Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Pozdrav ljudi,

pokusao sam Sale da instaliram tvoj rom, e sad sta se desava. U rebootovo sam telefon u recover i tamo sam odradio format svega i telefon mi formatiorao i sd karticu i sve i sad nigde nemam zip program pa da ga odatle instaliram pa sam probao da uradim reboot telefona ali nije hteo da se upali. Otisao sam u downloda mod i preko odina sam stavio siyah s2 v6 ali nikako ne uspevam da nastavim dalje, dodjem do dela da mi se pojavio onaj logo samsung i posle logo od roma nema nista. Predhodno sam imao rom ThunderBolt ROM V5 i njegov kernel od cm. Kako da povratim telefon, ili kako da instaliram rom sa odinom.

Instaliraj rom preko odina.

Instaliraj bilo koji stock rom iz odina, pa siyah zadnji kernel, pa onda Saletov rom.

jel imas neki link ka nekom stock romu sa .tar i reci mi samo da li onda otvaram pda pa tu ubacujem ili kako.

Da, stavis u PDA u PC Odin. Imas na Sammobile sve romove. Skini LSJ

Unzip na desktop i dobićeš sve što ti treba.

Ok samo da skinem pa cu da probam. Koliko sam gledao ovaj video ne deluje mi kao los rom, mozda ga i zadrzim. Mada mi se vise svidja saletov al cu to neki drugi dan da odradim za sad samo da uspem da vratim mob pa da se smirim pa cemo za posle da vidimo :D. Hvala obojci i sretno vam badnje vece

Hvala vam obojci uspeo sam da vratim tel. Dobro radi rom, i telefon pa cu neko vreme ostati na ovom romu, nije los cak je i interesantan onako malo da se ispita pa cu onda kasnije preci na saletov rom. Rom je obican samsungov samo JB sa svim onim samsung hubovima ostalim zezanjima. Jedino moram posle da ubacim drugi kernel posto ovaj nema Super Su. Pozdrav svima

Da da taj sam skino vec pa sam njega posle pada sistema ubacio ali nije bilo znakova zivota zbog roma, sad cu malo da ispitam ovaj pa cu onda da stavim ovaj kernel pa saletov rom

I da vam potvrdim, preko benchmark aplikacije ne mozete da idete na ovu temu. Na sve koje sam pokusao radi bez problema ali na ovoj nemoze.

I ja sam to primetio odavno...izgleda kad ima dosta slika u postu pukne aplikacija.Cini mi se da je zbog toga

postovane kolege

da li postoji mogucnost da se spreci da telefon "hvata" rotate screen 270 i 180 stepeni, nego da hvata samo standardni portrait i 90 stepeni (jednom zarotirano u smeru suprotnom od kazaljki)? i da li moze neka preporuka launchera koji moze da rotira desktop i app drawer na 90 stepeni?

koristim neat lite 4.0 i stavio sam nesto malo aroma 4.0.2

hvala unapred

koristim rom XWLPY 3.5 lite...po vama koji ga koristite koji kernel se najbolje pokazao?

meni 4.1.5 vise odgovara, mada nisam koristio v5, ovo mi je onako provereno :)

Pravis li ti onaj Miuiuiuiuiu ili se zaebavas? :p

Mislim da sam nasao jedan bug. Flesovao sam LSJ, od aroma modova imam instalirano Call Recording, No Increase Ring, Android 4.2 Keyboard with Gesture Typing, Torch on Lockscreen, AOSP Lockscreen, Camera Mods, Gmail 4.2, Disabled Scrolling Cache i LSJ_19BlueToggles_BlueStatusBar_BlueCircleAnimated. Ne radi clear dugme u notifikacijama a mislim da je za to kriv ovaj poslednji mod. Kernel je dorimanx 7.38.
Inace rom kida kako dobro radi, prijatno sam iznenadjen. :)

Vrh Dno