Ne sumnjam. Ali evo ovo meni je ovo 5 tel iz mts ali sam samo na ovom i na prethodnom huawei p10+ DS probao kartice drugih operatera i telenor na sim1 radi najnormalnije na S10+, dok sam p10+ prodao drugu koji koristi telenor i vip i radi mu normalno na P10+ DS. Izgleda da je kako ti se zalomi.Ovo je meni 3 telefon iz mts-a i uvek su bili zakljucani,medjutim prvi dual sim..
Nadam se da ja nesto gresim ali kod mene tako je
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Posle zadnjeg software update sujektivno mi se cini da je sve ovo vise manje popravljeno. Baterija mi traje nekad do 2 dana na s10+, cesce dan i po. Kamera ok, nije bogovska kao na p30 doduse. Otisak prsta radi iz prve sad, nemam problema vise sa njim kao na pocetku.Ne kazem za slusalice da su lose, vec za telefon. Imao sam ga 3 dana i morao sam ga se otarasiti. Baterija losija, kamera u nekim momentima odlicna, u vecini previse izostrena, napucane boje... Softverski nista spec, treba mu pola minuta da udje iz settings-a u Applications. Otisak prsta jako sporo radi, jako sporo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne kazem za slusalice da su lose, vec za telefon. Imao sam ga 3 dana i morao sam ga se otarasiti. Baterija losija, kamera u nekim momentima odlicna, u vecini previse izostrena, napucane boje... Softverski nista spec, treba mu pola minuta da udje iz settings-a u Applications. Otisak prsta jako sporo radi, jako sporo.
Mozda ako se ne koristi net,sto kod mene nije slucaj i isto nema sanse 2 danaKako to koristite telefon kad vam baterija traje 2 dana?
I da nemam telefon smejao bih se ko lud, ovako ne znam sta da ti kazem a da ne popijem poene... Al, sto ljudi sto cudi
Da li je neko presao sa XS Max na S10+ da podeli iskustvo ? Razmisljam se u tom pravcu [emoji1]
Prešao sam sa S8 na S10 i utisci su podeljeni, s jedne strane telefon je bolje izrade od prethodnika,
Sa druge strane frustrirajuće radi otisak prsta iako imam poslednji update od 20.04(pogađa jednom od tri pokušaja) i sve je to nekako sporo čak i kada pogodi iz prve.
Ne bih da ulazim u polemiku, moje lično mišljenje je da s10 ostavlja utisak kvalitetnijeg telefona od s8. Što se tiče otiska prsta nisam zadovoljan, sa ugašenog ekrana ne znam da li ga je i jedan put pogodio iz prve, a svaki put sam vodio računa da pritisnem na tačno mesto gde se nalazi senzor, da bude celom površinom i sa dovoljnim pritiskom. Kako god, s8 je otključavao u momentu ali s10 ne.Baš me zanima po čemu je S10+ bolje izrade od S8 - isti su, nema nikakve razlike po pitanju izrade (dva Gorilla glassa i metalni okvir u sredini). Čak S10+ više podseća na S8+ nego na S9+ (srebrni frejm, sličan raspored konektora). Imao sam S6 Edge+, S7 Edge, S8, S8+, S9+, Note9 i sada S10+ - svi su isti po pitanju izrade, samo su veći/manji. Glavna razlika kod današnjih telefoma, vizuelno, je u leđima i to je to, ali su po kvalitetu izrade još od S6 svi su na manje više istom nivou. Možda je S6 imao malo sirov alu frejm, mada mislim da je to isto kao ovo danas, samo je danas to malo ispolirano, a ranije je bilo mat.
Čudno, kod mene radi odlično, čak sam se i pitao što izmišljaju ljudi na Internetu oko toga. Uvek možeš da uključiš i face recognition koji je X puta brži od Iris Scan-a na S8/S9 i bolje radi na suncu.
Ne bih da ulazim u polemiku, moje lično mišljenje je da s10 ostavlja utisak kvalitetnijeg telefona od s8. Što se tiče otiska prsta nisam zadovoljan, sa ugašenog ekrana ne znam da li ga je i jedan put pogodio iz prve, a svaki put sam vodio računa da pritisnem na tačno mesto gde se nalazi senzor, da bude celom površinom i sa dovoljnim pritiskom. Kako god, s8 je otključavao u momentu ali s10 ne.
Послато са SM-G973F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari