Šta je novo?

Samsung Galaxy S II Plus i9105

Da li je nako imao slično iskustvo sa tim da mu se telefon sam od sebe ugasi kad je u stendbaju režimu. Siguran sam da ga ja nisam slučajno ugasio tj da sam duže držao dugme za gašenje. To mi se drugi put dešava kad hoću ponovo da uključim tel čini mi se da treba da duže držim dugme za paljenje kako bi se tel uključio.

Imao si SOD... Verovatno neka aplikacija pravi problem koju si u skorije vreme instalirao. Sem ako nisi cackao nesto oko kernela.

Imao si SOD... Verovatno neka aplikacija pravi problem koju si u skorije vreme instalirao. Sem ako nisi cackao nesto oko kernela.

Nisam nista čačkao oko kernela, tako da onda mora biti da je do neke app ali koje tj uglavnom su to sve one uobičajene app jedino da uradim factory reset pa da probam iznova jer mi se to jednom desilo i pre.

Nemoj jos da radis factory reset. Obrisi sve juice defendere, task killere, task manager-e, stednje baterije, memory booster-e itd. Pa onda vidi kako se ponasa telefon. Sve ovo sto sam ti naveo ti ne treba ako ih imas slucajno.

Nemoj jos da radis factory reset. Obrisi sve juice defendere, task killere, task manager-e, stednje baterije, memory booster-e itd. Pa onda vidi kako se ponasa telefon. Sve ovo sto sam ti naveo ti ne treba ako ih imas slucajno.

Od tih programa imam clean master koji sam koristio i na zte i nije mi pravio problem. Ok ukloniću ga pa ću videti da li će se pojaviti prob. Btw hvala na savetima

Ja sa time nisam imao problema, stavise super radi sve do veceri dok ne zakuka da je gladan :)

Ja sa time nisam imao problema, stavise super radi sve do veceri dok ne zakuka da je gladan :)

Da li imaš instaliran clean master? Da li imaš instalirano nešto od programa tipa, task killer, task manager, stednja baterije, memory booster-e itd. Ako nemaš onda i ne bi trebalo da imaš problema. Nisam siguran da li clean master izaziva ovaj SOD ali za sad nisam imao više ovaj problem od kako sam uradio uninstal clean mastera.

Kao sto rekoh ;)

Izgleda da senzor koji prati da li gledam u ekran mi ne radi. Ukljucen je na kratko mi se pojavi ikonica senzora i nakon toga mi se ugasi displej, a ja gledam u ekran. Da li treba nesto da podesim jos kako bi mi to radilo

Nije to senzor to je prednja kamera :D Da treba da gledaš u ekran pa kad se pojavi ikonica da trepneš očima.

Treba mi pomoc u vezi ovog modela tel.
kako da obrisem slike iz galerije koje imaju ikonicu picasa?
unapred hvala

to su ti slike sa g+ naloga, obriši ih online

pa odeš na plus.google.com, uloguješ se pa tamo levo na photos i fik :)

Ima bre ne zezaj... Klikneš levo gore na home ikonicu pa ti iskoči meni sa leve strane, tu ideš na photos, otvoriš jednu po jednu i brišeš...

ni tamo nema opcija delete:(

Isti problem sam imao i ja kad sam uzeo telefon pravio mi je duple fotografije i nisam znao kako da se rešim toga, a rešio sam ga upravo tako kao što kaže Vojkan, morao da se ulogujem na google+ nalog i tamo obrišem te slike + da podesim da mi ne pravi automatski bekap fotografija na g+. Bezvezarija oko koje treba malo da se pomučuš da bi rešio problem.

Jedno malo pitanje jel neko uradio apdejt na 4.2.2 kako radi, sta je drugacije i da li je morao da se rutuje ili ima neka duga fora? Ja sam na lelenoru sa 4.1.2 l kaze mi da nema novijeg...

Jedno malo pitanje jel neko uradio apdejt na 4.2.2 kako radi, sta je drugacije i da li je morao da se rutuje ili ima neka duga fora? Ja sam na lelenoru sa 4.1.2 l kaze mi da nema novijeg...

I ja sam kao i ti na Telenoru i nema apdejt na 4.2.2, pitao sam kada će ga biti odgovoreno mi je da ćemo informaciju dobiti preko telefona kad abdejt bude bio aktuelan. Za sada nema ništa kod nas ali sam pročitao negde ne nekom forumu da je u Nemačkoj već pušten apdejt JB e sad ni meni nije baš naj jasnije da negde već postoji a negde ne?

Poslednja izmena:
Da si pogledao na sammobile video bi da ima 4.2.2 update za Indiju i Rusiju. Možeš da ga skineš i flashujes preko Odina.

Svako ko se reši da uradi updete na 4.2.2 neka pažljivo proveri koju verziju telefona ima. Romovi za i9105 i za i9105p se razlikuju. Moj je i9105p i flešovao sam na 4.2.2 za Nemačku I9105PXXUBMI1 (može da se nađe na http://www.sammobile.com/firmwares/) . Baterija osetno duže traje, stabilniji je, ima srpski i vizuelno i funkcionalno unapređeniji. Koristim ga nekoliko nedelja i za sada sam baš zadovoljan. Uputstvo za flešovanje se nalazi ovde http://www.android.gs/flash-officia...ota-update-for-samsung-galaxy-s2-plus-i9105p/ . Treba obratiti pažnju da je uputstvo rađeno za stari rom koji je zamenjen novim I9105PXXUBMI1.
Pozdrav.

Svaka čast bandzo na postu i informaciji

Koliko dana izdrzi baterija bez upotrebe neta i igrica?

Pa šta će ti android bez neta?

Nije bas da ga necu koristiti, ali ono ne moram kad izadjem iz kuce odmah da odem i na mob. Mogu ponekad.

Sa romom I9105PXXUBMI1, uz normalno korišćenje za telefoniranje, posle dva dana baterija bude na 25%.

Da li je neko imao sličan problem sa telefonom, da mu stoji da ima signal u fullu a da je nedostupan? Danas dva puta mi se to desilo i u isto vreme nisam imao net???

Nazad
Vrh Dno