Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Sale nije lik koji radi teme, to moras nekome drugom da se obratis ili da nadjes na netu kako se to radi. Sigurno ima tutorijala.

Kako sad pa ne radi pa zar nije javno obećao da će Vertumus-ovu DOMINATION temu prebaciti na JB :)

Gde to pise? :)

Ljudi, da li se ja tripujem ili "Kernel_Siyah-Dorimanx-V7.47-[02-10]-[07-02]-ICS-JB-SGII-PWR-CORE" radi losije nego "PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.01-signed"? Nakon instalacije Dorinmaxa neko vreme sve zivo secka, laguje i onda se stabilizuje. Listanje homescreen-ova radi kako treba ali listanje aplikacija secka dok na PhilZ-u nema tih problema. Ima li neko slicno iskustvo?

Kako sad pa ne radi pa zar nije javno obećao da će Vertumus-ovu DOMINATION temu prebaciti na JB :)

Lol. Rekao sam ako on odustane portovacu njegovu temu. Čovek nije odustao a i pojavila se u međuvremenu veoma dobra crussaderova tema, tako da.... Neka hvala, temiranje me ne zanima. Jedino za nekog, nešto, tj neku :)

I ja sam ubedjen da telefon radi losije posle ovog Dorinmaxa, i baterija mi manje drzi ili sam puko skroz.

Sale pomozi brate :) Pisao sam vec za notification, ili status bar, da ima bug... Nekad nece da otvori pa mora restart... Do cega je to?

Neat ROM lite + DorimanX 7.46 noćas testiran BBSom. Sve uključeno, sync takođe, 1% pala baterija za 6 sati.
Jedino ako 7.47 ima neki problem...

@ Djilkosh:
Sutra opet u roaming, ovaj put skijanje ;)

Poslednja izmena:
@kibicer

Probaj da li ti radi WiFi Hotspot. Na xda temi vidim da neki ljudi prijavljuju da na 7.46 i 7.47 Hotspot radi par sekundi a onda se sam iskljuci.

Da... Radi normalno 2 dana pa nece da spusti not. bar... Uradim restart, pa opet radi 2 dana i sve tako...

Mozda ti otkazao ekran u tom gornjem delu? Probaj da odradis wipe i nemoj stavljati nikakve notification toggle-ove 23 niti bilo sta... Znaci samo lite bez arome, pa ako ne radi, znaci crkao ti je taj deo ekrana, mada cudno mi to, ali eto, sistem eliminacije...

Moras pokusavati, ne moze neko da flesuje svoje telefone i pokusava da resi tvoj problem.

Poslednja izmena:
Nemam pojma šta mu je. Ili logcat da mi das kada se to desi ili da sve bekapujes i da uradis čistu instalaciju

Telefon mi star 4 meseca, nije do ekrana... Nisam imao problema na ics... Probao sam i bez toggle-ova 23 isti problem...

Ostavi taj koji ide uz Neat. Sa njim mora da radi.
Postoji problem sa SGS2 da se touch zbunjuje kada je telefon na punjacu. Kada ga skines sa punjaca onda radi OK.

I ja sam ubedjen da telefon radi losije posle ovog Dorinmaxa, i baterija mi manje drzi ili sam puko skroz.
Za bateriju ne znam (nisam proveravao) ali definitivno mi radi losije nego PhilZ.
Neat ROM lite + DorimanX 7.46 noćas testiran BBSom. Sve uključeno, sync takođe, 1% pala baterija za 6 sati.
Jedino ako 7.47 ima neki problem...
Baterija manje vise, jesi li primetio sporiji rad mozda?
Ostavi taj koji ide uz Neat. Sa njim mora da radi.
Postoji problem sa SGS2 da se touch zbunjuje kada je telefon na punjacu. Kada ga skines sa punjaca onda radi OK.
Uh, to me izludjuje. Koriscenje telefona dok je na punjacu je pain in the ass.
Inace, moze li se nekako nabudziti sTweaks na PhilZ kernel?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2129294 Per App DPI settings without Paranoid Android

Sinoc sam stavio ovo gore i radi. Per App Dpi modul je v0.2 i greskom ima zip ekstenziju umesto apk..

Provericu za sTweaks. Mislim da oni imaju neki kernel interface iz koga citaju cfg fajlove. Te cfg fajlove modifikuje sTweaks. Nemam pojma kakav kernel interface ima Phillzov kernel

Poslednja izmena:
Ne može phillz i stweaks zato što je stock based, imao bi podešavanja za oc/uv i to je to. Mislim instaliraj stweaks, pa vidi

Pa o tome ti i pričam

Kapiram, samo mi jos ostaje da se nadam da ce nekad nekako da se nabudzi.

Ne.. nije to.. ako si primetio cuje se neki "plop" zvuk (pad kapljice vode) kada bilo sta pipnes na telefonu. To se gasi u Settings/Sound/Touch Sounds. E sad.. moze da se iskljuci ili ukljuci, ali ne moze da se promeni zvuk. Ja bih da promenim u neki tihi "klik". :)

Sad sam proverio... /system/media/audio/TW_Touch.ogg se cuje kada pipnes ekran. Ja bi hteo npr. /system/media/audio/Effect_Tick.ogg. Kapiram da je lako kopirati jedan file preko drugog, ali mislim da postoji laksi nacin da se ovo promeni :)

Ja sam taj zvuk resio ovako:settings/lock screen/lock screen options/ripple effect i to ocekiraj...
I onda se cuje samo tihi klik :)

Poslednja izmena:
FULL VERSION​

Features
  • XWLSD NeatRom Full (February 8, 2013)
  • Firmware: I9100XWLSD (4.1.2)
  • Thu Jan 31 14:30:29 KST 2013
  • Modem: XXLS8
  • CSC: OXXLS6
  • Change List: 889555
  • Kernel: XXLSD-PhilZ_v4.00-b22
  • Available languages in ROM: Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Belarussian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • EFS auto backup
  • NO WIPE
  • Disabled boot sounds
  • Init.d support

11uu3xl.png

February 8, 2013
XWLSD_NeatROM_Full