Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

Iskreno sumnjam, od kako se pojavila korona ne moram u kancelariju pa to da li ce se telefon napuniti 10 minuta pa i 30 minuta brze mi apsolutno nista ne znaci...

Da li imate problem sa kamerom , kad slikam noću bandere sa svetlo ili auta bacaju neke linije, sačuvaj boze. Bukvalno slika ne upotrebljiva.
Ovako nesto ispada20230309_180753.jpg

Obrisi staklo kamere. Ako nije to, onda se izgrebalo ali 99% je prljavo/masno.

Probaću to sledeći put, da ocistim, da vidim oce li biti bolje. Nadam se da je to.
Nemam ni ja apdejt, kupljen u yettelu.

Da li tripujem ili je telefon glasniji na zvucnicima posle zadnjeg update-a?

Moj takodje iz yettel-a, bez update-a za sada, ali bice za koji dan. Meni je jedini minus kod ovog telefona kamera i to u smislu sto decu koja su jos uvek mala, ne mogu da ufotkam lepo, jer ne miruju :) Zena ima iphone 12 mini, live photos, fotke su super.

Znam, probao sam, mislim da nije tu fora do live photos nego do shutter speed-a...

Fotkanje dece u pokretu je izazov i za ozbiljne fotoaparate, posebno u kući i bez blica. 😀

nakon update google store ne pokazuje da je telefon sertifikovan? imate istu pojavu? kako rešiti?

Ljudi imam jedno pitanjce. Juce sam kupio DuxDucis futrolu na preklop sa kojom sam prezadovoljan i ono sto me interesuje, je da li ovaj nas telefon ima opciju da se barem zakljuca kad se futrola zatvori? Hvala.

Ima li neko da koristi futrole sa preklopom?

Ljudi imam jedno pitanjce. Juce sam kupio DuxDucis futrolu na preklop sa kojom sam prezadovoljan i ono sto me interesuje, je da li ovaj nas telefon ima opciju da se barem zakljuca kad se futrola zatvori? Hvala.
Ima sa originalnom futrolom

Сад сам пробао да укључим hotspot, и више не мора да се угаси wi-fi док је овај укључен, него може и wi-fi конекција да се шерује, не морају само мобилни подаци.
На ћалетовом А53s тражи да се искључи wi-fi.
Не знам у чему је фора.

Telefon za cenu koju ima daje dovoljno. Baterija je skoro nerešiv problem. Velika zamerka samo u tom segmentu.

Da li moze nekako da se dodatno pojaca zvuk notikacija? Sve je na max a opet su nekako tise nego na s10 lite, posebno viber. Ostalo je manje vise ok.

I drugo pitanje, moze li preporuka za neki usb c na hdmi da bih mogao da probam dex? Jel svaki radi ili treba nesto posebno kao za usb c na 3.5mm?

Moze kabl ili adapter, sta je jeftinije.

Koliko je loša baterija? Jel izgura dan?

Zavisi kome je šta dan.
Meni sa ~4h SOT ostane još 20-25% baterije.
Prvih meseci, nakon poslednjeg hard reseta, tih 4h SOT ostavljalo 30-35%.
Možda je vreme da uradim update, pa da prodjem kroz hard reset.

Ja sam uzeo tel pre par dana, uradi reset, sot je oko 5 sati, sa oko 20% baterije na kraju dana. Evo sad sam na 50% I malo preko 2. 5h sota. Ako sam kuci na wifi, moze i vise.

Da li ste osvetljenje ekrana stavili na automatski ili ste podesili da bude na pola?

Kod mene automatski, uključen BT non stop, povezan sat i slušalice, uključena lokacija i ekran na 120hz.

Verovatno bi bilo bolje kad bih vodio računa o svemu tome.

Nazad
Vrh Dno