Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Nisu više klasični dual sim?
NanoSIM + eSIM

Kako volim kada neko profi ovako ispiše vest na sajtu :) + je dobra stvar što će gledati da što pre izbace test snap vs exynos

https://www.anandtech.com/show/15482/samsung-announces-galaxy-s20-s20-and-s20-ultra

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ako sam dobro shvatio objavljene spec, DS ima dva slota kao i do sada od kojih SIM2 deli sa Micro SD.

Svi modeli SS i DS imaju eSIM mogućnosti.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Koliko vidim, 5G modeli nemaju microsd, dok 4G modeli imaju...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Dobra Ultra, ali sad naletoh na deo klipa gde 8 sekundi moraš da držiš mirno telefon da bi odradio lepo noćnu fotku? Kakav je to unapređen mod zaboga? Kolega NemanjaZ88 je okačio već klip da ne kačim opet. Lepo je tip objasnio sve, mada je poredio sa iPhone modelom. Videćemo cenu kod nas, juče kada sam kliknuo na kupi na Tehnomaniji, nije postojala stranica :D.
I to je covek jos rekao malo bolja nije bilo ushicesn tako da ko zna, da ne ispadne samo da su brojke na papiru, videcemo. Da je bolja kamera sigurno jeste ali da li opravdava ovu cenu,sumnjam. A sto se estetike tice skoro nisam video ruzniji tel,ovako na yt mi deluje kao igracka i to nimalo lepa

Kod mts ultra verzija na omoriku 2 izadje telefon 5.474 plus tarifa 2699. Sve zajedno 196.176din. Bome lepa cena.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

@ dule2303 Što se estetike tiče totalni fail. N10+ i dalje po meni najlepši noviji uređaj, ali da kamera opravdava ovakav skok, za njih svakako da, za nas kao krajnjeg kupca ne. Ono što meni recimo ovde fali je healt senzor koga više nema.
@ fkloznica Šta je ovo dođavola??? 6499 mesečno za S20+, dok je Ultra 8174??? Nisu normalni. Telenor još smišlja cene :D :D :D

Poslednja izmena:
Ja jesam bio spreman da se izujem, ali iskreno ne mislim da ću za ovakvu cenu. Čekam maj i da drug ide za Emirate pa da vidim tamo cene kakve će biti. Što je mnogo, mnogo je.

@vojkan85 slazem se,note 10 plus i po meni najlepsi tel,meni senzor ne fali ali bi mi falilo mozga da platim 1400e telefon. Vise se ne postavlja pitanje ko ima da plati nego je pitanje zdravog razuma

Misljenja sam da su se upucali u noge s ovim telefonom. Polako prestaje neka velika ushicenost za svim flagovima android sveta. Apple je pokupio mnogo kupaca sa 11, Xiaomi je takodje dobro zagrebao deo kolaca, a iz ovog ovde predstavljenog ovaj S20 dodje kao neki medju model koji je samo za premoscavanje do iduceg, a to je smorilo kupce bas bas. Siguran sam da ni ova kamera nije nesto bolja od one na s10, a zum 100x smo odmah videli da je bzvz. Tek sad ubacena baterija 4000mah zbog 120hz, znaci moglo je to i u s9, s10....

Koliko sam snimio koriste materijale za izradu kao što je jabuka koristila? 7000 serija, ipak je alu? Ono što mi se opet dopada je kako su uspeli da naprave uzan uređaj koji lepo izgleda u ruci. Liči sada malo na novi Sony, jer dobio je na dužini ekrana a nisu otišli preširoko dok su uspeli da napucaju dobar kapacitet baterije. E tek ono što sledi je test Exynos vs SD (izvinite admini ali ovo je neizbežna tema ma koliko god ban-ova mislili da podelite :)). Trebalo bi da su u ovoj trećoj godini popravili većinu stvari na svom chipset-u i uvideli kaskanje.

Inace boje su jako bitne u celoj prici posto telefon niko ne stavlja u masku i boja onda bas dodje do izrazaja [emoji3][emoji3]
Definitivno je sve dobro kao i cena
Nego sta su nego bitne ;) Telefon se ne koristi gledajući u ekran, već u njegova ledja. [emoji1]

Inace, od svih dvadesetki mi se najviše svidja onaj preklopni Z Fold.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Oni kao da su se ubacili u auto industriju onda. Za metalik boju doplata 400+ evra :D

Da li neko zna da li je popravljen onaj očajan čitač otiska sa s10 serije ? Ili je tu sve isto ostalo.

Koliko vidim, isto. Ne znam što se glupiraju sa tim, kad optički rade odlično na 5x jeftinijim telefonima.

Prvi utisci su da su ove telefoni jako... dosadni... i ružni. Nijedna boja mi se ne sviđa.

A zamislite da je Ultra providna pozadi? Kakav bi to tek pogodak bio.

Prvi utisci su da su ove telefoni jako... dosadni... i ružni. Nijedna boja mi se ne sviđa.
Bukvalno. Stiče se utisak kao da su na brzinu izbacili prototip uređaje u prodaju. Po prvi put posle dugo vremena može da se kaže da je jedan iPhone lepši od Galaxy serije

Slazem se. Prednja strana je odlicna, kao i godinama unazad, ali zadnja je bas upitna, kao nedovrsen proizvod. Pritom i ove boje nisu nista specijalno. Moglo je to mnogo bolje da se odradi. Npr Mi10 je pojam dizajna za ovo.
I na kraju, ima li Ultra celicni ram?

A kako kruže priče po netu nema čelik. Barem za sada što su testirali.

Ja bih voleo da mi neko objasni, kada se vec otislo na rupicu, zasto je u sredini?! Nista to nije bolje od notcha vizuelno...

Marketing da dobijaš veći ekran, ali onom kome smeta i kada isključi tj. uključi onaj crni deo, opet ode deo ekrana. Neko moje mišljenje.

^ nije bas nista posebno, mnogo toga ima ali i dalje ne opravdava cena.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

[QUOTE=Lemaja;Nista nam ne preostaje nego da cekamo da spadne cena ultri,dok s20 plus je ok cena jeftiniji je u mts-u u startu od note 10 plusa.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

A osnovni model 128GB? Za te pare? Ajte molim vas :)

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Što se prezentacije tiče... kao i kod drugih proizvođača smor živi. Ova fiktivna partnerstva su mi samo pokazatelj da se ništa ne dešava... netflix, google, itd...

Kad krece isporuka kod nasih operatera, jel se zna?

Koliko vidim, isto. Ne znam što se glupiraju sa tim, kad optički rade odlično na 5x jeftinijim telefonima.
Kao na S10e na power dugmetu je tata-mata, plus je moglo da se scrolluje istim dugmetom što je meni bio fenomenalan feature.
Ne mogu da vjerujem da su to ukinuli, da nisu ostavili bar na S20 (koji je sada ono što je bio S10e - "mali telefon")

Vrh Dno