Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Pa pominjao si bubice za S10:
Evo da se ogradim iskljucivo na S10. S obzirom da je razlika u mesecnoj rati izmedju S10 i S9+ svega 700 din, 24 meseca x 700 din ~ 130e. Taman bubice pokrivaju skoro u potpunosti razliku u pretplati. Znaci gotovo budes na istom za model star godinu dana i najnoviji model. Mislim da je VIP izuzetno racionalan po pitanju cena. Ok jeste ovo S9 PLUS i obican S10, ali kada se pogleda hardver i kada se uzme u obzir da je S9+ bio dodatno skuplji kada je pusten u prodaju... Sta znam, nije uopste tako poskupelo.
Dakle racunao si da za S10 dobijas bubice a nista da ne vredi tablet uz S9+.
 
Aha, u pravu si. Pardon!

Elem, deluje mi previsoko postavljeno power dugme na S10, sva tri modela. Trebalo je biti niže, poput Bixby a ovaj je mogao gore jer se svakako ređe koristi.

Lu sa Unboxa reče sa će Samsung omogućiti rekonfiguraciju Bixby dugmeta kroz naredni update što bi bilo kul.
 
Kad je bila premijera? Juče? Već se pojavio u ponudi T-mobile CG :d (S10+ dostupno 16 komada i 20 komada S10)

933bc2a36e45d116583ad5c05349c676.jpg



Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 
Upravo sam dobio opomenu zato što sam rekao da exynos na 4g crpi dosta baterije. Toliko o slobodnom govoru na forumu.
Gomila sektaša i snobova od moderatora na forumu.
A ni ovaj novi exynos u poređenju sa SD855 neće bolje raditi i biti ekonomičniji. Sreća pa će se prodavati ko lud.
 
U nekim zemljama ima boljih poklona...

NOTE 9
 
Generalno osetna je razlika na papiru u odnosu na s9+ (mislim na s10+), sve je poboljšano, ekran veci, veca baterija, kamera je bolja iako ne nesto preterano, bolja je ako ništa drugo zbog wide camere zvučnici su jaci, vise rama duplo vise skladisnog prostora na pocetnom modelu i ta selfi camera sigurno ima poboljsanja. Mane su verovatno taj hole sistem kamera koji ce verovatno da bode oci na pocetku dok se ne naviknemo. Da li se isplati prelazak sa s9+ po meni nema za sada, jer ce verovatno biti pristojna doplata eventualno na leto kad se cene malo stabilizuju.
 
Da li su možda izloženi danas negde? Ušće?

Sent from...
 
I kakvi su utisci? Da li ih je neko cackao? [emoji4]
 
Ako je neko ko ima s9+ ili note9 imao priliku da vidi uživo, proba, čekam utiske

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
 
Kao sto rekoh ostace 3 clana ovde na kraju,svab3 ce biti admini,izvinite za of

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
 
Ako je neko ko ima s9+ ili note9 imao priliku da vidi uživo, proba, čekam utiske

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Cim vidim negde izlozen u NS, javljam utiske. Neko rece bice u Vipu izlozen, odem tamo i ispalim se. :d
 
Poslednja izmena od urednika:
Cim vidim negde izlozen u NS, javljam utiske. Neko rece bice u Vipu izlozen, odem tamo i ispalim se. :d

@imotep
Sta te briga za kaznene poene, dobio sam i ja 3 za 2 sitnice pa sta. Nisi ovde zbog moderatora, nego zbog sebe. Ako nemas uzivo sa kim da razgovaras o telefonima i racunarima, mozes ovde radi svoje potrebe, a ne moderatora.
Imaš u Big-u. Slali mi slike... U Vip-u su trebali danas da stave

NOTE 9
 
Mnogo dobro su resili not light, svidja mi se. S10 nekako mnogo lepsi sa malom rupom, jedino moze baterija biti problem tu.. Onaj wide mod za prednju kameru na s10plus nista specijalno...

Ulepsao si mi dan brate... Ahahahahahaha oplakao sam. Djembeli je definitivno mucen u skoli.
 
Bio sam skeptican pre izlaska i videvsi rendere ali ovako bez uzivo vidjenja svidja mi se S10.

Rupa tu i tamo, lepo su je sakrili pozadinama, kamera nije previse ispupcena, ostalo unutra klasika, normalan rad nece imati razlike, 128gb i previse, i 64 ne mogu da napunim..

Baterija ocekivana, ko je imalo zadovoljan na S9, bice i sa S10.

By the way, ima negde da se skinu S10 wallpaperi, bacio bih neki na S9..? :D
 
^ imas preko zedge aplikacije

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
 
Malo sam se igrao sa novom S serijom u Telenoru pa da podelim neke utiske sa vama. Imaju izložena sva tri modela i S10 me je baš privukao dizajnom. Lepši mi je od S10+ zbog manje rupice za kameru. U ruci leži savršeno, bar meni. S10E deluje baš malo i ima veće bezele od veće braće. Ono što mi se ne sviđa je UI koji je odvratan, bar meni. Blago rečeno, ružan je - svuda. I u dialeru, meniju, porukama, podešavanju, svuda. Jako sam gotivio touchwiz i bio mi je super i po izgledu i po funkcionalnosti. Za ovo nemam reči, možda bi se navikao vremenom ali za sada je odvratan. Kamera je baš dobra. Nisam stigao ništa da prebacim kod mene pa da postavim ovde ali na ekranu (koji je fenomenalno) izgledaju baš dobro. Da li vredi te pare? Po meni, ne. Za 200 eur manje bio bi savršen.
 
Poslednja izmena:
^ Ne pamtim kada je Samsung poslednji put imao dobru ekipu ljudi za default pozadine. Par koji su dolazili uz Galaxy S8 i to je to. Večito nešto nižerazredno.

Ono što mi se ne sviđa je UI koji je odvratan, bar meni. Blago rečeno, ružan je - svuda. I u dialeru, meniju, porukama, podešavanju, svuda. Jako sam gotivio touchwiz i bio mi je super i po izgledu i po funkcionalnosti. Za ovo nemam reči, možda bi se navikao vremenom ali za sada je odvratan. Kamera je baš dobra. Nisam stigao ništa da prebacim kod mene pa da postavim ovde ali na ekranu (koji je fenomenalno) izgledaju baš dobro. Da li vredi te pare? Po meni, ne. Za 200 eur manje bio bi savršen.

+1.

Jedan od najvećih razloga zašto mi se ne mili update na Pie. Pa studenti bi napravili modernije i elegantnije nego ovo. Umesto da se sa Oreo ide na bolje, oni ga upropastiše.

Za 2oo-18o€ manje je i trebalo da se pojavi ,a ne da uvaljuju onaj ekonomik model za cenu flagship modela.
 
Slazem se za One UI, bas nekako sarenoliko izgleda, kao deca da su ga pravila. Bolji mi je bio stari TW. Ali dobro, u par klikova se i to moze resiti.
 
Ja sam već neko vreme na IPX (po treći put), malo mi dosadio, inače na po 2-3 meseca izrotiram “flagship”. Baš me zadnjih dana voza nešto da zamenim iPhone za neki Samsung. Mislio sam da sačekam ove nove pa da vidim da menjam. Ali jok, em mnogo skupo, em ga ne ‘vata oko. Note 9 je lepotan za ove nove desetke.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ima neko proverenu informaciju da li ce ponovo biti zakljucani telefoni iz Telenora ?
 
Ne razumem sta kukate za One UI, stvar navike 10 dana.
Meni je savršeno dobro sada.
Ja opet ne volim stock Android izgled.
Znači u Ušću ima S10 izložen? Taman da pogledam uživo kakve su razlike i koje su dimenzije u odnosu na S9 mali.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno