Ja sam koristio nekoliko i koliko sam primetio da ne utiču na bateriju. Jedino su dosta sporiji i od powerbankova, a posebno od klasičnih punjača. Sad sam skoro naručio neki 30000 mAh wireless charging powerbank sa ebaya pa ću da vudim kako se ponaša kad mi stigne. Ono što Samsung nudi ja baš malog kapaciteta, tipa 5000 mAh.Verovatno je ispricano bezbroj puta ali ne mogu da nadjem.
Kako brzi bezicni punjaci uticu na bateriju, kakva su vam iskustva?
Pusti mailove. Moraš da ih zoveš da ti provere. To je najbolji način.Jel su svima stigle slusalice??? Ja i dalje ratujem sa ovom "partnerskom kucom" sa kojom Samsung saradjuje (ozbiljni kret**i)
Pogledajte prilog 269312
Pojma nemam. Ovo je prvi put da mi ovako stoji na nekom telefonu a promenio sam ih baš mnogo.Verovatno nesto do mreze,nisam jos video da nemozes i da stoji onemoguceno...
Mts:
Pogledajte prilog 269326
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
To sam prvo probao ali nije rešiloAl imas nekih problema u vezi poziva?
Nemam ideju pa sta da ti kazem da uradis,tj na koje podesavanje da obratis paznju !
Moguce je da je neki bag,pa ce da se resi,ako ugasis pa upalis tel.
Ja sa sam uzeo na KP nov za 50€, ali koliko vidim oko 70-ak su.Ja sam prezadovoljan.
Jel zna neko jel ima negde da se kupi ovaj novi duopad wireless charger ?
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
I ja pricam za ovaj najnovijiTo pričate za ovaj prošlogodišnji sa jednim uspravnim delom. Mene intereesuje ovaj najnoviji gde su oba postolja položena jer je punjenje duplo brže od ovog prošlogodišnjeg
https://www.samsung.com/rs/mobile-accessories/wireless-charger-duo-pad-p5200/EP-P5200TWEGWW/
Ajde bacite link sa kp. Ja sam tražio i ne mogu da nađemI ja pricam za ovaj najnoviji
Pa sam rekao da nema za 50e !
Izvinjavam se, moja greska. Ja sam mislio na ovaj sa vertikalnim, proslogodisnji.To pričate za ovaj prošlogodišnji sa jednim uspravnim delom. Mene intereesuje ovaj najnoviji gde su oba postolja položena jer je punjenje duplo brže od ovog prošlogodišnjeg
https://www.samsung.com/rs/mobile-accessories/wireless-charger-duo-pad-p5200/EP-P5200TWEGWW/
Gde si nasao to staklo?Hvala. Evo vidjecu za par dana kako ce proci ili mozda odem u neki servis da mi to obave, jer ako ne bude kako treba bacio sam 55e za 'ebeno staklo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari