Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Samo optimizovano i sve normalno stize.proveri sta ti pise u settings->notifications->nadjes viber kliknes na viber i treba da proveris jel tu ukljuceno show notifications.
f09c692b19d9e6f5a2fadeb563f8c70b.jpg

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Da imao sam problem na P30 Pro.
Sada i na S10+ [emoji275].
Sve je ukljuceno. Da probam da je reinstaliram jedino.

S10+

Pozdrav, dobio sam prije neki dan s10e , vidim da je zvijer i volio bih ga obezbjediti od padova i lomova. Koji se phone case najbolje pokazao ?

Ja sam za silikonske :) Em super sa ruku (neki) em dobro štite.

Izgleda da je vreme da penzionišem S7 :(
Jel postoji neko rešenje na S10e za nedostatak LED notifikacija?

Pozdrav, dobio sam prije neki dan s10e , vidim da je zvijer i volio bih ga obezbjediti od padova i lomova. Koji se phone case najbolje pokazao ?
Ili original samsung (ako hoćeš flip) a ako hoćeš samo za leđa onda neki spigen, tough ili slim armor, oba su vrh.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Eno S10E na oglasima vec ispod 500e novi sa garancijom operatera. Ako ovako nastavi da pada cena, bice to odlicna kupovina. Pogotovo za ljubitelje "manjih" telefona. Po meni gotovo idealne dimenzije.

Kakve su ove nove sluške što dele uz s10 kada se uzima preko operatera ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Stigao mi s10+ i registrovao sam se za slusalice pa kad stignu provericu, mada me ne zanimaju pa cu ih prodati za koliko moze, ne slusam muziku na mobu.

Zar moze jos uvek za slusalice?
Gde si se registeovao?

S10+

Valjda su ti skuplji potrebni za battery pack , a uz sve ostale ide ove sluške

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Opet ista samsungova politika s poklonima,dobro nisu dali i sat pa da opet oni koji su narucili tel u preorderu ispadnu ovce

Sat je sledeci poklon,kad izadje note 10. Tako da najbolje je cekati i ne uzimati nista iz preordera

N10 će gotovo sigurno biti sa prošlogodišnjom akcijom 100€ umanjenja + zamena starog telefona.

I verujem da će opet prethodnik N serije biti jedan od cenjenijih.

A na oglasima će onda biti skok cena N9.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Na koji model mislis?
Tesko da ce neki od ova 3 to biti, pored tek dolazecih modela koji se ocekuju do kraja godine poput Note 10, Mate 30 itd. [emoji4]

Poslednja izmena:
Pa o onome o kome se i pise u temi, da se ispravim telefon sestomjesecja [emoji23]. Ma bas ce biti velike promjene... prije je note bio pojam, a sada je razlika minimalna u odnosu na s seriju.

Videcemo, fine su razlike bile prosle godine Note 9 vs S9/Plus.
Ocekujem slicnu situaciju sada, uz nesto vecu razliku izmedju Note i S. [emoji4]

N10 će gotovo sigurno biti sa prošlogodišnjom akcijom 100€ umanjenja + zamena starog telefona.

I verujem da će opet prethodnik N serije biti jedan od cenjenijih.

A na oglasima će onda biti skok cena N9.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Koliko se cenio Note 8 prošle godine, ako zna neko?

Nije samo to problem kod njega. Razume se u tehnologiju da verujem ne bi znao šta znači skraćenica RAM. Ušao u te vode zbog para, takve klipove i pravi, one što privlače ljude, nemaju zrno stručnosti i kvaliteta i pritom ti ništa korisno ne kažu. De*Il dečko. O audio/video pojavi neću. :D

Odem.pre neki dan kod covrka da menjam p30pro za s10 plus ,rekoh da probam.malo.i samsung medjutim po ko zna koji put se razocaram.u displej,probali smo sva setovanja nismo uspeli belu boju da dobijemo,sve vuce na zuckastu. Posle toga odem u poslovnicu vipa ista stvar. Medjutim danas slucajno bio u telenoru i pogledam kod njih a ono displej beo kao mleko kako bi i trebalo da bude. Nebo i zemlja ono od pre neki dan i ovaj danas ,kao da ih druga fabrika pravi pri tome sam probao sva moguca stelovanja i nikako nisam mogao da dobijem cisto belu

Da nije bio uključen filter plave svetlosti?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Nije sve smo proverili,isto je bilo i u poslovnici,danas u telenoru druga prica skroz,. Sada citam na netu masa ljudi ima takve displeje, covek ima 2 kom ,na jednom je bele bela a na drugom vuce na zutu

Vrh Dno