Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ovo je meni 3 telefon iz mts-a i uvek su bili zakljucani,medjutim prvi dual sim..
Nadam se da ja nesto gresim ali kod mene tako je

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ovo je meni 3 telefon iz mts-a i uvek su bili zakljucani,medjutim prvi dual sim..
Nadam se da ja nesto gresim ali kod mene tako je

Ne sumnjam. Ali evo ovo meni je ovo 5 tel iz mts ali sam samo na ovom i na prethodnom huawei p10+ DS probao kartice drugih operatera i telenor na sim1 radi najnormalnije na S10+, dok sam p10+ prodao drugu koji koristi telenor i vip i radi mu normalno na P10+ DS. Izgleda da je kako ti se zalomi.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Mozemo samo da nagadjamo sta se tu desava,al u svakom slucaju top varijanta kod tvog s10

S855 VS exynos. Jeste da je kineski klip ali ima sve ispisano na eng.

Uglavnom s855 manje troši , manje se greje(manje greje bateriju) i radi na više FPS

[YouTube]kg91U2hbLbo[/YouTube]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nakon malo jurcanja sa postom... Stigle su.
8dfba90bc8ebf3c6c4201cbe45b5107e.jpg

Stigle i meni, posle focala ovo mi je zalosno slusati. Vise od razocarenja...

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Nije ni cudo sto dele air buda besplatno, kada je sami uredjaj katastrofa...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Voleo bih da mi ovi stručnjaci koji pljuju po slusalicama, da ako mogu objasne šta je to toliko loše i katastrofalno. Inače, moja prva iskustva posle tri dana korišćenja su pozitivna, sve ukupno gledano, a da bih dao konačnu ocenu, potrebno je da prođe neko vreme, da vidim kako će se pupoljci ponašati u raznim situacijama..... Inače, mali savet za korisnike koji nemaju nekog iskustva, kvalitet zvuka ne zavisi samo od slušalica, ima i do plejera telefona, raznih podešavanja i sl.... i na kraju malo smešno ali istinito, treba i slušalice pravilno staviti u uho!

Nismo nikakvi strucnjaci, vec korisnici... ti ces sam shvatiti ako ikada budes koristio ozbiljne bubice, sta ovima fali i zasto imaju zvuk prosecnog vokmena iz 2002 god.
Supalj zvuk, prazan, plitak, izolacija buke sramotna. To su neki plasticni primeri zasto je lose. Opet, ako nisi koristio ozbiljne slusalice razumem te, buds su onda warp za tebe.

Edit: Nakon update-a otisak podosta bolji, ocekujem jos peglanja i bice topina!
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ne kazem za slusalice da su lose, vec za telefon. Imao sam ga 3 dana i morao sam ga se otarasiti. Baterija losija, kamera u nekim momentima odlicna, u vecini previse izostrena, napucane boje... Softverski nista spec, treba mu pola minuta da udje iz settings-a u Applications. Otisak prsta jako sporo radi, jako sporo.

Ne kazem za slusalice da su lose, vec za telefon. Imao sam ga 3 dana i morao sam ga se otarasiti. Baterija losija, kamera u nekim momentima odlicna, u vecini previse izostrena, napucane boje... Softverski nista spec, treba mu pola minuta da udje iz settings-a u Applications. Otisak prsta jako sporo radi, jako sporo.

Posle zadnjeg software update sujektivno mi se cini da je sve ovo vise manje popravljeno. Baterija mi traje nekad do 2 dana na s10+, cesce dan i po. Kamera ok, nije bogovska kao na p30 doduse. Otisak prsta radi iz prve sad, nemam problema vise sa njim kao na pocetku.

Da, ali ja taj zadnji update nisam dobio [emoji23] Generalno, nikako mi nije legao.

I da nemam telefon smejao bih se ko lud, ovako ne znam sta da ti kazem a da ne popijem poene... Al, sto ljudi sto cudi

napisao sam da su utisci o slušalicama pozitivni, pri tom mislim na celokupno korišćenje, a ne samo slušanje muzike, tu su pozivi, obaveštenja, uparivanje...., naravno da se buds ne mogu porediti sa slušalicama od 500 evra i više a kako si ti naveo...kao što se ne mogu porediti ni ferari i golf 7, pa samim tim nije ni golf 7 katastrofa.... o tome sam ja govorio ako kapiraš, uvek postoji ona narodna...koliko para toliko muzike! bez namere da se prepucavam.

I da nemam telefon smejao bih se ko lud, ovako ne znam sta da ti kazem a da ne popijem poene... Al, sto ljudi sto cudi

Jednostavno, tako je. Nemamo svi isto mislje je. Ja sam svoje izneo, a mogao bi i ti tvoje. Meni se telefoj nije dopao, uopste.

Da li je neko presao sa XS Max na S10+ da podeli iskustvo ? Razmisljam se u tom pravcu [emoji1]

Prešao sam sa S8 na S10 i utisci su podeljeni, s jedne strane telefon je bolje izrade od prethodnika, boljeg ekrana, brzine i baterije ali sve je to neznatno, ako bih to merio u procentima rekao bih u proseku 10 % bolji. Sa druge strane frustrirajuće radi otisak prsta iako imam poslednji update od 20.04(pogađa jednom od tri pokušaja) i sve je to nekako sporo čak i kada pogodi iz prve. Druga zamerka je led notification koji mi stvarno nedostaje a nisam siguran da će neki od updatea doneti alternativno rešenje. Nema te beskontaktne interakcije sa korisnikom, lampica jedne boje kada je poruka, druge viber, treće propuštenog poziva, crvene kada je na punjenju, zelene kada napuni itd. Sve u svemu, ne mogu reći da mi je u potpunosti legao.

Послато са SM-G973F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Da li je neko presao sa XS Max na S10+ da podeli iskustvo ? Razmisljam se u tom pravcu [emoji1]

Ja sam sa Xs na Xr i sa Xr na S10, posle 3 dana se vratio na Xr. Moj drugar je sa Xs Max presao na S10+ i posle dve-tri nedelje ga prodaje. Kada jednom naviknes na fluidnost i rad iOS-a, tesko da mozes da se odviknes od toga, ma koliko god lep bio S10+, a mnogo je lep. Ja ne bih da sam na tvom mestu.

Ja sam isto koristio 3,4 meseca iPhone x.
Ali sam jedva čekao da se vratim na Android.
Fluidniji jeste, baterija bolja... I tu se sve završava.

Ako neko ko nije u imeniku pošalje poruku, treba ti 5 koraka da memories broj... Iz imenika poslati kontakt je umetnost... Ovde te pita da li želiš kao vcf ili kao text... it'd itd...

Meni nikako nije legao ios.... Da ne bude zabune, ipad je puno bolje od bilo kojeg tableta tj vlasnik sam istog . Laptop koristim MacBook air. Tj nisam fanboy nijednog tabora samo pokušavam biti realan.

My 2 cents

Pa nije 2007 da se prica o fluidnosti ios, a bagovitosti androida

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Prešao sam sa S8 na S10 i utisci su podeljeni, s jedne strane telefon je bolje izrade od prethodnika,

Baš me zanima po čemu je S10+ bolje izrade od S8 - isti su, nema nikakve razlike po pitanju izrade (dva Gorilla glassa i metalni okvir u sredini). Čak S10+ više podseća na S8+ nego na S9+ (srebrni frejm, sličan raspored konektora). Imao sam S6 Edge+, S7 Edge, S8, S8+, S9+, Note9 i sada S10+ - svi su isti po pitanju izrade, samo su veći/manji. Glavna razlika kod današnjih telefoma, vizuelno, je u leđima i to je to, ali su po kvalitetu izrade još od S6 svi su na manje više istom nivou. Možda je S6 imao malo sirov alu frejm, mada mislim da je to isto kao ovo danas, samo je danas to malo ispolirano, a ranije je bilo mat.

Sa druge strane frustrirajuće radi otisak prsta iako imam poslednji update od 20.04(pogađa jednom od tri pokušaja) i sve je to nekako sporo čak i kada pogodi iz prve.

Čudno, kod mene radi odlično, čak sam se i pitao što izmišljaju ljudi na Internetu oko toga. Uvek možeš da uključiš i face recognition koji je X puta brži od Iris Scan-a na S8/S9 i bolje radi na suncu.

Poslednja izmena:
potvrđeno, takođe i kod mene!
mislim na senzor otiska, radi za ocenu 5-, mada može to još bolje!

Poslednja izmena:
Baš me zanima po čemu je S10+ bolje izrade od S8 - isti su, nema nikakve razlike po pitanju izrade (dva Gorilla glassa i metalni okvir u sredini). Čak S10+ više podseća na S8+ nego na S9+ (srebrni frejm, sličan raspored konektora). Imao sam S6 Edge+, S7 Edge, S8, S8+, S9+, Note9 i sada S10+ - svi su isti po pitanju izrade, samo su veći/manji. Glavna razlika kod današnjih telefoma, vizuelno, je u leđima i to je to, ali su po kvalitetu izrade još od S6 svi su na manje više istom nivou. Možda je S6 imao malo sirov alu frejm, mada mislim da je to isto kao ovo danas, samo je danas to malo ispolirano, a ranije je bilo mat.

Čudno, kod mene radi odlično, čak sam se i pitao što izmišljaju ljudi na Internetu oko toga. Uvek možeš da uključiš i face recognition koji je X puta brži od Iris Scan-a na S8/S9 i bolje radi na suncu.
Ne bih da ulazim u polemiku, moje lično mišljenje je da s10 ostavlja utisak kvalitetnijeg telefona od s8. Što se tiče otiska prsta nisam zadovoljan, sa ugašenog ekrana ne znam da li ga je i jedan put pogodio iz prve, a svaki put sam vodio računa da pritisnem na tačno mesto gde se nalazi senzor, da bude celom površinom i sa dovoljnim pritiskom. Kako god, s8 je otključavao u momentu ali s10 ne.

Poslednja izmena:
Ne bih da ulazim u polemiku, moje lično mišljenje je da s10 ostavlja utisak kvalitetnijeg telefona od s8. Što se tiče otiska prsta nisam zadovoljan, sa ugašenog ekrana ne znam da li ga je i jedan put pogodio iz prve, a svaki put sam vodio računa da pritisnem na tačno mesto gde se nalazi senzor, da bude celom površinom i sa dovoljnim pritiskom. Kako god, s8 je otključavao u momentu ali s10 ne.

Probaj da ga podesis opet, isti prst vise puta iz razlicitih uglova. I ja se slazem da ne radi toliko dobro kao obicni senzori koji nosu na ekranu, ali nije bas toliko los, ja sam broj promasaja sveo na minimum. Sto se tice brzine otkljucavanja mogla bi biti bolja, ali tu brzinu primetis samo ako si stalno skoncentrisan na to kako ce ti se otkljucati tel...

Probao sam ali i dalje nisam u potpunosti zadovoljan, valjda nisam navikao na tu pauzu otključavanja i povremeno neprepoznavanje otiska

Da li neko koristi Holey light na s10 plus i da li sve radi kako treba,hvala

Ja sam Holey light ukombinovao sa aplikacijom Automate da po potrebi pali i gasi AOD i dobro radi. Holey light radi dobro i samostalno ali AOD mora biti neprestano uključen.

Nazad
Vrh Dno