Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

U čemu je fora sa tim modovanim youtubeom? Šta je to toliko bolje ili šta u njemu radi što na običnom ne radi i jel to samo za sva ili?

Kako u cemu je fora?
Obicna YT aplikacija ima samo HQ over 3G a ova modovana ima HD 720p over 3G. To je glavna i valjda jedina razlika u odnosu na stock app.

Standardna kod nas nema hd a ova ima, meni je jedino bitno.

E koji vi modem koristite, ja sam stavio KB3(to je Nexusov) i imao sam bolji signal stvarno a i baterija mi se sprije trosi na 3g-u, ali kad otkacim "Use only 2G networks" prebaci ga on na 2G ali vise nikad ne mogu da ga vratim na 3G, jedino da flesujem drugi modem pa preko njega da vratim 3G pa opet da flesujem KB3... Probao sam drugi nexusov KF1 ali nije dobar kao KB3.
Jel zna neko koji je modem dobar kao KB3 ili mozda neki drugi njegov port ili fix?

Pa nesmes da flashujes modeme sa drugog phona. Mogao si veoma lako da brickujes phone ili da ostanes bez IMEI-ja. Potrazi listu modema na xda za tvoj phone.

To je modovani modem za I9000, potpuno bezbedan. Naravno da bi obratio paznju na tako nesto.
Imas temu na xda KF1 and KB3 for Galaxy S I9000, a i to su skoro identicni modeli(nexus s i galaxy s).

Poslednja izmena:
Da li si primetio neke probleme vezane za njih? Ja bih probao, ali da se posle naprasno ne pojave problemi... CM10 koristim, i za sad mi je sve ok, mada ne bi škodilo da je signal jači i da baterija duže traje...

Ljudi jel neko koristi program sky safari? imam sgs1 odavno, a pre neki dan sam kupio i samsung galaxy tab 2 10.1 i stavio bih tu aplikaciju na oba. To je apk za astronome sa milionima zveezda i podacima o istim.

Da li si primetio neke probleme vezane za njih? Ja bih probao, ali da se posle naprasno ne pojave problemi... CM10 koristim, i za sad mi je sve ok, mada ne bi škodilo da je signal jači i da baterija duže traje...

KF1 mi je radio skorz lepo ali nije bio nista bolji od prethodnog(JVU) a KB3 je imao jaci signal(signal strenght je bio za oko 3 asu jaci) i malo je sporije bateriju trosio pri 3G surfovanju ali radi dobro samo kad stoji na 2G+3G, cim ukljucim samo 2G ne mogu vise na 3G da se vratim.

Verovatno cu se vratiti na JVU ili JVT, jer me ovo sa KB3 jako nervira a koliko sam sad na netu procitao kazu da daju najbolje rezultate(JVU i JVT)... Osim ako neko nije cuo drugacije?

momci jedno noob pitanje koje me oduvek proganjalo :D:D npr sada mi dodje da sa cm9 predjem na cm10.. el postoji sansa da mi ostane progres u nekoj igrici i posle stavljanja cm10 ? cenima da treba beckup neki se uradi ali da li ce posle moci da se vrati i da sve funkcionise kako treba na novom romu ? hvala

Titanium backup je aplikacija za tvoj problem.

Titanium Backup ti to radi i mozes da je vratis bez problema, samo sistemske ne treba vracati kad menjas verziju roma.

uh hvala.. ;) ce probamo.. ako ne uspem ima se roknem.. propade 3meseca konstantnog pecanja u igrici fishing superstars ;)

Ajd jedno pitanje:
Koristim CM10, dali ikako mogu da nateram OTG da radi?

"On the go"
Znas ono, ubodes otg kabl u fon i u njega flash i to da radi :D

Otg radi sa nekim kernelima(Devil mislim da ima OTG) ali mora da ima svoje napajanje.

Ja imam jedan cudan problem sa Slim ROM-om. Iz cistog mira, verzija 2.9 je pocela da baguje a to se manifestovalo konstantnim pucanjem GOogle Apps procesa i pucanjem launchera. Na kraju sam odradio full wipe i stavio verziju 3.1 i opet se desavalo isto. Da li se to nekome slucajno desilo?

Ljudi, znam da verovatno unazad ima odgovor na vise mesta, ali nemam vremena da citam, pa ako ne ko hoce neka mi pomogne. Drugar mi danas dosao u posetu i hteo bih da mu rootujem telefon i ubacim neki rom.
Da li da ga rootujem odinom kao S2? ja imam S2
Moze li link ka kernelu i najboljem romu trenutno za galaxy?

Instlirao sam CM10-20120906 i to je u početku radilo super da bi se kroz nekih 2 meseca telefon toliko usporio da mu je trebalo po 2-3 sekunde da odreaguje na bilo koju komandu, a o recimo surfu da ne pričam, neupotreljibo. Instalirao sam danas cm-10.1-20121228-NIGHTLY, i wipeova mi je sve podatke, iako, sudeću po podacima iz XDA teme, to nije trebalo da uradi... Kako god, problem je što sada baguje gadno, otvorim galeriju, sve prazno, otvorim app Camera fon se restartuje itd. Da li neko ima predlog šta da radim? Wipe-ujem ručno još jednom, instaliram ponovo?

Edit: Wipeovao sam data i cache, instalirao ponovo, sad kao radi, međutim ne vidi SD card. Kad iz onog njegovog File managera pokušam da otvorim sdcard1, nekad hoće, nekad ne. U settings/storage pokazuje kao da je mountovana, ali ne pokazuje kapacitet. Probao restart više puta, vadio i vraćao karticu... any idea?

Edit2: Prepoznao je externo SD karicu posle 2-3 restart. Ništa drugo nisam radio. :\

Poslednja izmena:
Imao si CM10, a stavio si CM10.1, zato si izgubio podatke. Obriši sve i instaliraj na čisto, a ipak je to probni Rom

jel ,mozda, neko pronasao neku kameru koja snima bez stucanja u cm10? Mislim na 720p.

jel ,mozda, neko pronasao neku kameru koja snima bez stucanja u cm10? Mislim na 720p.

Nema pomoci za to osim da se vratis na fabricki ROM. Drajveri stari. Trzucka i meni svakih 1-2 sekunde kad snimas i ono pomjeras telefon, ali kad pustis snimljen klip sve je u redu. :)

Vrh Dno