Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Cao drustvo jel neko zna kada izlazi android 11 i kada ce biti pusteno ?

Oko nove godine verovatno

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Odjednom problem sa s 10 plus, ili je do operatera, dual sim,nikad pao,sve radija cujem savrseno ali poslednja 2 dana ljudi vicu gubim se ,cuju me ,ne cuju,dok ja cujem savrseno.u njemu telenor kartica i globaltel boroj( doduse prebacen iz telenora) . ali do pre dva dana se niko nije zalio a sada svi, jel ima neko takav problem.kazem telefon ne da nije pao nego nije ni pipnut..

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Odjednom problem sa s 10 plus, ili je do operatera, dual sim,nikad pao,sve radija cujem savrseno ali poslednja 2 dana ljudi vicu gubim se ,cuju me ,ne cuju,dok ja cujem savrseno.u njemu telenor kartica i globaltel boroj( doduse prebacen iz telenora) . ali do pre dva dana se niko nije zalio a sada svi, jel ima neko takav problem.kazem telefon ne da nije pao nego nije ni pipnut..

Proveri proximity senzor tj. da li se ekran gasi kad tel prisloniš uvetu, a ako nije to imaš na samsung membets hardver testove pa proveri mic.

Ne znam jel neko već objavio, ali lepe vesti za sve s10 vlasnike , Samsung je povecao podrsku sa 2 na 3 godine

Ne znam jel neko već objavio, ali lepe vesti za sve s10 vlasnike , Samsung je povecao podrsku sa 2 na 3 godine
To je odlična vest, jer nemam nameru da ga menjam bar još neku godinu. Za moje potrebe savršen, ima sve što meni treba, super ekran, dobru kameru i dobru veličinu.

To je odlična vest, jer nemam nameru da ga menjam bar još neku godinu. Za moje potrebe savršen, ima sve što meni treba, super ekran, dobru kameru i dobru veličinu.

Obrni okreni ipak Sljamsung me najvise zadrza, konkretno s10+
Nekako to je to i tačka

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Proveri proximity senzor tj. da li se ekran gasi kad tel prisloniš uvetu, a ako nije to imaš na samsung membets hardver testove pa proveri mic.

Hocu, hvala

Nakon visegodisnjeg koriscenja Huawei-ja, resio da malo promenim i porucio S10.

Sto se tice maske, uzecu verovatno neki Spigen Armor, ali ne znam sta da radim sto se tice prednje strane. Kontam da fabricka folija nije dugorocno resenje.
Da li uzimati zastitno staklo ili neku kvalitetniju foliju? Ako imate neku konkretnu preporuku, bio bih bas zahvalan :)

Meni je fabrička folija trajala oko 6 meseci,nakon toga sam u nekom mobishopu stavio onu hidrogel foliju i evo već 2 meseca stoji dobro.

Nakon visegodisnjeg koriscenja Huawei-ja, resio da malo promenim i porucio S10.

Sto se tice maske, uzecu verovatno neki Spigen Armor, ali ne znam sta da radim sto se tice prednje strane. Kontam da fabricka folija nije dugorocno resenje.
Da li uzimati zastitno staklo ili neku kvalitetniju foliju? Ako imate neku konkretnu preporuku, bio bih bas zahvalan :)
Spigen tough armor, a imaš na ebayu originalne samsung folije ako hoćeš foliju a možeš kod ovoh mobile outfiters da ti stave njihovu. Kažu ljudi da su dobre. Meni je već godinu i po na telefonu ona koja je došla na njemu. Jeste malo iskrzana na par mesta ali jedva da se vidi.

Stigao One UI 2.5, septembarske zakrpe i svašta još nešto. Skoro 1Gb.
5b0ff0778b313983eae15bbbb8027c80.jpg

Zatrazi lozinku mi se svidja :)

MTS , skida se update.

Jel bese preporuka da se posle celikih update-a odradi factory reset? Da li on brise sve foldere, slike i ostalo? Ja vec godinu dana nisam nista cistio, a bilo je i android 10 i drugih updatea pa mislim da malo sporije radi i da bi mu jedan factory pomogao.

Ja ga imam od aprila prošle godine i nema potrebe za factory reset. Imam 512gb pa bi to još bilo malo teže :)

Stigo One UI 2.5

Stigao OneUi 2.5... wow ! Neverovatno, napravio mi je s20 ultra od mog obicnog s10Pljus

Isprobao sinoc wireless dex. Radi dobro. Koristio touch od telefona umesto mouse-a :)
Gledao tik tok na tv-u ... Cini mi se ide baterija sa dex-om malo brze nego inace... sve u svemu Ui2.5 je ajfon samsunga

Kakva je baterija i brzina rada u odnosu na 2.1?
Dvoumim se da li da upgrejdujem, jer mi sve lepo radi sada, baterija je odlicna S10+ CTG4 avgust patch..

Isto kao i ranije. Baterija lošija nego na huawei/xiaomi uredjajima. Da nije Dex opcije ne bih ni primetio taj Ui2.5 šta god da to znači. Ima nekih dečijih bolesti uredjaj... npr selfie kamera je katastrofa u odnosu na konkurenciju... s obzirom koliko sam uredjaja promenio u zadnjih 3 meseca (xiaomi mi9t, redmi note 9 pro, mi 10, p30 pro, galaxy s7) ovaj s10+ mi je nekako najvise legao ali ni jedan uredjaj od navedenih nije bio perfektan. Ah da umalo da zaboravim, koristio sam prisilno iPhone7 5-6 dana... zamalo sam poludeo!

Odradio upgrade i ja na s10e, sve lepo radi i čini mi se kao da senzor otiska malo bolje reaguje mada možda i grešim.

s10e on Tapatalk pro

Stigao update i na vip ... Za koji dan cu factory reset da opalim pa cemo videti posle svega kako je.

Ovo sa dexom je bas dobra fora, al mi je malo ruznjikav ovaj novi side menu..

Na sta se mi lozimo? Na stvari koje drugi aparati imaju u jako slicnom obliku vec 2 god. I ja cekam da mi stigne update samo zdog dex-a ali neverovatno na sta se mi kod samsunga odusevljavamo. Za dve god cemo verovatno vikati vau dobili smo 45w punjac ili jacu bateriju,bolji senzor otiska ili napokon normalan soc

Poslednja izmena:
Ako imaš verziju sa snapdragon procesorom, onda je svaki samsung odličan telefon :)

Sent from my SM-G973U using Tapatalk

Baterija mi bolja na UI 2.5 u ova 2 dana koliko ga koristim. A s10e je svakako loš što se baterije tiče.

s10e on Tapatalk pro

Ne vredi i dalje me ne čuju ljudi ,testirao mikrofon ,ne znam.sta je . koji ono bese servis da zovem,jel pro mobi

Nazad
Vrh Dno