Šta je novo?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Stigo i meni sinoc g780g, nista nije pobrisalo, ne vidim neku razliku u odnosu na ui 3.0, ne radi vise onaj trik sa power saving i 120hz gadovi, kamera pravi sad jos bolje slike
Kakav trik,uključiš uštedu bateriju a osvjezavanje ekrana da ostane na 120hz jel? Meni to ne može baš sad probam a i dalje sam na A11.

Kakav trik,uključiš uštedu bateriju a osvjezavanje ekrana da ostane na 120hz jel? Meni to ne može baš sad probam a i dalje sam na A11.

How TO Get 120Hz with Power saving mode on One Ui 3.0​

• Go to settings switch your display to 60Hz, click on apply.
  • Now open the motion smoothness settings again.
  • Select adaptive/High and don’t click on apply.
  • Slide down the quick settings panel.
  • Click and hold on Power saving tile.
  • turn on power-saving mode from the screen it opens.
  • Now just tap the back button once, or swipe back if using the back gesture.
  • You must see the motion smoothness screen, just click on Apply.
  • You must be on battery saving mode, along with running your phone on 120hz.

How TO Get 120Hz with Power saving mode on One Ui 3.0​

• Go to settings switch your display to 60Hz, click on apply.
  • Now open the motion smoothness settings again.
  • Select adaptive/High and don’t click on apply.
  • Slide down the quick settings panel.
  • Click and hold on Power saving tile.
  • turn on power-saving mode from the screen it opens.
  • Now just tap the back button once, or swipe back if using the back gesture.
  • You must see the motion smoothness screen, just click on Apply.
  • You must be on battery saving mode, along with running your phone on 120hz.
Vidiš,može,eo probat ću da vidim baš može li što duže baterija. Fala ti. 😀

pa i kod mene pise ono kao Build 14.10.2021. ali je proizveden u avgustu 2021 .
nije bitno kad je proizveden bitno da dobro radi - da ga ne ureknem a kupio sam ga u septembru u Delta Cytiju tako da je i garancija 2 god
mobilni je stvarno super za svaku preporuku

Dobra baterija za prvo punjenje. 50tak slika ispucao, kamera solidna, jedino mi bas fali makro mod.

Prilozi

• Screenshot_20220112-132246_Device care.jpg
    Screenshot_20220112-132246_Device care.jpg
    62.1 KB · Pregleda: 52
Da li moze da se iskljuci ovaj efekat razvlacenja kad se dodje na vrh ili dno stranice? I kako kompletno iskljuciti bixby, jer mi se cesto pokrece kada slucajno tapnem triput umesto dvaput bezicne bubice? Inace update na a12 nije nista lose uradio, sve je i dalje na mestu, ali mislim da su promene bas minorne.

Da li moze da se iskljuci ovaj efekat razvlacenja kad se dodje na vrh ili dno stranice? I kako kompletno iskljuciti bixby, jer mi se cesto pokrece kada slucajno tapnem triput umesto dvaput bezicne bubice? Inace update na a12 nije nista lose uradio, sve je i dalje na mestu, ali mislim da su promene bas minorne.
  1. Swipe down from the notifications shade
  2. Tap the Power menu button
  3. Tap on Side key settings
  4. Under Double press, select Quick launch camera or Open app
  5. Under Press and hold, select Power off menu
Probaj sa ovim

meni ne daje info screen on time
nznm zasto
pokaze koliko je dugo napunjena ali ne i vreme rada ekrana

meni ne daje info screen on time
nznm zasto
pokaze koliko je dugo napunjena ali ne i vreme rada ekrana
Pa kad uđeš na info o bateriji klikneš još jednom i iskočit će ti.
Dobra baterija za prvo punjenje. 50tak slika ispucao, kamera solidna, jedino mi bas fali makro mod.
Ja sam se recimo oduševio sa noćnim režimom ali baš oduševio bez svakog a po danu imam osećaj da svaki telefon sad pravi dobre slike po danu,ne provaljujem sad neke velike razlike između fotografija napravljene telefonom od 300 i recimo telefonom od 1000 eura. 😅

Pa kad uđeš na info o bateriji klikneš još jednom i iskočit će ti.

Ja sam se recimo oduševio sa noćnim režimom ali baš oduševio bez svakog a po danu imam osećaj da svaki telefon sad pravi dobre slike po danu,ne provaljujem sad neke velike razlike između fotografija napravljene telefonom od 300 i recimo telefonom od 1000 eura. 😅
hvala

@Pakjao Nisam se odusevio jer sam do prije 15tak dana koristio iphone 13 pro za ciju bi kameru rekao da je perfektna kamera za jedan mobilni telefon. Ali me svakako nije ni razocarala, obzirom na to koliko sam platio tel, ja sam zadovoljan. Slike su ok.Jedino sto mi smeta je nedostatak makro kamere, koju cesto koristim na telefonima koji je imaju.

@whiplasher na kojoj minimalnoj udaljenosti uspevaš da fokusiraš?
Na dnevnom nivou sa P30PRO fotografišem baš sitne detalje. Uglavnom prodje bez Macro moda, ali povremeno ne ide bez njega.

@Pakjao Nisam se odusevio jer sam do prije 15tak dana koristio iphone 13 pro za ciju bi kameru rekao da je perfektna kamera za jedan mobilni telefon. Ali me svakako nije ni razocarala, obzirom na to koliko sam platio tel, ja sam zadovoljan. Slike su ok.Jedino sto mi smeta je nedostatak makro kamere, koju cesto koristim na telefonima koji je imaju.
Aha,sve jasno onda,13 pro max je telefončina u svakom smislu.

@whiplasher na kojoj minimalnoj udaljenosti uspevaš da fokusiraš?
Na dnevnom nivou sa P30PRO fotografišem baš sitne detalje. Uglavnom prodje bez Macro moda, ali povremeno ne ide bez njega.
S20 fe? Sta znam, mora da se odmakne. Nisam mjerio koliko bas, mozda 40-50cm za skroz ostru sliku.

Ne, jer koliko god da umirim ruku na tako kratkoj razdaljini slika bude mutna makar malo. S20 fe prosto nema mogucnost makro slikanja i to je to.
Ahh da, zaboravih da kazem koliko mi je nedostajalo krckanje ois-a u samsung kamerama :D

Poslednja izmena:
S20 fe? Sta znam, mora da se odmakne. Nisam mjerio koliko bas, mozda 40-50cm za skroz ostru sliku.
Kako 40-50 cm!? Hvata fokus lepo već na nekih 8-10 cm. Ovo je bez makro moda, nikad ga nisam koristio...

Wide:
1642016442701.png

Telephoto:
1642016476445.png

1642016533203.png

Ne znam sta sam probavao prvi put... Main na 15-20cm je upotrebljiva. Sa 3x zoom mirna ruka moze da ima ok makro, kome se ne tresu ruke :) Ali opet nije to kao na ip 13 pro. Tamo fokusira na 5-10cm. Al upotrebljivo je def. Wide mi je ocajna, mutna mnogo.

Poslednja izmena:
Wide je top kad imaš šta da fotkaš, dosta bolja od Oneplus Nord, nisam imao prilike da poredim sa nekom kvalitetnijom. Prestao sam da koristim panorama mod.
20211227_091038.jpg

Wide slabo koristim, gotovo nikada.
Jedino sto mi ima smisla je oneplus 9 pro i slicni koji imaju slican senzor na main i wide.

Meni se prosto sviđa mogućnost izbora na novim telefonima, wide je odlična za fotografisanje otvorenog prostora, predela i prirode.

Slazem se, ali kad je senzor solidan kao na op 9 pro. Ovim malim senzorima nisam ni davao sansu, mozda dobro izgledaju fotografije, mozda je do mene. Probacu kad budem napolju negdje. U prirodi sam cesto, ali ne nosim tel, pokusavam da uzivam maks :) Probacu ovih dana i wide i main. Sve u svemu zadovoljan sam telefonom za cijenu koliko kosta. Fp me odusevio kako radi, bez greske, 100 od 100, da ga ne ureknem.

Poslednja izmena:
Da, samo jedan update sam instalirao. U svakom slucaju trebali bi dobiti minimum android 13.

u februaru ce android 12 to je bar jos ranije najavljeno a dobice i android 12 kad se pojavi

Nazad
Vrh Dno