Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

I imam jos jednu dilemu, kako da obavim video poziv?

Koliko znam sam android ne podržava te klasične video pozive (verovatno pošto je bio namenjen USA tržištu primarno), a svi telefoni koji ga podržavaju imaju ga zahvaljujući njihovim proizvođačima, znači htc, samsung sami ubace podršku za to.

mnogo glup problem imam :S

telefon nije zakljucan ni na jednu mrezu a u njemu rade samo neke telenor kartice, noviji modeli kontam...

nebitno koji sistem je na telefonu, uvek isto...

Šta kaže kad ubaciš drugu karticu?

A da ti nisu te kaetice iskljucene?

hm, ovako. sinoc sam pred spavanje igrom slucaja napunipo bateriju do kraja. jutros kada sam pogledao na telefon baterija mi se istrosila na 6%. znači bez uključenog 3g/wifi/ekrana itd, smao na android os je otišlo oko 90% baterije u toku noci. ovo mi se prvi put desilo sa nekim romom. sada sam tiramisu 1.9.5 na kome mi je baterija trajala u proseku 35h jako umerenog korišćenja. na bilo kom drugom froyo/gb romu na kome sam bio, baterija je trajala min 50% duže.
čekam da ovaj tiramiSlim pređe iz RC u final fazu da bih je flashnuo, ali ser sada ozbiljno razmišljam da vratim na neki gb. Bateriju nisam kalibrisao nakon prelaska na 1.9.5. Šta predlažete? Da flešnem još jednom 1.9.5 pa da kalibrišem bateriju?

Probaj, ne kosta te nista a ocigledno da nesto nije uredu. Meni je isto vurela baterija pa sam ubacio Tiramislim beta 2 i radi ko zmaj sve. Ako hoces probaj i to slobodno.

da li vam radi sync kontakata sa FB-a???
rom koji koristim je CM 9 ICS..

Poslednja izmena:
Nešto ni kod mene nije u redu sa tim, a na Froyo sam :)

EDIT: We know you are having bootloops, we are still working on figuring that out, thanks for your patience.

Ako ovo napisu na prvom postu, ne uliva nadu :D

Ljudi da li se vama desava bug kod Wi-Fi na CM9? Tacnije kada hocu da ka uljucim telefon mi se sam restartuje, ili uopste nece da se ukljuci Wi-Fi, ali ne uvek

Nikad nisam imao tih problema, uvek na poslednjem nightly romu.

Takodje nikakvih problema ,cak sam propustio par zadnjih nightly-a i flesovao zadnji,iako sam citao da se neki zale na wifi bug...kod mene sve extra radi... u kombinaciji sa JVT modemom.

Jel ima neko ovakav problem na CM9 (verzija od 27. maja) kao na slici? Nedostaje radio button?

Screenshot_2012-06-04-14-01-01.png

Jel ima neki dobar APN manager za ICS da mogu lepo da se svičujem između APN-ova?

To nije problem, to je normalno. MMS je apn i služi samo za mmsove. Možeš da zadržiš pritisak pa da edituješ.

Skineš nightly rom i flešuješ iz cwm recovery.

Aha, pa ja sam od prilike mislio da tako treba, nego pitam za svaki slucaj.
A jel je probao neko da vrsi update preko Rom managera? Ima opcija check for rom updates

Koji je zakljucak dva threada:
HTC X vs SGS III ?

Budi prvi! :d Na Gnexu mi za sada sve radi, pa me iskreno da kazem, mrzi da flash-ujem trenutno. Probaj pa podeli
sa nama utiske. Looking good.

Aha, pa ja sam od prilike mislio da tako treba, nego pitam za svaki slucaj.
A jel je probao neko da vrsi update preko Rom managera? Ima opcija check for rom updates

Ako si mislio na Check for ROM Updates - > This feature is only available to Premium users!

Laza je napisao(la):
To nije problem, to je normalno. MMS je apn i služi samo za mmsove. Možeš da zadržiš pritisak pa da edituješ.

Znam da je za MMS al pre sam imao radio button i kad prebacim na MMS skidao mi je MMS a sad neće pa pitam.

I ja sam imao problema sa primanjem i slanjem mms-a i neko mi je pre par strana dao rešenje - default, supl umesto default, supl, mms:
apn type za mms: mms
apn type za gprsinternet: default, supl

Ljudi jel ima neko Team Extreme ( ICS333)? Kakav je u odnosu na CM9?

I ja sam imao problema sa primanjem i slanjem mms-a i neko mi je pre par strana dao rešenje - default, supl umesto default, supl, mms:
apn type za mms: mms
apn type za gprsinternet: default, supl

Meni se opcije vracaju na staro nakon sto ih promenim.

Nego, jel ima neko da preporuci neki kvalitetan audio recorder na kome mogu da podesavam i smanjujem gain, da moze da se snima u neki kvalitetniji format, waw recimo ili mp3 320 kbps ili nesto slicno. Sve sto nalazim na marketu ide max do 128 kbps sto je jadno i tanko.

Glupo pitanje, kad ih promeniš da li izabereš save ili se vratiš koristeći back dugme?

Tako mi i stoji probaću ponovo sutra. Inače primetio sam da čim je ukucan apn type mms check box nestaje, ako se doda zarez i recimo supl check box se pojavljuje.

@dulsrules 100% nisi snimio iz menija već se vraćaš sa back tasterom, malo je glupo što te ne upozorava.

u principu nisam pitao zbog sebe (ja imam Ace), ali sam na kraju flashovao na ortaakovom galaxy-ju i za sada sve radi bez najmanjg problema... :)

Nazad
Vrh Dno