Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - Problem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dule020

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2013
Poena
265
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7800X3D | DeepCool LT720
Matična ploča
ASUS ROG Crosshair X870E HERO
RAM
2x16GB CL30 G.Skill 6000MHz
GPU
Asus TUF 7900XT
Storage
SSD: 250GB 850Evo M2: 1TB 970Evo M2: 2TB 980Pro
Zvuk
Logitech G633
PSU
Seasonic Prime PX-1300
Kućište
CoolerMaster H500P
Monitor
Samsung Odyssey G85SB 21:9 3440x1440 175Hz
Miš & tastatura
Logitech G502 i G815
Mobilni telefon
Zamzung S25U
Pristup internetu
  1. Optički internet
Telefon nemam cak ni 1 mesec, uzo ga polovnog od prijatelja koj je prvi vlasnik i radio je kao sat, i od prekjuce mi se pojavio problem a to je da kad ugasim telefon, on se sam opet upali -.-
Isto sam probao da izvadim bateriju na 10 sec i vratim je, on opet se pali... takodje i jednu celu noc kad legnem da spavam, izvadim bateriju al ujutru ista prica (Cak sam probo i sa drugom baterijom al ne vredi). Telefon kad se upali sve odlicno funkcijonise i power dugme isto bez problem al ne moze da se ugasi, do skoro je mogo sada vise ne... Pa bih hteo da pitam da li je neko imao problem sa ovakvim kvarom, i kako ga je uklonijo...
Trazio sam po netu svi se zale na gasenje telefon bez njihovog znanja, al kod mene je obrnuta situacija, pali se bez mog znanja -.-

U kvaru ti je ploča sa konektorom za punjenje koja izgleda ovako:

6yh5kp.jpg

Znas mozda koliko kosta? A i malo mi nije jasno koj ona ima proces tu da radi, tj samo da puni telefon i prenosi zvuk preko mikrofona sto mi sve radi bez problema. Ako mozes malo da mi pojasnis ? :)

Mislim da je oko 20e sa sve zamenom u lokalnim servisima. Ali to ćeš već morati da proveriš u svom gradu.

Ta ploča poseduje i komponente koje uključuju telefon. Do tvog problema može dovesti oštećenje microUSB konektora (možeš probati od spolja da očistiš suvom četkicom dok je baterija izvađena) ili otkaz drugih komponenti na toj ploči koje su zadužene za punjenje.

Mislim da je oko 20e sa sve zamenom u lokalnim servisima. Ali to ćeš već morati da proveriš u svom gradu.

Ta ploča poseduje i komponente koje uključuju telefon. Do tvog problema može dovesti oštećenje microUSB konektora (možeš probati od spolja da očistiš suvom četkicom dok je baterija izvađena) ili otkaz drugih komponenti na toj ploči koje su zadužene za punjenje.
Ok, al znas sta mi nije jasno sto to sve funkcijonise bez problema, sve na toj ploci tj signal, mikrofon, punjenje, al de znam svasta je moguce...

Jačina signala nema veze sa tim delom. Mikrofon ide po drugim vodovima. Punjenje takođe koristi druge vodove. Ja ti rekoh rešenje, a ti kako želiš.

Jačina signala nema veze sa tim delom. Mikrofon ide po drugim vodovima. Punjenje takođe koristi druge vodove. Ja ti rekoh rešenje, a ti kako želiš.
Ok nema problema, ako niko nezna neko drugo resenje, promenicu taj deo, hvala u svakom slucaju :)

Ja.cu da prestanem da nosim mobilni. Da niko ne bi mogao da me dobije ,)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno