Nije isto 3 meseca i 2 godine.Nekad je dobro biti strpljiv, osim ako pare nisu nikakav problem.
Kad bi tako razmisljali nikada niko ne bi kupovao telefone, svi bi cekali jos par meseci da izadje bolji.
Nije isto 3 meseca i 2 godine.Nekad je dobro biti strpljiv, osim ako pare nisu nikakav problem.
Mozes da stavis da ti otvora neku drugu aplikaciju i tako ga iskljucisJel ima nacina da se skroz iskljuci Bixby? Da se ne aktivira ni sa 1 ni sa 2 klika?
S10+
U slučaju da još vidiš moje poruke...ovo bi trebalo da radi i na s10 serijiJel ima nacina da se skroz iskljuci Bixby? Da se ne aktivira ni sa 1 ni sa 2 klika?
S10+
Mts kod mene stigao update..videcemo u toku dana da testiram kameru i vidim da li postoji bar neka razlikaKraj maja, setili se. Kamera jeste malo brža, predlog za snimak sada radi u delu sekunde (izabere najbolji kadar i ugao sa predlogom scene tipa kuća ).
![]()
![]()
Bar nesto..Jesu. Sad može i na wide.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Poluproizvod [emoji23]? Kod mene otkljucava instant.Jel poboljšan senzor otiska?... Ili S10/Plus ostaju poluproizvodi...
Kolika je realna razlika u trajanju baterije ?Uzeh S10e posle S9+ i oduševljen sam iskreno. Na manji ekran sam se odmah navikao a ne primjećujem uopšte da je ekran na S9+ bolji, i ovaj odlično izgleda!
Sent from my Galaxy S10e using Tapatalk
Uzeh S10e posle S9+ i oduševljen sam iskreno. Na manji ekran sam se odmah navikao a ne primjećujem uopšte da je ekran na S9+ bolji, i ovaj odlično izgleda!
Sent from my Galaxy S10e using Tapatalk
Meni bolje radi otisak prilicno.Jel poboljšan senzor otiska?... Ili S10/Plus ostaju poluproizvodi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari