Proveri proximity senzor tj. da li se ekran gasi kad tel prisloniš uvetu, a ako nije to imaš na samsung membets hardver testove pa proveri mic.Odjednom problem sa s 10 plus, ili je do operatera, dual sim,nikad pao,sve radija cujem savrseno ali poslednja 2 dana ljudi vicu gubim se ,cuju me ,ne cuju,dok ja cujem savrseno.u njemu telenor kartica i globaltel boroj( doduse prebacen iz telenora) . ali do pre dva dana se niko nije zalio a sada svi, jel ima neko takav problem.kazem telefon ne da nije pao nego nije ni pipnut..
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
To je odlična vest, jer nemam nameru da ga menjam bar još neku godinu. Za moje potrebe savršen, ima sve što meni treba, super ekran, dobru kameru i dobru veličinu.Ne znam jel neko već objavio, ali lepe vesti za sve s10 vlasnike , Samsung je povecao podrsku sa 2 na 3 godine
Obrni okreni ipak Sljamsung me najvise zadrza, konkretno s10+To je odlična vest, jer nemam nameru da ga menjam bar još neku godinu. Za moje potrebe savršen, ima sve što meni treba, super ekran, dobru kameru i dobru veličinu.
Hocu, hvalaProveri proximity senzor tj. da li se ekran gasi kad tel prisloniš uvetu, a ako nije to imaš na samsung membets hardver testove pa proveri mic.
Spigen tough armor, a imaš na ebayu originalne samsung folije ako hoćeš foliju a možeš kod ovoh mobile outfiters da ti stave njihovu. Kažu ljudi da su dobre. Meni je već godinu i po na telefonu ona koja je došla na njemu. Jeste malo iskrzana na par mesta ali jedva da se vidi.Nakon visegodisnjeg koriscenja Huawei-ja, resio da malo promenim i porucio S10.
Sto se tice maske, uzecu verovatno neki Spigen Armor, ali ne znam sta da radim sto se tice prednje strane. Kontam da fabricka folija nije dugorocno resenje.
Da li uzimati zastitno staklo ili neku kvalitetniju foliju? Ako imate neku konkretnu preporuku, bio bih bas zahvalan![]()
Jest... kamo sreće i da su nama gurnuli snapDragonAko imaš verziju sa snapdragon procesorom, onda je svaki samsung odličan telefon![]()
Sent from my SM-G973U using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari