Možda neki savet koji da stavim ili da krenem redom pa da nađem koji valja?
Ne možeš osim da se igraš sa terminal emulator om ali onda nećeš mountovati ext sd
Sale a jel to generalni problem sa Kit Ket da nema povezivanje USB-a ili ce biti neko resenje.
1 neImam par pitanja vezanih za AOSP.
1. Da li se pali ekran kada stigne poruka, posto se kod mene samo cuje zvuk a ekran ostaje crn?
2. Kada mi stigne poruka ili recimo imam propusten poziv, gore u status baru stoji poruka/poziv, a dole gde su ikone ne pokazuje onu brojku iznad (u zavistnosti koliko je poruka ili poziva bilo).
3. Da li zna neko (ko koristi SwiftKey tastaturu) da mi kaze kako da koristim i nasa slova (č,ć,š,ž...) a da ne prebaci na drugu poruku posle nekih 90 karaktera.
jeste. nesto cemo smislitiNe možeš osim da se igraš sa terminal emulator om ali onda nećeš mountovati ext sd
Sale a jel to generalni problem sa Kit Ket da nema povezivanje USB-a ili ce biti neko resenje.
1 ne
2 pokazuje kod mene
3 mislim da ne moze, nisam siguran
Je l' znas mozda kako da resim ovu drugu stavku (za notifikaciju kod poruka i poziva)?
uh sorry ja koristim novu. ne moze to sa google launcherom
Treba ti nova prime + tesla unread plugin
Treba ti nova prime + tesla unread plugin
Pa ima uputstvo kako da se vratiš na ovaj TW rom, prvo flešuješ philz kernel pa onda iz njegovog recoveryja neat. Imaš link za kernel na xda neat aosp temi.
Kako da resim ovaj problem? Juce sam malo koristio navigaciju i od tada mi stoji da je navodno gps on. Lokacije su iskljucene... U pitanju je aosp 2.4.1
Pogledajte prilog 134063
Battery saving je preko mreže
Device only samo gps
Hi acc kombinacija
Kad ne koristiš navigaciju battery saving, kad koristiš hi acc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari