Koristim 10.1 i semaphore. Posle dan i 10 sati baterija mi je bila na 10% pre nego što sam ga stavio na punjač pola sata.
A što se tiče tastature, probao sam sve žive, i bolje od swype—a nisam našao. Položaj naših slova je gde i inače stoje.
Bolji je. Promenjen je skroz, kalendar, alarm, kamera, ko zna sta sve, ne mogu ni da se setim. Radi odlicno. Nema razloga da ne predjes na 10.1dulsrules je napisao(la):Jel bolji cm 10 od 10.1 ?
Sad sam na v9 Nightly pa zato pitam, dal bi dobio nesto bitno ?
Ljudi, evo imam ovaj telefon skoro dve godine i baš se lepo igram sa ROMovima, i drago mi je kada vidim da neko ulaže svoj trud da ja i danas imam 4.2 kod sebe iako Samsung neće da nam ga pusti, i zato, pošto sada imam posao, želeo bih da zahvalim nekako teamhacksungu na nightly buildovima, kao i stratosu za semaphore kernel, koji koristim godinama. Kako to da uradim, znam da na xda postoji onaj thanks button, i vidim da svi šalju kodove neke, pa ako neko može da me uputi u isto, tj. kako da pošaljem njima tih par dolara ili koliko već. Ja imam samo dinarski račun u Banci Intesa. Pozdrav svima.
Racunaj da je upotrebna vrednost daleko veca od trzisne. Za daleko jadniji Galaxy Ace traze vece pare nego za Galaxy S, a SGS gura Jelly Bean
Evo i ja sam postao član kluba SGS korisnika. Telefon sam rootovao, instalirao cm10.0 kojim sam iznenadjen koliko lepo radi, otključao telefon sa mts-a.
Sve je super sem stanja maske pa sad gledam šta raditi, može li neka preporuka gde i koju kupiti.
Drugi problem je sočivo kamere koje je ogrebano pa mu treba poliranje jer su slike zamagljene, neki savet ili ideja po tom pitanju su dobrodošli.
Da li je to kod mene ili nešto GPS na CM10.1 luduje? Endomondo mi na svakih 100m trčanja zaračuna 1km. Najnovija verzija sa marketa, a probao sam i PRO staru par meseci koja mi je super radila na stock ROMu, tako da najverovatnije nije do aplikacije.
Da potvrdim ovo u vezi zamene, posto sam otvarao svoj i rasturao skroz. Lako je zameniti kameru. U principu kad otvoris fon unutra su lako izmenjivi moduli vezani flat kablovima na plocu tako da nije frka.
Ja samo okvir ne mogu da zamenim, plasim se da cu polomiti ekran, sve ostalo je smejurija.
Da, ovo je CM10.1 bug: http://code.google.com/p/cyanogenmod/issues/detail?id=6883
Trebalo bi da je ispravljen u poslednjem nightlyju, mada vidim da se neki i dalje žale...
Swiper je napisao(la):Ma slobodno skidaj, nece nista da pukneUzmi samo nesto plasticno kad odvajas da ne izgrebes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari