Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Možda neki savet koji da stavim ili da krenem redom pa da nađem koji valja?

Imam par pitanja vezanih za AOSP. :)
1. Da li se pali ekran kada stigne poruka, posto se kod mene samo cuje zvuk a ekran ostaje crn?
2. Kada mi stigne poruka ili recimo imam propusten poziv, gore u status baru stoji poruka/poziv, a dole gde su ikone ne pokazuje onu brojku iznad (u zavistnosti koliko je poruka ili poziva bilo).
3. Da li zna neko (ko koristi SwiftKey tastaturu) da mi kaze kako da koristim i nasa slova (č,ć,š,ž...) a da ne prebaci na drugu poruku posle nekih 90 karaktera.

Imam par pitanja vezanih za AOSP. :)
1. Da li se pali ekran kada stigne poruka, posto se kod mene samo cuje zvuk a ekran ostaje crn?
2. Kada mi stigne poruka ili recimo imam propusten poziv, gore u status baru stoji poruka/poziv, a dole gde su ikone ne pokazuje onu brojku iznad (u zavistnosti koliko je poruka ili poziva bilo).
3. Da li zna neko (ko koristi SwiftKey tastaturu) da mi kaze kako da koristim i nasa slova (č,ć,š,ž...) a da ne prebaci na drugu poruku posle nekih 90 karaktera.
1 ne
2 pokazuje kod mene
3 mislim da ne moze, nisam siguran

Ne možeš osim da se igraš sa terminal emulator om ali onda nećeš mountovati ext sd
Sale a jel to generalni problem sa Kit Ket da nema povezivanje USB-a ili ce biti neko resenje.
jeste. nesto cemo smisliti

Treba ti nova prime + tesla unread plugin

Kojim programom mogu da otključam tel za sve mreže? Neat AOSP

Pogledaj prvi post S2 teme...

Treba drugaru da ubacim neki rom na s2 pa sam razmisljao o neat romu, kakvo je trajanje baterije i kakva je kamera?

stanje baterije je krajnje tuzno ,ona se slama i slama,dok nesto radis, procenti se slamaju u proseku po minutu 1%,kamera je ista..bar meni, mnogo duze baterija traje i ponasa se na neat 5.6

lol. ti onda imas screen on 1.5h? ili promeni bateriju ili promeni telefon

bateriju na 4.4.2 naguram max do 2 i po sata sc-on dok na 5.6 oko 3 i po sata bar , ne znam , meni se na 4.4.2 brze trosi a i puni duze,uglavnom vratih se na aromu , meni je pouzdanija i baterja traje duze

Jel bitno iz kog recoveryija flasujem neat rom, flesovao sam iz nekog koji je za 4.4.2 i izgleda da je upao u bootloop, jel sam pogresio?

Pa ima uputstvo kako da se vratiš na ovaj TW rom, prvo flešuješ philz kernel pa onda iz njegovog recoveryja neat. Imaš link za kernel na xda neat aosp temi.

Kako da resim ovaj problem? Juce sam malo koristio navigaciju i od tada mi stoji da je navodno gps on. Lokacije su iskljucene... U pitanju je aosp 2.4.1
Screenshot_2014-01-26-20-28-43.png

Na 4.3 se to dešavalo ako isključiš gps dok program za navigaciju radi... Ne znam da li su sredili to na kk

Mislim da je restart sredio stvar. Bas cu da pratim da vidim da li ce se iskljuciti... I mislim da sam bas tako i uradio juce, ugasio prvo gps i tek posle minut, dva iskljucio i iGO. Ni na kraj pameti mi ne bi palo da je zbog toga ostalo ukljuceno. :) Sta je najbolje da bude selektovano u settings/location/mode (High accuracy, Battery saving ili Device only)?

Battery saving je preko mreže
Device only samo gps
Hi acc kombinacija

Kad ne koristiš navigaciju battery saving, kad koristiš hi acc.

Battery saving je preko mreže
Device only samo gps
Hi acc kombinacija

Kad ne koristiš navigaciju battery saving, kad koristiš hi acc.

Pretpostavljao sam da je tako. ;) Jedino sto mi mozda malo smeta je to sto moram svaki put da ulazim u settings/location/mode da menjam tamo (u zavisnosti da li zelim i navigaciju da koristim ili samo taj battery saving mode)... U svakom slucaju, hvala na odgovoru ;)

Jedno mozda glupo pitanje za vas momci, interesuej me samo da li mogu, posto imam vec AOSP verziju 2.1, da samo preko ovog vec postojeceg roma prepisem ovaj novi ili moram sve da ocistim pa ispocestka? Oprostite jos jednom ako sam postavio glupo pitanje...pozz

Nazad
Vrh Dno