Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

@ jorgovan Simpatican video, a ko je tehnomanijak gospodja ili ti ;) ...nego da li su u S10 seriji, sve slusalice u beloj boji

Mi :)

Thx ivice, preneću.

Njoj baterija, koje-kude. Meni je svega par puta izgurao dan. No dobro, naručio sam bežični punjač pa ću da ga držim na poslu.

Siguran u usa nema duos, bar niko od mojih tamo nije našao. U emiratima mislim da je ranije bilo sd duosa ali sada je i tamo exynos. Ostaje jiš samo koreja i da mi doneseš [emoji56]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Eh, da se isplati :( U JK je Exy.
Mislio.sam bas na UAE da je SD Duos mozda.

Nažalost koliko sam na soaq video exy su svi duos u uae :(

Znači ukoliko hoću duos, osuđen sam na exy?! :(

Jedno laicko pitanje za sve iskusne clanove.
Da li telephoto objektiv sluzi za slikanje npr portreta sa zamucenom pozadinom, tzv bokeh?
Koristio sam s8, i ne svidja mi se kako radi taj live focus mod, treba puno da se ceka dok uslika, ne ispada lepo, los prelaz izmedju portreta i pozadine, itd... dok na s9+ perfektno sve to radi bez ikakvih cekanja i slicno, samo skljocas, al s9+ pored obicne kamere ima i tu dodatnu telephoto.
Ovo pitam zato sto se razmisljam da uzmem s10e, ali on nema taj dodatni telephoto objektiv u sebi (ima ultra wide), pa me interesuje da li ce mu live focus raditi isto bezveze kao na s8...?

Jedno laicko pitanje za sve iskusne clanove.
Da li telephoto objektiv sluzi za slikanje npr portreta sa zamucenom pozadinom, tzv bokeh?
Koristio sam s8, i ne svidja mi se kako radi taj live focus mod, treba puno da se ceka dok uslika, ne ispada lepo, los prelaz izmedju portreta i pozadine, itd... dok na s9+ perfektno sve to radi bez ikakvih cekanja i slicno, samo skljocas, al s9+ pored obicne kamere ima i tu dodatnu telephoto.
Ovo pitam zato sto se razmisljam da uzmem s10e, ali on nema taj dodatni telephoto objektiv u sebi (ima ultra wide), pa me interesuje da li ce mu live focus raditi isto bezveze kao na s8...?
Na s8/n8 live focus je dno dna. Meni nikada nije radilo, na s10+ radi perfektno

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ljudi, sto se tiče ekrana i registracije za osiguranje... ne rade mi jos ove oni drop slotovi, ima rešenja?

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Ne znam iskren da budem, ali ako neko naiđe na info (tj cene) u kome se pominje neki od s10 modela sa snapdragon i dual sim neka linkuje slobodno.

Ljudi, sto se tiče ekrana i registracije za osiguranje... ne rade mi jos ove oni drop slotovi, ima rešenja?

Ne rade na mobu. Rade na kompu

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Lepota... komp mi u kvaru. Moze li neka manipulacija pretrazivacima sa moba?

Probaj Desktop Site iz Chrome-a na mobu. Meni tako rade dosta sajtova, treba mi nesto da ne bude mobile view.

Pokusao, ne vredi iz chrome-a :/

Preko Chrome-a na tri tackice imas opciju "Desktop site".

Edit:

Kasno Marko na Kosovo stize, moze brisanje :D

Za slusalice takođe, niko nista, sutra je 14. Dan. Cekam jos sutra a onda gonim do Straszbura, ne zbog slusalica, vec zbog principa.

Sat su čekali ljudi uz S9 po mesec dana.
Dobićete, čemu Strazbur? Nisu stigle ni po Samsung prodavnicama još uvek...

Nisam mail potvrde dobio, kome je za odgovor, rok kako kažu,14 dana. Devojka iz Samsunga na lepe oci me slagala pri rezervisanju telefona. Aplikacije im ne rade po 20 dana. Nista ne fumkcionise kako treba. Naravno da cu ih goniti isto kao i istyle u Uscu kod zastitnika potrosača kad su poceli ovako da me zavitlavaju, pa je bilo "gospodine nije problem nista, resicemo". Nije problem da cekam i 100 dana, ali je problem sto ne dobijam potvrdnu inf. Meni nije frka za sluske, ja ih mogu kupiti, ali ono sto mi pripada bice moje.

Sve u redu, ali da li je realno da dve nedelje nakon dobijanja telefona više od 80% poruka u temi bude o sluškama?!? Aman ljudi, dajte neke slike, video zapise, itd. Smoriste I bogu i narodu sa sluškama...

Nije u redu. Zakinuti smo i pravljeni *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ima. Bice slika i snimaka.

Ne, niste zakinuti. U pre-orderu je jasno naznačeno u kom roku ćete dobiti slušalice.

Sve u redu, ali da li je realno da dve nedelje nakon dobijanja telefona više od 80% poruka u temi bude o sluškama?!? Aman ljudi, dajte neke slike, video zapise, itd. Smoriste I bogu i narodu sa sluškama...

Nije mi jasno zašto se ne otvori nova tema o slušalicama, stvarno preteraše sa problemima prilikom registracije...

Ljudi iznose svoje probleme,zasto je to cudno? Nisu zadovoljni i treba da pisu ovde o tome da niko ne bi vise u zivotu naseo na marketinske trikove samsunga

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno