Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Ako ti je Clear View menjala prikaz ekrana, Fusion može samo da bude još gora u tom smislu pošto je gabaritnija da tako kažem. Da nisi ti stavio mat foliju na ekran pošto imaju i takve i ona zaista menja prikaz na ekranu?

Nije bila mat, clear je bila, ali nisam bio zadovoljan. Prosto neverovatno da još od S10 serije kada je predstavljen ultrasonični FP proizvođači nisu napravili staklo (osim witestone dome) sa kojim radi FP.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Drustvo koje ima obican s20. Kako se ponasa posle novih update-a? Ima li problema sa pregrevanjem, padom sa 120-60hz kad se zagreje itd? Kako se ponasa baterija trenutno? Samo obican s20 korisnici nek odgovore jer su veci modeli drugacije iskustvo.

Ja imam S20, odradio update tog dana kad je izasao. Meni nema tolikog pregrejavanja, s tim da se oseti da je telefon malo topliji ako se koristi na 120Hz. Vec sam napomenuo da se debelo razmisljam da ga vratim na 60Hz zbog baterije. Po meni je velika razlika u trajanju baterije na 120Hz i 60Hz.

Takodje jedan savet, primetio pre neki dan. Ja sam koristio fingerprint, skener lica i naravno onaj sablon (koji mora) za otljucavanje i mng mi se telefon gubio, ne prepozna lepo prst, pa se onda pogubi sa licem itd. Cim sam iskljucio prepoznavanje lica, otisak je poceo da radi odlicno iz razloga sto kad ti prepozna lice, iskljuci ti opciju da ga otljucas prstom i iskreno mene je to toliko kocilo i nerviralo. Tako da ako se jos neko gubi, neka proba da iskljuci prepoznavanje lica, a ostavi fingerprint i jos jednu alternativu i videce da je mnogo bolji rezultat.

Poslednja izmena:
Ne znam ko je lud instalirati app od random lika sa Reddita i jos odobriti putem adb-a pristup sistemu. Dobro i kazu komentarima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iako ste već apsolvirali...

Na 16 sati od poslednjeg punjenja, smanjeno na 60 herca, baterija je na 22% i 4.55h upaljenog ekrana.

U principu dobar rezultat, ali ipak nedostaje 120 herca.

Temperatura maksimalna je bila 36°C, dok se uglavnom kreće oko 30°.

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Reci još da je jedna kartica u telefonu i sve vreme na wifi pa da ti kažem da zavaljaš isti dok još vredi čemu

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Iako ste već apsolvirali...

Na 16 sati od poslednjeg punjenja, smanjeno na 60 herca, baterija je na 22% i 4.55h upaljenog ekrana.

U principu dobar rezultat, ali ipak nedostaje 120 herca.

Temperatura maksimalna je bila 36°C, dok se uglavnom kreće oko 30°.

U principu, kada vidiš koliko su odmakli drugi proizvođači, prosečan rezultat.

Još ako si smanjio rezoluciju na 1080p, nazdravlje! Za 1000e neprihvatljivo.

Ne kapiram,malo-malo pa baterija.Ili snap vs exy.Oke,znamo svi da je na svim samsunzima losa baterija,da je exy los.Ovde se nista drugo osim tog i ne pise.Eto,kome odgovara baterija i exy,ne pise o tome kao nedostatku.Meni generalno ne smeta.Ima brzo punjenje,dopunim kad mi treba i cao(doduse,otkada sam ga uzeo,nisam ga jos nijednom dopunio preko dana,izdrzi mi od 8 ujutru do 22h uvece).S10l se nonstop vuce ovde kroz poredjenje,ne vidim cemu,osim snapa i trajanja baterije.Kinezi sa akumulatorima na svakom koraku.1000e mnogo,a 800 za kineza malo,ma ajde.

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Ja svoj slede nedelje nosim u ProMobi da ga flesuju da vide mogu li da poprave kameru koja se raspada. Rekli su mi da nisam prvi koji se zali na losu kameru i da su par resili ponovnim flesovanjem jer factory reset ne pomaze. Jel smem da pisem o tome ili samo da hvalim ovaj promasaj od telefona koji me kosta samo soma evra?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Ma to je ok,al brate smorise vise sa baterijom i snap vs exy.Koliko vidim,dosta se zale na kameru na s20+.

Pa pišu ljudi većinom svoja iskustva, ne vidim nikakav problem. Srećom postoji ovaj forum, da nije njega pored plaćenih testova ne bi ni znali koliki je promašaj ovaj Samsungov flagšip, verovatno najveći posle nesrećne Note sedmice

I s10 i s9 su bili fejl pa se kupovali ko sasavi.Kakva je baterija na s10 kid klinca,na ovom jos i dobra.

Da ali su zato i s9 i s10 dolazili u plus izvedbi koja je bila dosta bolja (doduše i poprilično veća)!

@venom2 sto se tice S10+ i N10+ su imali odlicne baterije naspred 20 serije, @zoreli ima S20 ultru sa UI 2.5 i za 2h sota i koriscenje telefona nekih 6h pukne 48% baterije. Ako je po tebi takva autonomija dobra onda ne znam sta bi dalje rekao.

Poslednja izmena:
Vec sam napisao da i meni baterija poludela posle tog apdejta.Vratilo se sve u normalu.To je katastrofa ako svuce 48%,mada nista iznenadjujuce.Nikad izgleda exy nece biti kako treba sa baterijom,sta cemo.

Poslednja izmena:
^ zato je i uradio da ima 96hz da pokusa da mu izdrzi ceo dan koriscenja, par postova u nazad je postavio kako je uradio. Posto ga znam licno i svaki dan pijemo kafu vidim njegovu patnju. A gledamo preko gsam battery. Zato ti kazes ljudi kukaju i stalno se prica oko baterije, pa naravno kad je katastrofa.

Poslednja izmena:
Koliko mu SOT-a prosecno izgura s20 ultra?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

^ oko 4.5h do 5h maksimalno. Sa tim da je stalno na wifi, 80-20 wifi/4g. Niko ne osporava da je ostatak telefona odlican kao ekran, brzina, fluidnost, kamere...

Onda kod njega nesto debelo nije u redu druze.Evo ti obican s20,iskljucen 4g kod mene uvek,koristimo otprilike isto wifi.
84abb33b98a771bf45ba019380cd3959.jpg

^ oko 4.5h do 5h maksimalno. Sa tim da je stalno na wifi, 80-20 wifi/4g. Niko ne osporava da je ostatak telefona odlican kao ekran, brzina, fluidnost, kamere...

To je bas malo na toliku bateriju,a na 60hz kakvo je stanje?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

^ za vise informacija mora on da kaze, koliko znam nije drzao na 60hz, ali po njemu bi rekao da nije zadovoljan.

@venom2 sto se tice S10+ i N10+ su imali odlicne baterije naspred 20 serije, @zoreli ima S20 ultru sa UI 2.5 i za 2h sota i koriscenje telefona nekih 6h pukne 48% baterije. Ako je po tebi takva autonomija dobra onda ne znam sta bi dalje rekao.

Meni s10+ na 4G od 8 do 16h bio skoro na 50%. Kako je to odlicna baterija???

Sent from my iPhone using Tapatalk

^ ja takve probleme nisam nikad imao ni sa S10+ niti N10+. Kad si koristio samsung mogao si posle velikih update da uradis i reset telefona.

Ja sam na S20 ultra, sa dve kartice i 60/40 wifi/4g (na jednoj kartici).

Danas sam prvi put bio na 60hz i dogurao do 5 sati sota. Sa 20% baterije ostalo. WQHD+

Kada sam na 120hz budem presrećan ako doguram do 4h. Ostane 10%.

5 mejl naloga sinhronizacije od toga dva vrlo često tokom dana koristim.

Sat je BT-om povezan.

Aplikacije za dopisivanje standardno, od društvenih mreža Instagram i Twitter.

Nije užasno, daleko od toga, ali fali malo za ovoliku bateriju.

Ja sam skroz zadovoljan telefonom.

S20 Ultra sa setovanjem od 60Hz, 2K rezolucija, viber plus duplirani Viber, FB, duplirani FB, dva mail klijenta. Sve od društvenih mreža (Twiter, Instagram, Linkedln). Učlanjen sam u masu grupa na Viberu gde na dnevnom nivou stiže preko 1000 poruka. Forumi, vesti, dosta kucanja za odgovore na mail-ove, oko 1-1.5h dnevno razgovora i uveče bar sat vremena YT. Osvetljenje je ručno uvek na 70%. Otprilike 40% na 4g, 60% na Wifi (kancelarija plus kuća). Jedna SIM kartica. Konstantno je Galaxy Watch povezan sa telefonom. U 7h ujutru skidam sa punjača i uveče oko 20h (sa gore opisanin korišćenjem preko dana) mi ostane oko 30-35% baterije. U potpunosti sam zadovljan sa tim rezultatom.

Mana je kada prebacim na 120Hz osvežavanje ekrana, istu način korišćenja i već oko 19:30 je baterija na 10-15%.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Poslednja izmena:
... i treći primerak S20 Ultre - Exynos (za koji sam se nadao da će posle xxx apdejtova i UI 2.5 ) je kriminal i katastrofa što se tiče baterije . Ja uvek sve na full stavim , visoke performanse, 120 Hz , Lokaciju, AOD ... Trajanje baterije od 3 - 4h SOT-a max ,loše za intenzivno korišćenje (igrice ne igram) isključivo posao i lično korišćenje.
Odličan u svemu ostalom (da je baterija 8 - 9.000 mAh bio bi skoro pa čista desetka . Za pare koje se prodaje moj savet - zaobići u širokom luku .

Sent from: House Stark of Winterfell

^ opet se vraćamo na priču, ali druže prodaj taj i navataj nekako snap verziju...gotovo sam siguran da ćeš se preporoditi!

Nazad
Vrh Dno