Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Mislis na ovo?
82ce402dec969c4350528175aff07b61.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Hvala :)

Što se tiče otiska,
probajte ovo izgleda blesavo, ali meni radi posao odlično.

https://youtu.be/LnlSPwXlaXI

Jedini problem i dalje ostaje kada su ruke ultra suve, tu jednostavno nema pomoć. Neko nema taj problem suvoće ruku pa ne razume tu problematiku.

Pozdrav, na S10+ jel može baterija da izgura dan u dual sim režimu?

Tesko... mani se Samsunga i dual sim + exynos.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

^ na tvoj odgovor "tesko" govoris a nisi prvi ni probao pa tesko mozes da konstatujes da li moze ili ne, treba neko da odgovori ko koristi dve kartice. To oko SD svi znamo ali tesko se nalazi a pogotovo sto garancija je do vrata osim par ljudi koji ti maksimalno mogu dati 1 godinu i kasnije spustas cenu da bi uspeo prodati isti telefon a papreno si ga platio.

Dovoljno se vidi i sa 1 karticom, kamoli sa 2.

Pozdrav, na S10+ jel može baterija da izgura dan u dual sim režimu?
Može, bez problema. Bez obzira jeli 4g ili WiFi. 4G više cedi bateriju ali može i na 4G da izgura dan. E sad ako gledaš YT i slušaš muziku ceo taj dan i tako to, to već nisam probao, ali sumnjam da bi zgurao.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Dovoljno se vidi i sa 1 karticom, kamoli sa 2.

Vidis da kolega @goxy kaze suprotno, zato ti kazem da moras proveriti pre nego sto nekoga pogresno informises.

Mozda kad se stavi telefon na sto i gleda u njega [emoji16]. Na note 8 dual sim je bio ocaj zivi, a i na s10+ nije to to.

Okej hvala na odgovorima, iskrsla neka povoljna cena pa zato pitam :)

Mozda kad se stavi telefon na sto i gleda u njega [emoji16]. Na note 8 dual sim je bio ocaj zivi, a i na s10+ nije to to.

Meni je na Note 8 bio odličan.
I na Note 5, Note 4, Note 3 i Note 2...
Kao i na Note 9...

Realno najbolji dual sim mi je bio Note 2.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Note 3?! Druze na note 3 baterija na 3g crkne za pola dana. Kamoli dual sim.

Meni istera na s10+ :) i n9...oba su mi stalno u dual rezimu...na kuci i na.poslu imam wifi, ali ako mandam po gradu iki od puta to posla, ajde nek bude 30-40min su na 4g...u sustini zavisi od rezima koriscenja...na n9 malo vise izvlacim(doduse on je od prvog dana kod mene) po 7h sota...ali i s10+ mi traje huhu...nekad ga punim na drugi dan(zaboravim na njega :D ) i oba su exynos

^ ne bi napravili dual sim da ne moze izgurati 1 dan sa dve kartice, ali opet nekim ljudima ne vredi dokazivati[emoji3]

Na wifi da, ja pricam o 4g. Ali ne koristimo svi isto telefon, neko za 3 poruke, pa mu baterija drzi 2 dana, a neko isprazni za pola dana.

Poslednja izmena:
^ ne bi napravili dual sim da ne moze izgurati 1 dan sa dve kartice, ali opet nekim ljudima ne vredi dokazivati[emoji3]

Pa napravili su ih brdo single sim koji ne mogu ljudima sa izdrze dan, a kamoli dual.

Baterija je ubedljivo najsubjektivnija stvar na telefonu. Za S7 su mi oči kopali kad sam rekao da ne može do 2 popodne da izdrži nijedan dan, jer "nekom traje 2 dana"

Sent from my P30 Pro using Tapatalk

Iskreno ta kuknjava oko baterije vec toliko gusi forum i temu da nije normalno. Kakv god korisnik telefon ce izdrzati jedan dan, naravno kad se igraju igrice nece uspeti ni pola dana. Ja kao korisnik koji imam u proseku 30 poziva na dan zbog privatnog posla, plus viber, telegram, whatup... surfovanje, slikanje... docekam 22h uvece sa 40% baterije. Nisu mi jasni korisnici kao @voja77 koji u temi ni jednom nije pohvalio telefon S10+ koji koristi nego ga kudi i samo pronalazi mane, druze ako ne valja tebi licno prodas ga i prestanes spamovanje teme tipa sljamsung i nikad vise exynos.

0 igrice, na poslu sam tako da ni ne drndam ništa što ne moram. Evo na 21% sam. U 5 skinut sa punjača. Patetično.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Pogledaj šta ti vuče bateriju, pa pokušaj da središ. Prosto mi je neverovatno da "bez drndanja", za 6 sati pukne 80% baterije. To sam poslednji put imao na Galaxy i7500, dok nije stigao update na Android 1.6. Slično sam imao na još jednom telefonu kad sam odradio update bez hard reset

Nisam nikad vraćao na factory reset kad se updatuje fon.
daea8e8f5fe3d234d70d2d168a3d71f1.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Hm ti si na obicnom s10 koji ima najlosiju bateriju po testovima , cak i losiju od s10e malo , jel si ga skinuo sa 100%?
Vidi optimizaciju baterije.

Inace ne znam jel neko primetio, ali poslednji google app ima zestok problem , radi u memoriji u backgroundu i srce bateriju , nikad to nisam imao od skoro , to je definitvno bug vidim i ostali se zale na netu.

Da, skinut je sa 100%. Power mode je na Optimised.

Do cega je ne znam, ali tako je kako je. Do sada je samo Instagram drzao "video on", sada i Viber poceo. Nisam radio factory reset. I naravno tapatalk pro koristi senzore od verzije 8.xx prije to nije bio slucaj.
b71f4f392bd7c17399fc9f9cca6e4954.jpg
a794182b90f6e51b1d5665411947ff6c.jpg
f9eb30462f3bb3fe5837edb3d4befc4d.jpg

c6cacea45f638166e20537ca5ce259a6.jpg

Poslednja izmena:
Koje staklo staviti a da radi FP senzor kako treba?
I po mogucstvu da moze da se kupi u Srbiji.

Poslednja izmena:
Whitestone dome!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Do cega je ne znam, ali tako je kako je. Do sada je samo Instagram drzao "video on", sada i Viber poceo. Nisam radio factory reset. I naravno tapatalk pro koristi senzore od verzije 8.xx prije to nije bio slucaj.
b71f4f392bd7c17399fc9f9cca6e4954.jpg
a794182b90f6e51b1d5665411947ff6c.jpg
f9eb30462f3bb3fe5837edb3d4befc4d.jpg

c6cacea45f638166e20537ca5ce259a6.jpg

Nikada nisam video Viber da toliko razvali bateriju. Instagram da, ali Viber nikada.

Ni ja, zato mislim da je ovo netacno mjerenje (makar za viber).

Kupio sam S10, odavno (od S2) se nisam sretao sa Samsungom, mogu da kazem da je jako, jako dobro zaokruzen telefon, mozda i najkompletniji flegsip ove godine.

Vrh Dno