Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

@galaxys otkineš ga kleštima potrebna je blaga sila (slabo je pričvršćen), naravno govorim o konektoru koji se ne koristi. Posle toga sam skinuo "gumu" očistio kontakt i stavio onaj skinut, sve sam fiksirao sa strane sa malo topljenog lepka (*** ne znam kako da prevedem hot glue :)). Nisam hteo da lemim pošto nemam dobru lemilicu, koliko sam video može da se upotrebi i parče federa iz olovke samo ostaje problem da se pričvrsti.

Hvala!

Ljudi danas mi je samo odjednom home dugme prestalo da radi. Ima li neko ideju u cemu je problem?
Fon je polovan, uzet pre oko 2 meseca, clockwork je na njemu - hteo sam da probam u njemu da ne radi home, ali se ne ulazi sa volume up+home+power nego samo volume up+power i sa power se vrsi izbor.
Ima neko nekakvu ideju?

Imam jedan cudan problem, ekran mi se sam pali i gasi, nemam pojma od cega, samo je pocelo pre par dana, ume i po par sati da tako "igra". Sto je najgore uvek stavim iste aplikacije isti kernel, i prvi put sada imam problem, sto je jos gore drugi telefon sa istim podesavanjima nema taj problem :-devil-:

A da li ti mozda kada nije zakljucan se nesto desi? Da ti nije negde kratak spoj na zakljucavanju/home ili slicno? :)

To se meni isto desavalo posle izvesnog vremena na CM9, resio sam problem tako sto sam stavio CM10 :)

Do CM9 je, vratio sam jutros na GB i nisam imao problema ceo dan, što je bilo nemoguće poslednjih dana. Sada sam stavio CM10 pa ću videti.

Imam jedno pitanje, hteo bih da upgrejdujem moj telefon na GB na ovaj nacin http://forum.benchmark.rs/showthrea...y-S-GT-i9000&p=2952473&viewfull=1#post2952473

Trenutno imam Telenorov stock rom 2.2.1 root-ovan pa onda otkljucan pomocu aplikacije Galaxy S Unlock.

Mozda glupo pitanje ali da li pre upgrejda treba da mozda uradim neki un-root i da vratim da je zakljucan za Telenor?

Tj sta ce se desiti ako samo uradim format i upgrade na GB, da li ce telefon i dalje ostati otkljucan za sve mreze?

Ne treba da skidas root niti Unlock. Spucaj mu GB slobodno. Ali sto odmah ne probas neki ICS rom? Ima ih gomila, opeglani su poprilicno. Daleko vecu razliku ces videti na ICS nego na GB.

telep je napisao(la):
Za sada je super, videćemo, JB je baš smooth, mnogo bolje nego ICS. Sviđa mi se što mogu sada multitasking meni da podesim da se pali na dugo držanje menu dugmeta, pošto mrzim home da držim.

Meni je i ICS jako lepo radio. Koristim JB ali sam na CM10. Ponekad mi se desi da fon uspori, kao da melje nesto u pozadini ali osim toga sve sljaka savrseno. Za Alphu sljaka ko zmaj, zadovoljan sam skroz. Svaka 2-3 dana izbace novu verziju, vise ne mogu da im udjem u trag sta su menjali. Samo spucam novu i picim.

^^planiram da probam i ICS ali sam razumeo da moram prvo da idem na GB pa onda sa njega neki ICS ili JB

Koji ICS se do sada pokazao kao najbolji/najstabilniji - Jel im radi sve, tipa GPS, Wifi, HD kamera i sl?

3D-Elite je napisao(la):
Koji ICS se do sada pokazao kao najbolji/najstabilniji - Jel im radi sve, tipa GPS, Wifi, HD kamera i sl?
Odavno na ICS radi sve. CM9 kao broj jedan, Tirami Slim... To je ono sto sam najvise koristio i sta smem da ti preporucim uvek.

Vidim da ima dosta JB. Ko je od ovih nešto probao i šta valja? Ili ima nešto još bolje?

1. [ROM] Helly_Bean [4.1.1], based on sources of cm10, 08/03
2. [ROM][PORT][ANDROID 4.1.1][BETA] TAJB: Jelly Bean port for Galaxy S V7.1
3. [ROM GNEXUS PORT] JRO03L 4.1.1 BETA 9 [official jelly bean stock rom]
4. [ALPHA][ROM][4.1.1] CyanogenMod 10 for Samsung Galaxy S

Poslednja izmena:
Po meni je najbolji Helly bean sto se tice brzine rada i stabilnosti, a odmah iza njega je CM10 od pawita. Probao sam i TAJB ali sve je to u slicnoj klasi

Probao sam 2., 3. i 4. U principu sve radi ali ja sam se vratio na CM9. Treba još vremena da osetim/o taj "butter".

Jao, jel moze nekako da se smanji jacina vibracije (HAPTIC FEEDBACK) na CM9 final? Ruke me bole koliko je jaka :D

Trenutno koristim Helly Bean sve lepo radi, cini mi se da malo vise trosi bateriju nego ICS u svakom slucaju vremenom ce biti bolje.

Neki su govorili da JB ima bolju autonomiju. A ti kazes da ti brze trosi bateriju ?? Ko je u pravu ?

Kod mene brze pojede bateriju JB doduse na ICS sam imao vise opcija tipa da ugasi wifi zajedno sa ekranom. Verzija Helly Beana koju koristim je od 05/08 ako je to bitno.

Za sada je super, videćemo, JB je baš smooth, mnogo bolje nego ICS. Sviđa mi se što mogu sada multitasking meni da podesim da se pali na dugo držanje menu dugmeta, pošto mrzim home da držim.

Gde se nalazi ova opcija? Da li je samo za HB, posto na CM10 ne mogu nikako da je nadjem.

Nazad
Vrh Dno