Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Pa znam odakle prelaziš, zato i kažem. Full wipe bolje sad da uradiš nego posle. Mislim kako ti volja. Tvoj telefon. Tvoji živci.

I ja rešio da stavim 5.6 i ubih se celo popodne skidajući ga sa raznih mirrora (svi su oni sa Saletovog linka) i svaki put mi arhiva ima grešku... Nikada do sada nisam imao ovaj problem. Što je najgore, tupavi amater, uradio sam full wipe i pripremio telefon za instalaciju, pa sam tek onda shvatio da arhiva ima grešku...

I ja rešio da stavim 5.6 i ubih se celo popodne skidajući ga sa raznih mirrora (svi su oni sa Saletovog linka) i svaki put mi arhiva ima grešku... Nikada do sada nisam imao ovaj problem. Što je najgore, tupavi amater, uradio sam full wipe i pripremio telefon za instalaciju, pa sam tek onda shvatio da arhiva ima grešku...

Moja se instalirala upravo bez problema. Cime skidas, da ne korumpira program (browser)?
Malopre sam skinuo.

Ne znam u čemu je bio problem... Ni waterfox ni opera nisu uspeli da ga skinu, ali sam na laptopu skinuo iz prve. Upravo sam završio instalaciju neata, a nadam se da sam dobro odabrao bloatware koji je neophodan. :) Instalirao sam lite rom, nisam hteo da isprobavam extra lite. Sad me još čeka vraćanje titanium backupa i sitnija podešavanja...

Ne znam u čemu je bio problem... Ni waterfox ni opera nisu uspeli da ga skinu, ali sam na laptopu skinuo iz prve. Upravo sam završio instalaciju neata, a nadam se da sam dobro odabrao bloatware koji je neophodan. :) Instalirao sam lite rom, nisam hteo da isprobavam extra lite. Sad me još čeka vraćanje titanium backupa i sitnija podešavanja...

Ja sam iz Opere (19 Next), nisam ni proveravao arhivu, poslao je preko wi-fi na telefon, i instalirao bez problema.

Sale jer ima negde opcija da promenim boot animaciju, znam da je imalo pri instalaci 4 il 5 vrsta animacija pa bih hteo da isprobam ostale :D , a da ne ubacujem opet sistem?

Sale jer ima negde opcija da promenim boot animaciju, znam da je imalo pri instalaci 4 il 5 vrsta animacija pa bih hteo da isprobam ostale :D , a da ne ubacujem opet sistem?

Jedino da je extractujes iz arome pa sa rootexplorerom da je ubaciš. Ili bilo koju flashable da Flesujes ako nećeš neat

Ok porbacu

Evo ubacio sam ovu animaciju na saletov rom (5.6) http://s14.directupload.net/images/120426/wzbhtfsg.gif
Radi bez problema :) Za ubacivanje animacije sam koristio Boot Animations, ima ga na store, zatim nadjete tamo gde ste ubacili animaciju i install i prog sam je ubaci za vas da se ne zez... :)
Evo link odakle skino: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1620835
Nisam testiro ostale animacije jer me ne interesuju, ova radi i radite na svoju odgovornost da ne ispadne nesto posle ja zaebo xD A i mozete da probate posto sale veceras izbacuje 5.7 tako da taman ako nesto za****te mozete da stavite 5.7-cu xD salim se, kao sto rekoh ovo radi za ostale ne znam :)

Obican Neat mi je dosadan, pa se mislim da stavljam AOSP Neat.
Ima li neki bitan bug ili nedostatak? Posto u utorak moram da putujem, ne bi da otkrijem u putu problem.

Side note:

GAPPS bi mogle da se stave na neki brzi mirror, posto je ovaj veoma spor, treba jedan sat.

Poslednja izmena:
Obican Neat mi je dosadan, pa se mislim da stavljam AOSP Neat.
Ima li neki bitan bug ili nedostatak? Posto u utorak moram da putujem, ne bi da otkrijem u putu problem.

Side note:

GAPPS bi mogle da se stave na neki brzi mirror, posto je ovaj veoma spor, treba jedan sat.

Pa nemas one fabricke aplikacije kao na fabrickom softveru a i kamera tj rekorder oce da zeza, neki put da ti prikazuje duguljastu sliku neki put sve ok, i ne mozes da stelujes ekspoziju tj dodatno osvetljenje bez blica, koje moze dosta da znaci, ja sam se zbog toga vratio na standardni neat rom inace sve ostalo je super i baterija dosta duze traje itd Ako ne koristis puno kameru neces da imas probleme

Pa nemas one fabricke aplikacije kao na fabrickom softveru a i kamera tj rekorder oce da zeza, neki put da ti prikazuje duguljastu sliku neki put sve ok, i ne mozes da stelujes ekspoziju tj dodatno osvetljenje bez blica, koje moze dosta da znaci, ja sam se zbog toga vratio na standardni neat rom inace sve ostalo je super i baterija dosta duze traje itd Ako ne koristis puno kameru neces da imas probleme

Ne koristim mnogo kameru.

(Pazi sad, kad mi bude zatrebala kad otputujem :D)

Pre nekog vremena je ovde pominjan neki call recorder, koji radi od 4.3 na gore.
Radi li on na AOSP Neat? Treba mi nesto takvo, sto ima direktan pristup za snimanje, a ne da snima preko mikrofona sa zvucnika drugu stranu. I naravno da je automatski.
Nije da mi cesto treba, cak i to kad mi je zatrebalo, nisam ni imao ovaj Automatic Call Recorder (koji pravi katastrofalan snimak, jer radi po gore navedenom principu).

Poslednja izmena:
Ne koristim mnogo kameru.

(Pazi sad, kad mi bude zatrebala kad otputujem :D)

Pre nekog vremena je ovde pominjan neki call recorder, koji radi od 4.3 na gore.
Radi li on na AOSP Neat? Treba mi nesto takvo, sto ima direktan pristup za snimanje, a ne da snima preko mikrofona sa zvucnika drugu stranu. I naravno da je automatski.
Nije da mi cesto treba, cak i to kad mi je zatrebalo, nisam ni imao ovaj Automatic Call Recorder (koji pravi katastrofalan snimak, jer radi po gore navedenom principu).

Nemam pojma :D na standardnom neat romu imas odma opciju da snimas, a za AOSP Neat sigurno ima samo trebas da ga nadjes, a mozda i nema :D Ja imam za svaku priliku Hi-Q MP3 Recorder, njega nema na play store-u, ne secam se bas ni gde sam ga naso ali program ima 300 opcija xD oko stelovanja snimanja govora, mikrofona itd. :D

Posto treba da stavim novi Recovery (KitKat CWM Recovery) za AOSP Neat, posle ako hocu da se vratim na obican Neat, ne moram da vracam stariju verziju?
Odnosno ima li neki dodatni korak koji treba u tom slucaju da uradim, ili sve standarno: wipe, install, gotovo?

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem, i Samsung nalog na koji sam se logovao kaze da nema podataka o sinhronizaciji kontakata.
Na Samsungu sam uradio jos kad sam nabavio telefon. Vise puta sam radio sinhronizaciju, pisalo je da je zavrseno i nema.
U ROM toolbox sam napravio isto, samo ja nemam pojma gde mi je to sacuvao.
Prokleti Google, ovako cuva sve moguce gluposti, a ono sto sam mu rekao da zapamti nije.
Pogubio sam prakticno sve brojeve, ako ne nadjem neki backup.

Kako uopste moze nesto tako da se desi? Vise puta tokom godinu dana sam radio, i sada me za**** cloud.
Kako je uopste telefon potvrdjivao da je sinhronizovano?

U stvari imam ih na Viber-u na racunaru (automatski mi je stavio ceo imenik), hoce li to sinhronizovati sa telefonom?
Da ne bude da mi telefon obrise te kontakte, jer je primarni klijent.
Ne bi me cudilo da se desi, ne znam sta jos moze da me iznenadi... I moze li to da se eksportuje?

Poslednja izmena:
Vrh Dno