Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Jeste, ubacio sam karticu u njega i zvao taj broj - nije nedostupan :)

Nego, došao sam nekako do Contacts2.db :)

Kako dalje? Treba mi neka čitljivija varijanta, npr .vcf.

E to je dobra vest. Firefox addon Sqlite Explorer ti otvara taj file. Unutra je spisak svih kontakta i potreban je sql query sa kojim mozes da sastavis i exportujes kontakte.

A jel mogu nekako da dobijem uvozljiv vcf da se prenese u drugi telefon?
Probao sam da pregazim moj contacts2.db i pobrljavio mi je telefon :)

Probacu kasnije ovo sa FF
Hvala

edit: Može mala pomoć oko query-a?:)

Poslednja izmena:
neznam kako si "pregazio" ali trebao si posle kopiranja da podesis permission. pa za svaki slucaj recovery: clear cache, dalvic cache
a kad budes video kontakte stavi njegovu sim karticu i kopiraj na nju najlakse ti je to

Poslednja izmena:
E permission nisam stavio :)

Kako treba da bude?
Ma ako mi uspe da mi prikaže onda ću da exportujem u vcf, nije problem :)

Ne ide, process android.process.acrore stalno puca i nema kontakta.

Ne :) Mislio sam da je sličan zapis. I9100 JB :D

Ako ti nije glupoposalji meni contacts2.db i daj tvoj mail pa da probam

Contacts.db se razlikuje na frooyo, gb i ics. Mora da bude ista verzija androida.

@yooyo: Nisam znao.. ;)

Uglavnom, da kažem da sam konačno došao do brojeva u .vcf formatu uz pomoć korisnika WD40 :)
Hvala puno svima na pomoći :D

Iiiiiiiii saga se završila :D

Ljudi treba mi pomoc. Pre vise meseci sam uzeo sebi SGS koji je vec bio rutovan i imao na sebi neki darky deodexed rom ili tako nesto, uglavnom radio je bez problema sve vreme.
Pre neki dan sam odlucio da ga poklonim sestri i uradio sam mu factory reset (po prvi put otkad ga imam) u nameri da obrisem slike, poruke i ostale gluposti da bi ta ona dobila cist telefon na koriscenje.

Problem je nastao posle 1-2 dana kada se baterija ispraznila, sestra mi je javila da telefon nije hteo da se upali a kada se upali zaglavi se na loading ekranu.

Sad se kajem sto sam radio taj prvi factory reset jer je do tada radilo sve savrseno. Sta se zeznulo i kako to da sredim?

Flashuj joj ponovo neki sistem preko PC odina ako ne mozes da udjes u recovery. Jel si probao da udjes u recovery? Nadji FixRecovery.tar.md5 pa flashuj njega preko odina ako ne mozes preko moba da udjes da flashnesh sistem koji bi trebalo da prebacis na karticu. Nadji samo istu verziju sistema da bi joj ostali podaci ako treba nesto da sacuva pa onda posle radi wipe il sta god.

drugari jedno pitanje.. imam cm9 na mobu i el postoji mogucnost da se otvori neki klip tipa pesma na youtubu i da se u trenutku slusanja pesme zakljuca ekran a da pesma na youtubu nastavi u pozadini da se skida i naravno da ide muzika.. izvalio sam da to nije moguce sto je extra glupo..

Ima aplikacija za to, modovani youtube app valjda, ima na xda.

trazio i nasao ali nisam mogao instaliram.. uglavnom hvala na odgovoru ;)

Kako nisi mogao da instaliraš,pa jel si pratio uputstvo, meni radi bez ikakvog problema.

mozda nismo naboli istu temu jer ima brda slicnih...

Flashuj joj ponovo neki sistem preko PC odina ako ne mozes da udjes u recovery. Jel si probao da udjes u recovery? Nadji FixRecovery.tar.md5 pa flashuj njega preko odina ako ne mozes preko moba da udjes da flashnesh sistem koji bi trebalo da prebacis na karticu. Nadji samo istu verziju sistema da bi joj ostali podaci ako treba nesto da sacuva pa onda posle radi wipe il sta god.

Da li je ok da flesujem ovaj rom - DarkyROM Final v10.2.2 without TouchWiz 4 [more stability] ? BTW ovo radim sad prvi put u zivotu, nikad se pre toga nisam baktao sa rutovanjem ili flesovanjem.

@telep
hvala na linku.. ali polunoob sam ovde iako znam flesujem rutujem i te sitne stvari.. :) interesuje me kako da prebacim aplikaciju u system/app imam root explorer i ne moze.. nesto read only *****.. pokusao sam da menjam neke permishnse i ne moze ni tako..

Podesi kao na slici da ti bude

screenshot2012-12-03-15-.png

@raynor preporucujem 4.2 AOSP by pawtip koristim ga i neverovatno kako sve lepo radi.

@fkloznica da bi menjao fajlove u sistemskom direktorijumu moras da prebacis na read/write verovatno imas negde u programu. Preporuka fx fajl menadzer u njemu samo pipni katanac gore desno i radi sta hoces.

Kad udjes u root explorer, otidji u system/app imas tamo gore gde ti pise koliko ti je prostora ostalo, pored dugmence na kojem pise mount R/W, Mount R/O... E tebi treba mount R/W i onda podesis permisije prve tri otkacis i prvu u drugoj koloni

Edit: Al ste brziiii :p

Ako ti je rutovan telefon, instaliraj titanium backup i deinstaliraj youtube, posle samo instaliraj modovanu aplikaciju i trebalo bi da je to to.

EDIT: kako svi pomažemo, strašno :D

o hvala hvala momci !!! :D:D ovakva yotube aplikacija treba da se pravi u defoltu seme im...

Nazad
Vrh Dno