Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Meni upravo stigaoDa li je neko dobio junski update?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Meni upravo stigaoDa li je neko dobio junski update?
Oni svaki apdejt petljaju oko WiFi-jaStigao i meni, vidim da su petljali oko WiFi-a, nadam se da je sad domet opet dobar (sa prethodnim updateom je bio katastrofalan).
Oslanjaš se na DxOMark...pametnom sve jasno. :d :d
Mislim da je Duke bio jasan, ako nije, poeni se dele, pa će biti malo jasnije.Ok,rekao si svoje, vise nema potrebe
Nije do telefona vec do Tapatalk verzije. Ja sam upravo sad se vratio na 7.3 i sve radi perfektno. Iskljucio takodje auto update u Google Play Storeu.Imam problem sa tapatalk na S10+, ne mogu da se ulogujem na bench forum. Da li neko ima takav problem? Na pocetku je sve radilo OK i odjednom nece, kada se pokusam ulogovati izbaci network error. Posle junskog update uradio sam totalni reset telefona i opet isto.
Imam problem sa tapatalk na S10+, ne mogu da se ulogujem na bench forum. Da li neko ima takav problem? Na pocetku je sve radilo OK i odjednom nece, kada se pokusam ulogovati izbaci network error. Posle junskog update uradio sam totalni reset telefona i opet isto.
Kako sam vratio jednu verziju nazad sve radi normalno. Mada kod kolege na A70 zadnja verzija radi kako treba.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Junski update donosi i QR reader direktno integrisan u camera app. Kada uperite kameru prema nekom QR kodu ponudiće da otvori link.
Ranije je slično moglo preko Bixby Visiona (par klikova, nije radilo baš dobro) ili iz Samsiung Internet aplikacije, ali ovo sada je mnogo brže i bolje.
Isto i kod mene, rade nekoliko drugih osim bencha. Nadam se da ce ispraviti u narednom updateom.To je do bench foruma. Drugi forumi rade normalno na najnovijoj verziji barem oni koje ja koristim.
Oni svaki apdejt petljaju oko WiFi-ja
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Nemam tih problema. Provjeri svoj internet...Od zadnje nadogradnje često se pali uzvičnik na wifi, naravno wifi ne radi. Pa da li je ovo realno, wifi su uspeli da zeznu? Joj njivo robijo i Samsung podrška.
![]()
Ja jesam...Da li je neko dobio junski update?
Hvala na odgovoru. Onda cu cekati s11Od S9 običnog baterija je dosta bolja, ako si zadovoljan S9 i veličina ekrana nije prednost možeš da kupiš neku eksternu bateriju i da se dopuniš po potrebi, dosta je jeftinije i imaš kompaktniji telefon za leto (vidi xiaomi 20000mah mi power bank 2c, možeš S9 napuniti nekoliko puta, ima brzo punjenje).
@vojo77, samo na S10+ se dešava i to ot ažuriranja, drugi telefoni na istom wifi nemaju problema, kao i na drugim wifi. Nisam ni ja imao problema do ovog ažuriranja, nadam se da ostale neće zakačiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari