Инсталирај cpu-z, па види.Gde piše koja je verzija?
Nisam upućen![]()
Imam SnapdragonИнсталирај cpu-z, па види.
Hvala za pomoc@zaree
Ja imam Exynos verziju (verzija sa 8GB memorije).
Odlično radi fon, nikakvih problema za ovih dva i kusur meseca korišćenja. SOT je 6-7 sati, nekad bude i oko 8 sati kad je non-stop na WiFi.
Takodje, telefon se ne zagreva mada ja ne igram igre. Što se tiče kamere tu nisam merodavan jer je maltene i ne koristim. Što se mene tiče Exynos me je baš prijatno iznenadio.
То је одлично време SOT-a, ја имам SD и на сваких дан, дан и по морам да пуним батерију шта год да радим, висио - не висио на телефону, што доста смара. SOT не мерим и није ми нешто битан. Не играм игре. Телефон имам скоро месец дана.@zaree
Odlično radi fon, nikakvih problema za ovih dva i kusur meseca korišćenja. SOT je 6-7 sati, nekad bude i oko 8 sati kad je non-stop na WiFi.
Takodje, telefon se ne zagreva mada ja ne igram igre. Što se tiče kamere tu nisam merodavan jer je maltene i ne koristim. Što se mene tiče Exynos me je baš prijatno iznenadio.
Da, ali wi-fi nikada i nije bio problem. Uvek je loša baterija bila dok je telefon na mobilnom internetu. Ne kažem da tvoj isto ima taj problem nego 8h na wifi može svaki telefon.@zaree
Tako je , a na sve to i ako si na mobilnom internetu verovatno si negde napolju u putu, pa je i osvetljenje ekrana verovatno jače i kada se sve sabere može da bude baš drastična razlika, ali da ne skrecemo previše sa teme.Amin to that. Wifi je druga priča u odnosu na mobini internet, i to poređenje nije ni realno. Ovde imaš konstantnost, a kod mobilnog interneta imaš relativno dobar switch između baznih stanica, pa juriš dobar signal, da li ima pokrivenost, da li nema, itd.
Kasno Marko stize...Ostavi.
A i telefon kupujemo da on nas sluzi a ne mi njemu.Tako da ako dobije neki oziljak nista strasno.Ljudi su postali optereceni sa telefonimaNisam tvrdiio da je tako samo pitam jer ima po komentarima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari