Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Hvala. Nego sace soc 2100,to ce biti revolucija,za njega punjac i ne treba zato ga nisu stavljali jer baterija traje nedelju dana,pa misle za toliko možemo i se snadjemo,da nas ne bacaju na trosak da jos i punjac kupujemo,a koštaće kao fin gradski autić,a ne ko ovaj s20u,mora na struju svaki drugi dan,bzvz.

Meni ni jedan Samsung nije prikazivao onaj kapacitet baterije koja je propisana iz fabrike. Svaki mi prikazuje barem za 5% manje, uzimao vakuum ili kao nov.

Jel to gledas iz podesavanja informacije o bateriji, ako je tu meni pokazuje 5k ravno kapacitet,ali čini mi se da na prethodnim modelima sam isto primetio da pokazuje manji kapacitet. Mozda ima veze sto je na s20u drugi tip baterije kojeg nisu dosad koristili u vodećim modelima prošlih serija.

Ne ne, iz programa za monitoring baterije :). AccuBattery recimo, kupio sam ga, sačekao da prođu ciklusi punjenja i vidim 91% healt-a i kapacitet recimo 3921 tako nešto. A u podešavanju samog uređaja i meni stoji kapacitet koji je iz fabrike.

Ko jos instalira accubattery? Pa za telefon nov iz kutije pise da je baterija manjeg kapaciteta i zdravlje daleko ispod 100%.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E vidi stvarno,u android info apk mi pokazuje 4855 a zdravlje kaze samo "good".

Ko jos instalira accubattery? Pa za telefon nov iz kutije pise da je baterija manjeg kapaciteta i zdravlje daleko ispod 100%.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam instalirao da vidim šta će da kaže, dok ne probam, ne znam ;). Video sam da prikazuje nešto levo, obrisao i to je to.

E ovo je Best budget i nema preko...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Jako jednostavan metod da se aktivira 120HZ i power saving mode.

https://youtu.be/JA0DHaUGXMI

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra using Tapatalk

Samo me cudi sada kada sam nemestio power saving da vibracije i osvetljenje nije nista umanjio,obicno on to sam smanji kad prebaci na medium power?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

120Hz i power saving mi ne idu u istoj recenici nikako. Beast mod od 120Hz ne sme da ima power saving i tacka. Ili samo 120Hz i full ili 60Hz i power saving.

Probao, radi. Dynamic display takodje radi, i sa 96 i sa 120Hz.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Dajte ljudi pustite to sakacenje telefona da bi dobili 30 min veci sot. Ukljuci ako treba 96hz i uzivajte bez smanjivanja takta. Svaki tel ce izdrzati od ujutru do uvece. Eventualno rutinama iskljucite 4g kad ste na wifi-ju i to je to,sto bi sakatili tel?

Poslednja izmena:
Opusteno. Nekima je bash gušt tih 30min vise sota.

Poslednja izmena:
btw. Slicno radi i fabricki.Ni kada ti je na 120Hz ne drzi stalno na 120. Recimo na google maps prebacuje na 60Hz ako sam dobro primetio. A na ovom videu fon (ne znam koji je, Note?) fabricki automatski prebacuje nazad na 60Hz i kada se ekran ne skroluje.

Poslednja izmena:
Stigao update sa januarskim security patch-om.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Da li još neko ima "fenomen" da mu google translate povremeno iskače na prvo mesto u App drawer-u iako uredno stoji sortiranje po imenu? Rešim tako što odem na custom pa vratim alphabetical ali već pomalo iritira (desi se svakih 2-3 dana).

9559acc313a79e4b8688f9559ba0ba82.jpg

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Mozda je glupo pitanje,ali sam uvidio problem kad mijenjam profilnu sliku na fb a biram je iz galerije,kada izaberem sliku i idem na opciju isijeci on je postavi u vodoravan polozaj,i ako je isijecem on je uveca,ne znam sta se desava,a evo probao sam kod supruginog huawei ide to normalno sa isijecanjem,znaci nije problem u aplikaciji,jel se ikom ovo desavalo,meni je ovo od kako sam uzeo s 20 prije manje od mjesec dana....?

Da li još neko ima "fenomen" da mu google translate povremeno iskače na prvo mesto u App drawer-u iako uredno stoji sortiranje po imenu? Rešim tako što odem na custom pa vratim alphabetical ali već pomalo iritira (desi se svakih 2-3 dana).

9559acc313a79e4b8688f9559ba0ba82.jpg

Можда да провериш које дозволе апликација има, па да у подешавањима лимитираш?

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Drustvo, da li je velika razlika u bateriji ako ostavim always display on?

Pa što ne probaš jedno veče i sam sebi daš odgovor? Moguće da ćeš koristiti setup koji drugi ne koriste + ono što je nekom puno ne znači da je i tebi

Drustvo, da li je velika razlika u bateriji ako ostavim always display on?
Троши ти неколико процената за цео дан, тако да је то мање - више занемарљиво, а и која је поента амолед екрана ако ћеш то искључити?

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Burn-in :D. Statična slika skoro pa uvek, osim sata koji pomeri kazaljke. Ja se nikada nisam usuđivao da upalim AoD.

Pa što ne probaš jedno veče i sam sebi daš odgovor? Moguće da ćeš koristiti setup koji drugi ne koriste + ono što je nekom puno ne znači da je i tebi

Naravno da cu probati, ali me interesuju i misljenja(iskustva) drugih ljudi.

Ja ga isključivo ne koristim zbog toga. Moraću malo da oslobodim glavu robovanju.

Od kako je AOD predstavljen na Samsung uređajima koristim isti stalno i nikada nisam imao problem sa Burn-in.

Poslednja izmena:
+1 Jedini problem moze biti autonomija, inace je bezopasan po burn in. [emoji4]

Nazad
Vrh Dno