Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Verovatno je ispricano bezbroj puta ali ne mogu da nadjem.
Kako brzi bezicni punjaci uticu na bateriju, kakva su vam iskustva?

Verovatno je ispricano bezbroj puta ali ne mogu da nadjem.
Kako brzi bezicni punjaci uticu na bateriju, kakva su vam iskustva?
Ja sam koristio nekoliko i koliko sam primetio da ne utiču na bateriju. Jedino su dosta sporiji i od powerbankova, a posebno od klasičnih punjača. Sad sam skoro naručio neki 30000 mAh wireless charging powerbank sa ebaya pa ću da vudim kako se ponaša kad mi stigne. Ono što Samsung nudi ja baš malog kapaciteta, tipa 5000 mAh.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
66e34613bd040e5ac326cece7602b8ba.jpg

Poslednja izmena:
Brzina zavisi od same jacine punjaca ,ako uzmes 15w punice ti to super,ako uzmes od 5 ili 7,5 punice srazmerno jacini,moja preporuka je da vidis ima li na oglasima huawei od 15w,dosta mi brze puni od samsungivog proslogodisnjeg

Jel su svima stigle slusalice??? Ja i dalje ratujem sa ovom "partnerskom kucom" sa kojom Samsung saradjuje (ozbiljni kret**i)

Screenshot_2.jpg

Zvao sam i Samsung juce dirketno pre nego sto sam ovima poslao mail... Ali lepo da imam i pisani elektronski trag pre nego sto obavestim Ratel.

Jel zna neko zašto mi je preusmeravanje onemogućeno. Tako mi je i za Telenor i za mts. Mislim na ovo "uvek preusmeri"
681b35c0b9a15179ef43de41a5fc45d1.jpg

Poslednja izmena:
Jel zna neko zašto mi je preusmeravanje onemogućeno. Tako mi je i za Telenor i za mts. Mislim na ovo "uvek preusmeri"
681b35c0b9a15179ef43de41a5fc45d1.jpg

Verovatno nesto do mreze,nisam jos video da nemozes i da stoji onemoguceno...

Mts:
Screenshot_20190501-164015_Phone.jpg

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sluske meni poslate 25.04 i stigle 30.04
Zbog praznika
Ocekivao sam da su dosta bolje,ovako nemam neke zamerke samo sam kvalitet na moje ocekivanje,lako se koriste,videcu jos za bateriju kako se ponasaju.

I meni juče stigle sluške. Obećavao da ću ih pokloniti još pre dva meseca... ono računao sam da će stići.

Amaterizam su i ovi za slušalice i oni za osiguranje.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Sto se tice osiguranja ja nisam imao nikakvih problema,kad sam ih pozvao oni meni poslali mail zbog preordera i poslao podatke,posle 5 dana oni odgovorili i poslali osiguranje.

Za reg slusalica sam cekao dobre 3 nedelje i slazem se da je samsung kao kompanija morala da bude vise svesna i da obrati paznju na korisnicki servis..
Al uvek ima nekih poteskoca pa kako kome..

Al imas nekih problema u vezi poziva?
Nemam ideju pa sta da ti kazem da uradis,tj na koje podesavanje da obratis paznju !
Moguce je da je neki bag,pa ce da se resi,ako ugasis pa upalis tel.

Ne valja ti uopste taj deo, kao da telefon nije uspeo da dobije podatke.

Al imas nekih problema u vezi poziva?
Nemam ideju pa sta da ti kazem da uradis,tj na koje podesavanje da obratis paznju !
Moguce je da je neki bag,pa ce da se resi,ako ugasis pa upalis tel.

To sam prvo probao ali nije rešilo

Edit: Rešio. Glupost. Aktivirao pa deaktivirao dvostruki SIM.

Poslednja izmena:
Da li se isplati prelaziti sa s7e na s10? Nesumnjivo da s10 ima bolje preformanse ali me brine njegova autonomija za koju sam procitao dosta kritika, pa sam u dilemi da li da uzimam s10 ili da sacekam narednu gerenaciju s serije.

Ja sam prezadovoljan.

Jel zna neko jel ima negde da se kupi ovaj novi duopad wireless charger ?

Nema još uvek, makar u zvaničnim kanalima prodaje.

U prvih nedelju dana nisam bio zadovoljan baterijom kada imam dve SIM kartice, činilo mi se da je bilo dosta bolje na N9.

Sad se stanje dosta popravilo, ne znam da li je do ažuriranja ili što je sam sistem optimizovao rad baterije i aplikacija.

Jedina veća zamerka je na senzor otiska prsta - jedan jedini put nisam uspeo iz prve da uboden, najčešće tek iz trećeg puta. Na N9 sam apsolutno uvek iz prve otključavao.
Sad koristim face unlock za otključavanje.

^Što se tiče čitača otiska, ili ih nisi lepo uneo ili si prebrzo odustao, pa nisi naučio gde i kojom jačinom da pritisneš.

Bez preterivanja, 90+% pokušaja otključavanja mi je uspešno, preciznije nego čitač otiska na S8.

Ja sam prezadovoljan.

Jel zna neko jel ima negde da se kupi ovaj novi duopad wireless charger ?

Ja sa sam uzeo na KP nov za 50€, ali koliko vidim oko 70-ak su.
Kvalitetno izradjen, ima otvore za ventilaciju, odlicno puni.
Odlican i jako koristan za kombinacije.
Ja imam dva telefona + sat, devojka telefon + sat, i poprilicno nam olaksava punjenje pogotovu na putovanjima.

Nisam pristalica punjenja/prekidanja, pa ga samo koristim tokom noci.

Tesko za 50e da ima jos,najmanje 70e

Poslednja izmena:
I ja pricam za ovaj najnoviji
Pa sam rekao da nema za 50e !

Ajde bacite link sa kp. Ja sam tražio i ne mogu da nađem

Jeste li postavljali neko zastitno staklo na ekranu i kakva su iskustva?
Ja sam nabavio whitestone dome cekam da mi stigne i da probam da ga postavim nekako

Srećno sa montažom; ako sve prođe uspešno, boljeg nema!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

To pričate za ovaj prošlogodišnji sa jednim uspravnim delom. Mene intereesuje ovaj najnoviji gde su oba postolja položena jer je punjenje duplo brže od ovog prošlogodišnjeg

https://www.samsung.com/rs/mobile-accessories/wireless-charger-duo-pad-p5200/EP-P5200TWEGWW/

Izvinjavam se, moja greska. Ja sam mislio na ovaj sa vertikalnim, proslogodisnji.

E sad. Da li duplo brze moze ili ne, ne znam, vidi po specifikaciji da mogu jos brze... Na S10 pise da je fast wireless charging.
Iskreno, ja koristim samo preko noci, tako da mi brzina nije bitna (cak sam i iskljucio fast wireless).

Poslednja izmena:
Hvala. Evo vidjecu za par dana kako ce proci ili mozda odem u neki servis da mi to obave, jer ako ne bude kako treba bacio sam 55e za 'ebeno staklo

Vrh Dno