom,nema grejanja niti stucanja.

Koje zaštitno staklo uzeti za ultra model? Ima ih dosta na kp ali pretpostavljam da ima neko koje je bolje od ostalih

Hladan ko spricer,sta god da mu radim sa kamerom jer sam ga zbog nje jedino i uzeo,plus sto obradjujem neke materijale kad sam u zurbi preko njega pa razni konverteri i programi kao sto su adobe premiere,rush,power dvd i slicno nekad rade satima sa 4k materijalom,nema grejanja niti stucanja.
128 ili 256, exy , snap?

Jel moze neko da mi preporuci korektan bezicni punjac za kola, koji se kaci na ventilaciju? Za s21u..

Koje zaštitno staklo uzeti za ultra model? Ima ih dosta na kp ali pretpostavljam da ima neko koje je bolje od ostalih
Nijedno ili Whitestone Dome Glas, SVE ostalo je slabo, loše ili još gore...

Nijedno ili Whitestone Dome Glas, SVE ostalo je slabo, loše ili još gore...

Da li postoji na KP išta vredno uzeti u ovom trenutku?

A kakvo ti je uobicajeno dnevno koriscenje?
Maksimalno se koristi, većinu dana je na 4g, obe kartice aktivne, 4-5 mail naloga sinhronizacija, ponekad klinci uhvate jedno pola sata - sat youtube ili igrice, automatsko osvetljenje, povezan sa satom, lokacija uvek ukljucena... Sve u svemu ne pamtim da je bio ispod 5h SOT.

To je odlično onda. Meni bi bilo 8 sati wifi, igrice ništa, slabo i yt. Lokacija mi je uvek off.

Od sinoc mi se sama od sebe pojavila Volte ikonica i stizu mi neke random konfiguracione poruke, da li se to jos nekom desava? S21u je iz vipa, a broj je mts

Ne mogu da uradim edit, ali malo pre mi je stigao SMS da mi je Volte ukljucen tako da eto odgovora

Potpisao ugovor u januaru, znaci da otvorim cetvore oci da nisu nesto promenili a da ja ne znam :D

Nisu, nisu. Samo mi čudno da ti tek sada stigao sms za VoLTE. Imao si i na prethodnom telefonu mogućnost za VoLTE

Da li postoji na KP išta vredno uzeti u ovom trenutku?
Ne znam sta ima na KP ali ako nije WS ne valja.
Postoje (postojali su za S9+, S10, dotle pratio) neki slicni proizvodi, nesto poput WS ali nemaju aparaturu za montazu što je IZUZETNO vazno za pravilno postavljanje.
WS ima lepak koji se "susi" (stvrdnjava, učvrsćuje) UV lampom i lepak je posebne vrste, ne previse agresivan da bi se mogao u slucaju potrebe ukloniti, a odlicno drzi staklenu zastitu na ekranu.

Ja verovatno vise nikad necu staviti zastitu na ekran, a ako bi se ipak odlucio da dajem pare na zastitu ekrana samo i jedino bi stavljao WS.
To iz licnog iskustva sa WS i sa tim nekom drugom staklenom zastitom sa UV lepkom iz Singapura (tada bez aparature za montazu).

Ovi "obicni" prekrivaci ekrana ne nalezu ravno, ne radi citac otiska, slab lepak pa se odvaja zastita, uvlaci se prasina, prave se mehurovi i 101 drugi problem.
Folija se pokida, nije ni priblizno dobra za rad i za osecaj pod prstom i u ruci kao staklena zastita, tako da samo bez zastite ili sa WS po ekranu.

Ne znam sta ima na KP ali ako nije WS ne valja.
Postoje (postojali su za S9+, S10, dotle pratio) neki slicni proizvodi, nesto poput WS ali nemaju aparaturu za montazu što je IZUZETNO vazno za pravilno postavljanje.
WS ima lepak koji se "susi" (stvrdnjava, učvrsćuje) UV lampom i lepak je posebne vrste, ne previse agresivan da bi se mogao u slucaju potrebe ukloniti, a odlicno drzi staklenu zastitu na ekranu.

Ja verovatno vise nikad necu staviti zastitu na ekran, a ako bi se ipak odlucio da dajem pare na zastitu ekrana samo i jedino bi stavljao WS.
To iz licnog iskustva sa WS i sa tim nekom drugom staklenom zastitom sa UV lepkom iz Singapura (tada bez aparature za montazu).

Ovi "obicni" prekrivaci ekrana ne nalezu ravno, ne radi citac otiska, slab lepak pa se odvaja zastita, uvlaci se prasina, prave se mehurovi i 101 drugi problem.
Folija se pokida, nije ni priblizno dobra za rad i za osecaj pod prstom i u ruci kao staklena zastita, tako da samo bez zastite ili sa WS po ekranu.
Hvala ti na iscrpnom odgovoru, ali nešto cu morati da stavim, sad da li je Ws ili nešto slično ne znam, ali do sad stavljao Nilkin i nije bilo mehura, ne očitavanja otisla, oslepljivanja itd. Tako da videćemo, ne bih da pravim neki rocket science oko ove stvari

WS se ponasa skoro identicko kao i orginal ekran, sve ostalo je losije dosta ALI je WS skupo i ceka se dok stigne.

Da li se nekom deavalo da izgubi mecia zvuk u bt sluskama a pozivi rade normalno? Imam jbl bt i odjednom muziku nece da pusti ba sluskama iako pesma ide i pise da je konektovano na bt a pozivi rade normalno. U bt podesavanju je i calls i audio dozvoljeno
Sto se tice stakla kao sto rece @Zeha samo WS i nista drugo

Da li je neko imao iskustva sa Govornicom 021, vidim ih da na Goglu imaju dobre recenzije i da je to ustvari radnja/firma, a ne samo KP nalog koji doduse ima skoro 2k pozitivnih i 0 negativnih. Da čovek okuša sreću sa EU garancijom, pa me zanima da li bi oni zaista, ukoliko nešto ne bude u redu, i mogli da ostvare garanciju ( u praksi, da li je neko nekad čuo nešto slično kod njih ili generalno ) ?

Da li zna neko da li moze da se registruje uredjaj za ovaj poklon na drugom telefonu, ili mora da bude bas na ovom S21-u?

Mora taj. Bar je kod mene takav slucaj bio.

Da li je neko imao iskustva sa Govornicom 021, vidim ih da na Goglu imaju dobre recenzije i da je to ustvari radnja/firma, a ne samo KP nalog koji doduse ima skoro 2k pozitivnih i 0 negativnih. Da čovek okuša sreću sa EU garancijom, pa me zanima da li bi oni zaista, ukoliko nešto ne bude u redu, i mogli da ostvare garanciju ( u praksi, da li je neko nekad čuo nešto slično kod njih ili generalno ) ?
Skupi su ali ako neko potvrdi to za garanciju onda se isplati, pričam naravno za verziju od 256gb

Skupi su ali ako neko potvrdi to za garanciju onda se isplati, pričam naravno za verziju od 256gb
Mislim, mali milion nas je računare sastavio preko madjara i "takve" garancija, bilo je i slučajeva gde su komponente crkavale i ovi provereni sa Kp-a, su zamenjivali, znam više primera. E sad, kako je za ovu priču, ne znam, nemam iskustva

Imam jedno pitanje u vezi S21plus modela. Trebao bih ga kupiti (sestri) i momak koji ga prodaje kaže da za njega treba 25w punjač da ne bi uništio bateriju. 🤔
To mi je baš nova informacija pošto već godinama pratim tel. i koliko znam ti brzi punjači obično "unište" bateriju. Pa rekoh da se nije nešto usput promenilo?! 🤔

Nije se nista promenilo, nego verovatno on ima da ti proda taj punjac od 25w koji ce da ti sacuva bateriju. I tebi ce da da jeftinije posto kupujes telefon kod njega?

Nazad
Vrh Dno