Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Jel vam radi Hangout video poziv na Neat Aosp v5? Meni odma pukne app.

EDIT : Rešio dam tako što dam je izbrisao iz system app, a onda instalirao sa play store i sve je ok.

Poslednja izmena:
Imam pitanje. Vratio sam se na Aromu sa AOSP i sad mi sve ogromno. Jel neće ništa da crkne ako promenim dpi sa onim programom?

neće da crkne ali negde će da baguje prikaz a neke aplikacije neće raditi. rešenje je da skineš appsettings modul za xposed i u njemu za te aplikacije vratiš default DPI (240). sat, kamera, browser, dialer... za te se sigurno sećam al verovatno ima još koja. dialer nisam ni uspeo da vratim na default. ali on makar radi, samo je u onom one-handed fazonu kao na note 3 :)

Uzeo sam sad da instaliram zadnju verziju NeatROM-a (nisam odavno menjao, vozio sam neku verziju Neat-a od pre godinu dana 4.1.2), i krenuo proceduru korak po korak i zaglavio sam se kad treba da sa sd kartice flešujem KitKat CWM Recovery. Odnosno "ne vidim sd card" tj. dobijam grešku error mounting /sdcard.
Jer ima neko brzo rešenje ili moram da se mlatim i da čitam po forumima šta je u pitanju? Hvala unapred.

flesuj zadnji philz kernel pa probaj kroz njega da nadjes kitkat recovery

flesuj zadnji philz kernel pa probaj kroz njega da nadjes kitkat recovery

Ok hvala. Sledeće pitanje kako je najlakše da ga flešujem u trenutnoj situaciji (nešto mi pade na pamet iz download moda preko Odina)?

Tako sam i mislio. Hvala još jednom. Sad samo da provalim koju od ovih hiljadu verzija philz kernel-a da skinem...

Tako sam i mislio. Hvala još jednom. Sad samo da provalim koju od ovih hiljadu verzija philz kernel-a da skinem...

Skinuo sam "philz_touch_6.43.4-i9100.tar.md5" ubacio u Odin (PDA), ušao u download mod, ubo telefon (vidi ga regularno na com4), kliknem start i dobijem FAIL!.
U čemu grešim?

Od ostalih check box-ova su mi štiklirani samo oni što tako dolaze po default-u (auto reboot i f. reset time).

Skinuo sam neki noviji Odin (3.09) sad ću da probam sa njim.

EDIT: Probao sam sa novijim Odinom i stigne do SetupConnection.. i tu stoji dugo vremena.

EDIT2: I sa novim Odinom dobijam FAIL!.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Sad flesujes kitkat recovery i ne restartujes telefon, samo recovery restartujes i flesujes rom i gapps

Sad flesujes kitkat recovery i ne restartujes telefon, samo recovery restartujes i flesujes rom i gapps

Ček polako. KitKat recovery flešujem isto preko Odina iz download moda (i kako pošto je ovo zip arhiva a Odin zahteva tar.md5?)? Pošto philz ne vidi sc card.

Poslednja izmena:
kako philz ne vidi sd? nesto si ti tu zeznuo. Samo ides na install zip i nadjes kitkat recovery koji si prethodno kopirao na SD. Probaj u mounts and storage da mountujes USB pa povezi sa PC-em ako nisi prebacio ranije

kako philz ne vidi sd? nesto si ti tu zeznuo. Samo ides na install zip i nadjes kitkat recovery koji si prethodno kopirao na SD. Probaj u mounts and storage da mountujes USB pa povezi sa PC-em ako nisi prebacio ranije

Pa lepo kaže mi Error mounting /sdcard. Sad ću da probam sa PC-em da se povežem preko mount usb.

A jel ne može fleš iz interne memorije nego samo sa sd card?

Poslednja izmena:
Uspeo sam. Nemam pojma kako. Imaš ručak kad te put nanese u KG za ovo cimanje u sitne sate. :)

skuplje ce te kostati nego taj s2 :)

Razmišljam se da uzmem G2 tj. G3 sad kad se pojavi ali nemam naviku da menjam telefon tek tako radi reda, a ovaj S2 iako je ušao već u četvrtu godinu i dalje radi odlično tako da dok ne počne da štuca ne menjam. A i onda će verovatno da ga neko u kući nasledi. :D

Po prvi put od kada koristim NEAT (a ima tome više od 2 godine), imam problem sa instalacijom nove verzije. Naime, pokušavam da instaliram AOSP 5.6 ali mi ne uspeva jer dobijam informaciju "ZIP verification failed". Skinuti ZIP je u redu, MD5 se slaže, 3 puta sam ga skidao i uvek isto.

Šta da radim, da li je pametno da instaliram a da isključim ZIP verification?

TWRP 2.7, isti koji koristim od prve verzije AOSP NEAT-a i do sada nije bilo problema.

Mogu iz Recovery-ja ili moram sa Odinom?

Ne vredi, ne mogu ni recovery da instaliram, i tu prijavljuje grešku ZIP signature verification failed

Isključio i uspešno instalirao 5.6 iz TWRP-a. I mislio sam da probam da isključim ali nisam smeo :). Hvala na ohrabrenju.

Greška, video u FAQ

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno