Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

@Vader Jesi rešio problem sa phone kontaktima?
Pomirio sam se sa tim da ih držim kao Google kontakte. Ima to svojih prednosti ali opet veliki je bezobrazluk ako su napravili u ICS-u da ne možeš po svojoj volji imati i phone kontakte već ih on bez da te išta pita sve odatle briše i stavlja kao google kontakte. Mada ima način da kontakte imaš samo kao phone kontakte, jednostavno isključi google sinhronizaciju za kontakte, tada će phone kontakti ostati phone kontakti.

Drugari, od danas sam i ja galaksijas :D
Cisto da znate :)

Ljudi sve pohvale za Tiramisu Slim Beta... Vise od 200 Mb free rama od 387 (Midnight)...

Isključena mi je google sinhronizacija i snimi on u telefon ali pod google contact. Ako tako misliš onda je ok.

Aj da se vratimo na temu: nocas sam instalirao TiramiSlim i ja sam zadovoljan. Za sada koliko sam cackao, sve sljaka, baterija je odlicna, nastavljam i dalje da testiram... Za sada nisam nasao nista da na radi.

Koji kernel i modem koristite na TiramiSlim? Ja sam zveknuo Midnight i JW4...

Mid i JVT kod mene

pozdrav narode!
zadnjih mesec dana koristim ICS ROMove (SlimICS,Dark Knight, Doc's Master..) i na svima sam imao problem sa slanjem i primanjem MMS poruka.Naime,kad pokušam da pošaljem sliku u MMSu, prilikom slanja mi prijavi nešto kao "Service not activated on network". Proveravao sam APN podešavanja, prema Telenorovom sajtu-sve je u redu.Internet regularno radi. Probao sam i drugi modem, opet isto.Nisam našao rešenje i vratio sam se na GB (trenutno Amestris V10)-ovde sve radi.ICS je super,posebno Dark Knight 5.5,ali još uvek ima "rupa" koje nisu kritične,ali nerviraju...Da li je iko imao sličan problem sa MMSom i da li ga je rešio?
Pozdrav

Ja sam imao problem sa slanjem i primanjem mmsova na ICS CM9 i mt:s mreži. Proradilo je kad sam za mms apn podesio type:mms a za mt:s internet apn umesto default,supl,mms samo default,supl po savetu iz ove teme.

Sta treba od opcija podesiti da mi proradi onaj brzi skrol, kada uhvatim prstom klizac na desnoj strani ekrana da bi skrolovao stranicu ?

U stock browseru recimo. Ili u fb aplikaciji.

Nema u stock browseru (imaš onaj jedan svajp i dole si i obratno), a fb aplikaciju ne koristim.

Svajp ? Nov sam u android vodama pa malo pomoci nije na odmet ;)
Ima li neko ko koristi facebook aplikaciju, neko ko zna kako se skroluje ?

Pa nista samo jednom jace skrolujes dole i na kraju stranice si i kada hoces gore isto tako, tako bi trebalo svugde da koristis kinetik skroling.

Probacu to ;)
Nego meni obican "swipe" onaj malo po malo ide jako sporo. Ima li negde da se malko ubrza ?
I jos jedno pitanje: Dal je za flesovanje nekog od ovih novijih romova potreban Odin recimo ili se sve radi iz telefona ? Tj. kako vi to radite inace ?

Taj svajp zavisi od ROM-a, na prvim GB su kopirali iOS stil da bi se kasnije vratili na taj continous scroll.

Meni je bolji taj continious scroll...

@Dulesrules, sve vecinom preko CWM-a :)

Eh da, to oko scrolovanja, primjetio sam da je na ICS drugačije u odnosu na GB, u ICS ide sporije kod laganijeg scrola (mada ide brzo kod jačeg), na GB je išao brže kod laganijeg. Sad na ICS moram osjetno jače da skrolujem da bi mi brže scrolovao. Šta je od toga continuous, šta swipe a šta kinetik scrol koji je telep pomenuo?

Treba mi neki brzi rom za igrice a I da mi radi stabilno. Imam neki MIUI a zna da mi poprilicno secka Tample Run igra...igra li se jos neko ovo ili samo ja trosim uzaludno bateriju po celi dan ;)))

Temple rum ce ti na svakom seckati, ja sam mislio da je samo na androidu ali sam probao i kod druga na iPhoneu i isto secka (manje nego kod mene na cm9 ali on nije ni za poredjenje). Probaj onaj gamerz rom sto ima, vidim da tamo na videu sve igre rade super.

Poslednja izmena:
Ili vidi pa uzmi neku konzolu ...

dulsrules kad si gladan nisi sav svoj...
telep Citao sam ranije da nije bas najstabilniji taj ROM ali probacu ga veceras pa javljam utiske.

Za igranje je mnogo bolji froyo (ma koliko god to glupo zvucalo), ako ti je bitno igranje najnoviji froyo rom je najbolji izbor.

Meni sa Darky's romom sve leti, ali mi veliki broj igara često crashuje ili uopšte neće ni da se pokrenu.

Ako si skinuo igre za sgs nema razloga da ti ne rade, a kresovanje moze da zavisi i od verzije koju si skinuo i od doktora koji ju je lecio.

E ljudi, jel neko na ovom novom Tiramisu na Slim bazi(TiramiSlim beta 1)? Ja ne mogu da nadjem u dialeru opciju(ili je uopste nema) da kad kucam broj ili ime da mi izbacuje predloge iz imenika, a to je radio dok je bila CNA baza. Neka vidi neko ko ima taj rom dal mu to radi ili ako zna gde to da ukljucim jer nisam nasao u dialer settings-u. I imam jos jednu dilemu, kako da obavim video poziv? A inace ovaj TiramiSlim beta 1 je odlican, jakoo dobro radi, ja sam prezadovoljan...

Poslednja izmena:
Video poziv radi na Samsung ROM-ovima. Tebi treba T9 dialer opcija, potrazi flashable zip na XDA.

Nazad
Vrh Dno