Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Već sam napravio fix za to. Samo da ga potražim kada dođem kući. Imaš clear gore desno koje radi

Ni kamera mod ne radi 100%, odn. slikanje sa power dugmetom. Ako se kratko pritisne ekran se samo iskljuci, ako se drzi malo duze opali fotku ali takodje izbaci i onaj shut down meni.

Ha, 'ladno sam mislio da treba power dugme da bude okidac :) Nekako mi je bilo logicno da okrenem telefon ulevo i da koristim gornje dugme za to. Sada vidim da pise volume, izvinjavam se! :)

A i oni vise sa tim official romom smorili bogato, prodje pola jan, oni nista, slepci!

Kopiras aromu na internal sd, udjes u recovery, install zip, nadjes aromu i biras koji hoces mod

Na Svetoga Savu kad mu vreme nije? Ne mere to biti.

Sale kad ce 4.2.2? :d

Yeah, samo polako, neka nas jos malo na 4.1 da se igramo. ;)

Je l' se desilo nekome da posle promene kernela, na onaj Siyah 6b04 (ubacio ga zbog lockscreen freeze-a), ne radi Video Live Thumbnails? Samo mi stoji crno...

Da, svi se zale na to. Ili da flesujes drugi kernel ili flesuj Live Thumbnails iz arome (portovana sa Note-a)

Pa ja sam kao flesovao Live Thumbnails (mislim da si postavio taj zip na 55-toj stranici), ali nista se nije desilo... Ne znam da li moram preko arome jer flesovanjem ovog zip-a nista nisam uradio.

Sale, u "blocking mode" je namešteno da primaš pozive od izabranih osoba ali te ne obaveštava o primljenim porukama od istih osoba.. Da li je to nešto što ti možeš da uključiš, i da li si voljan? :)

Mogu da pogledam, recimo sutra ili prekosutra. Nisam to cackao nikada

aj nek mi kaze neko fix za lockscreen vidim i ovde se zale par posta iznad, sta da menjam kernel? jel to opet preko odina? sta kako? nemam telefon ja drugar ali mnogo napinje ovo kad treba se otkljuca po 10 puta...

Nazad
Vrh Dno