Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Probaj da obrise proxy tj napravi novi apn bez njega. U APN gprsinternet, u username mts i u password 064, nista vise. Ako nastavi da zeza nesto ne valja kod tebe jer MTS ovih dana radi bolje i od VIP-a i od Telenor-a zajedno :)

Bice da je proxy bio problem, svaka cast Sale, puno hvala!

A jel se te removed app mogu zasebno instalirati po potrebi?recimo all share?
I,jel bi bilo zgodno jedno dugme da ocisti sve history?
ono kad drzis home taster,pa moras palcem da divljas levo desno!

E ovako probao sam all share i imedia share i u oba slucaja mi ne pusta prevod na tvu, ima li neki media share koji bi prepoznao prevod, naravno naziv prevoda je isti kao naziv filma tako mora na ovom mom tvu

Instalirao zadnji lite lpx, sve radi ok, ali kad stavim crt off upadne u boot loop. Ima li neki drugi crt off za lpx?

Sale, one ikonice za baterije koje si okacio u temi na xda, da li se mogu flesovati na tvoj poslednji rom na kome je intalirana ona kombinacaja modova od Crussadera? Vise mi se svidja okrugla baterija :)

Sale, one ikonice za baterije koje si okacio u temi na xda, da li se mogu flesovati na tvoj poslednji rom na kome je intalirana ona kombinacaja modova od Crussadera? Vise mi se svidja okrugla baterija :)
Da, napravi prvo backup

Ics lockscreen, 15 toggles i batery circle.
Kad otvoris zip sa mod-om vidi koji su fajlovi unutra. U ovom slucaju je u ICS lockscreen framework-res i u CRT-OFF framework-res pa zato i dobijas BL. Znaci ne moze kombinacija modova sa istim fajlovima. Evo napravio sam ti sve u 1 zip zajedno sa 15toggles i baterijom. Uradi install rom-a ponovo bez wipe, reboot i flesuj ovaj mod https://dl.dropbox.com/u/28679276/S...5toggles+GreenCircle_IcsLockScreen_CrtOff.zip

Sale, rekao si da ćeš ispraviti to što search ne prikazuje instalirane aplikacije . Btw, kako ti je klinac?

Huh. Nisam rekao :) jer je aplikacija velika pa je namerno izostavljam iz lite verzije. Samo kopiraj ovo http://db.tt/dUhku48V u system/app i dodeli permission kao i ostale što su.
Hvala za pitanje za klinca. Ok je :) miran je, ne trci, ne skače... do sledeće magnetne pa ćemo videti. Nadam se da će sve biti dobro

Sale,jel bi mogao"combination of mods" paketu da mi dodas i spell check,crtoff i skipsongs ali da sat bude desno u cosku i baterija ista ali zelena.Hvala unapred :)
Imao sam taj combination mods i probao da dodam crt-of i tel pobrljavio "unable to load ui" .

Huh. Nisam rekao :) jer je aplikacija velika pa je namerno izostavljam iz lite verzije. Samo kopiraj ovo http://db.tt/dUhku48V u system/app i dodeli permission kao i ostale što su.
Hvala za pitanje za klinca. Ok je :) miran je, ne trci, ne skače... do sledeće magnetne pa ćemo videti. Nadam se da će sve biti dobro

blagodarim, radi.

LPX Mods 2​

JB Style Reloaded Blue
15 Blue Toggles
Blue Clock
Green Battery
S3 Dialer
S3 Big Caller
Call Recording
No Increase Ring
Torch on Lockscreen
Spell Check
ICS Lockscreen
Skip Songs
SMS Mods
No SMS/MMS In Call Log
CRT-OFF
Hide Clock Toggle
Hide AM/FM Toggle
4 Way Reboot
Silent Camera

Screenshot_2012-09-19-20-39-17.png
Screenshot_2012-09-19-20-39-40.png
Screenshot_2012-09-19-20-42-01.png

Download:
LPX_Mods_2
LPX_Mods_2_Mirror

Nesto ti slab domet, koja si mreza :p

E onda je opravdano :D

Sale pobratime, svaka čast za ovaj mod i za sav dosadašnji uloženi trud. :Klanjanje

Ok proradio ics lock ali pri dizanju sistema prvi je uvek stock lock,a crt-off?
I prijatelju jedno pitanje.Jel to komplikovano da mi sami pravimo te kombinacije modova u tom zip fajlu.Npr.ja sad necu zelenu bateriju hocu plavu!jel taj postupak tezak!
Mislim imam osecaj da te smaram kao hocu ovaj mod,ne sad hocu roze zuto itd.

Nije to tesko sa slicicama. Nadjes koje hoces, ubacis u taj mod (ako je baterija system/app/SystemUI.apk/res/drawable-hdpi i flesujes. Ovo za crt-off, sad sam probao i radi, ne znam sta je problem kod tebe. Mozda si promenio window animation scale na 0.5 u developer options? Ako jesi vrati na 1.0

E jesi kralj bilo je animation scale iskljucen.
Ma pitam te za ubacivanje jer mi ortak hoce sad isti paket ali sa istim za bateriju ali sa plavim i bez spell checkera.
Ej znas kad je glup osecaj sad pitati opet.
Hvala ti za ovo.Pozdrav.

za bateriju sam ti objasnio a sto mu smeta spell check? Neka ga iskljuci u settings ili neka obrise framework.jar iz system/framework foldera pre flesa

Nazad
Vrh Dno