Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Stigao i meni, vidim da su petljali oko WiFi-a, nadam se da je sad domet opet dobar (sa prethodnim updateom je bio katastrofalan).

Stigao i meni, vidim da su petljali oko WiFi-a, nadam se da je sad domet opet dobar (sa prethodnim updateom je bio katastrofalan).
Oni svaki apdejt petljaju oko WiFi-ja

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Imam problem sa tapatalk na S10+, ne mogu da se ulogujem na bench forum. Da li neko ima takav problem? Na pocetku je sve radilo OK i odjednom nece, kada se pokusam ulogovati izbaci network error. Posle junskog update uradio sam totalni reset telefona i opet isto.

Nadji negde skini prethodnu verziju,imali su ljudi problema sa logovanjem i reseno tako sto su instalirali staruju verziju

Imam problem sa tapatalk na S10+, ne mogu da se ulogujem na bench forum. Da li neko ima takav problem? Na pocetku je sve radilo OK i odjednom nece, kada se pokusam ulogovati izbaci network error. Posle junskog update uradio sam totalni reset telefona i opet isto.
Nije do telefona vec do Tapatalk verzije. Ja sam upravo sad se vratio na 7.3 i sve radi perfektno. Iskljucio takodje auto update u Google Play Storeu.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

^ probacu pa cu videti da li ce uspeti, hvala u svakom slucaju na pomoci

Edit
Instalirao sam prethodnu verziju i sve radi normalno.

Poslednja izmena:
To sam i ja uradio, jedino mi nekad ne radi opcija citiraj a i kaže da ne može da pošalje poruku ali je ipak pošalje.

Isti problem kod mene ..ja samo obrisao app

Kako sam vratio jednu verziju nazad sve radi normalno. Mada kod kolege na A70 zadnja verzija radi kako treba.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Junski update donosi i QR reader direktno integrisan u camera app. Kada uperite kameru prema nekom QR kodu ponudiće da otvori link.

Ranije je slično moglo preko Bixby Visiona (par klikova, nije radilo baš dobro) ili iz Samsiung Internet aplikacije, ali ovo sada je mnogo brže i bolje.

Kako sam vratio jednu verziju nazad sve radi normalno. Mada kod kolege na A70 zadnja verzija radi kako treba.

To je do bench foruma. Drugi forumi rade normalno na najnovijoj verziji barem oni koje ja koristim.

Junski update donosi i QR reader direktno integrisan u camera app. Kada uperite kameru prema nekom QR kodu ponudiće da otvori link.

Ranije je slično moglo preko Bixby Visiona (par klikova, nije radilo baš dobro) ili iz Samsiung Internet aplikacije, ali ovo sada je mnogo brže i bolje.

Ekstra. Već neko vreme pričam o toj opciji i čudim se kako je do sada nisu ubacili. Nadam se da u settings ima enable/disable, da ne bude da smara ljude kojima to nije potrebno.

To je do bench foruma. Drugi forumi rade normalno na najnovijoj verziji barem oni koje ja koristim.
Isto i kod mene, rade nekoliko drugih osim bencha. Nadam se da ce ispraviti u narednom updateom.

Do Benča je, nije ažuriran plugin za poslednju verziju TT, zato stare verzije TT rade i drugi forumi. Rešavaju. Ima u TT temi.

Poslednja izmena:
Oni svaki apdejt petljaju oko WiFi-ja

I sa ovim je (barem kod mene) WiFi stabilty katastrofalan, prvo range je dosta manji a uzvičnik zna da pokaže i kad sam na 5-6m od rutera. Sa prvim majskim updateom je sve radilo savršeno...

Pozdrav svima,video sam da je neko komentarisao da postoje dva modela s10, exynos i snapdragon. Zanima me koji je bolji od ova dva i jel da gledam da bude dual sim ili obican? Hvala unapred

Od zadnje nadogradnje često se pali uzvičnik na wifi, naravno wifi ne radi. Pa da li je ovo realno, wifi su uspeli da zeznu? Joj njivo robijo i Samsung podrška.
6236cfae6f4b58ec59130aee79ba3e77.jpg

Note kuca na vrata...i novi fold [emoji1787][emoji1787][emoji56]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Posedujem S9 i zadovoljan sam sa svim osim sa trajanjem baterije. Da li se isplati zbog baterije prodati s9 i uzeti s10? Naravno plus je bolji ali i velicina mi igra ulogu.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Od S9 običnog baterija je dosta bolja, ako si zadovoljan S9 i veličina ekrana nije prednost možeš da kupiš neku eksternu bateriju i da se dopuniš po potrebi, dosta je jeftinije i imaš kompaktniji telefon za leto (vidi xiaomi 20000mah mi power bank 2c, možeš S9 napuniti nekoliko puta, ima brzo punjenje).

@vojo77, samo na S10+ se dešava i to ot ažuriranja, drugi telefoni na istom wifi nemaju problema, kao i na drugim wifi. Nisam ni ja imao problema do ovog ažuriranja, nadam se da ostale neće zakačiti.

Imam problem sa linkovanjem telefona sa smart tv-om preko ytb aplikacije. Znaci s10e nece da se upari preko ytb koda sa hisense tv-om, dok sa ajfonom hoce. Jel imao neko ovaj problem ? Znaci ucukam kod na fonu , pritisnem link dugme i nista se ne desava.....
130052526db385b27ab5107f7a37e155.jpg
0ea060f944dc15ad058cf51cba6c7862.jpg

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Nesto sam zabrljao, pisao na telefonu, Tapatalk ne radi, linkove ne mogu da promenim, poruku sada ne mogu da nadjem..... Ma milina.
Uglavnom, sad me mrzi da pisem sve u detalje kao prosli put. Po preporuci sa S10 reddita sam u preko Alija uzeo staklo za S10 plus (Akcoo) i radi. Nisam bas siguran da je staklo staklo, poprilicno je fleksibilno, mada sam takva vidjao i za S8. Citac otiska prsta radi. Jedino treba voditi racuna da tecnost (LOCA) ne uleti u zvucnik sto je zeznuto jer se lepljive trake tesko lepe za S10 ekran i da ne udje izmedju dugmica sto je lakse. U postupku montaze (slika na sajtu proizvodjaca) pre nego sto pritisnete prst treba ivice telefona eksponirati uv svetlosti 10ak sekundi inace se staklo pomera i ode sve dodjavola. Staklo je manje oko 1mm sa strana i oko 0.5mm pri dnu/vrhu tako da bi trebalo da je case friendly. Kakav je kvalitet videcemo.

Poslednja izmena:
Od S9 običnog baterija je dosta bolja, ako si zadovoljan S9 i veličina ekrana nije prednost možeš da kupiš neku eksternu bateriju i da se dopuniš po potrebi, dosta je jeftinije i imaš kompaktniji telefon za leto (vidi xiaomi 20000mah mi power bank 2c, možeš S9 napuniti nekoliko puta, ima brzo punjenje).

@vojo77, samo na S10+ se dešava i to ot ažuriranja, drugi telefoni na istom wifi nemaju problema, kao i na drugim wifi. Nisam ni ja imao problema do ovog ažuriranja, nadam se da ostale neće zakačiti.
Hvala na odgovoru. Onda cu cekati s11 :)

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Vrh Dno