Apsolutno ni jedan problem sa ovim telefonom. Mozda je zvuk na zvucniku mogao da bude bolji, ali onda ne bi bio lite telefon 😉 Podesio sam mu max rezoluciju ekrana, probao najzahtevnije igrice, telefon nije normalan koliko je dobar 😀
Ma telefon je strasan nego mene ovaj bug sa viberom ubi ... Neki dan cu hard reset nema mi druge
Edit: Nemam screen resolution opciju u Display tab. U search u settings kucam screen resolution nema mi te opcije ... ?
Imam problem i sa Spotfiy Premium ( krakovani ) probao nekoliko verzija i strasno baguje...
Na Huawei nisam imao tih problem dok se nisam preselio na ovaj tel.
Uradio preko recovery mode-a wipe svega i opet isti problem sa Viberom. Nema sto nisam probao kroz podesavanja i dalje isto ...
Sto se tiche Spotify-a necu znati prije sjutra dok ga na bluetooth ne zakacim jer tada najvise budali :/
Spotify ( 8.6.0.830 premium ) makar ova verzija vise ne pravi problem ( prije reseta je pravila ) ali Viber i dalje isto nakon fabrickog reseta ...
Jedno pitanje. Posto sigurno nisam nisam 9 godina ( jos od Note 2 ) radio ista sto se tice rutovanja, stavljanja drugih room-ova itd interesuje me kako da fleshujem fabricki softwer ( vjerovatno preko Odina ide koliko me sjecanje sluzi ) da sve izbrisem i da nanovo install fabricki A11 OneUi 3.1 (poslednji) ... Znaci necu da ga rutujem zbog garancije samo reinstall da se tako izrazim.
Posto sam vec probao wipe data i clear cache preko recovery mode-a ostaje mi samo jos ovo ...
A i baterija mi se cudno ponasa kad ga napunim na 100% strasno brzo dodje na 98% ( nekih 15 min standby ) a posle normalno gubi "tecnost" da se tako izrazim s toga trebalo bi mozda da je kalibriram ? Vidio sam nesto da rade i sa *#0288# za kalibraciju baterije ?
Evo uradio *#0288# i startovao i sa 98% se popela na 99%
Jer moram to opet posle napunjene baterije ako primijetim idle drain ili ju je ovaj nacin kalibrirao ako se ovaj posupak moze nazvati kalibracijom ?
Ispravka, *#0228# je kod..