Palpatin
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.09.2003
- Poena
- 620
Chekajte ljudi koji je bolji ics Tiramisa 1.9.5 ili CM9?
AOKP
Chekajte ljudi koji je bolji ics Tiramisa 1.9.5 ili CM9?
Ja sa baterijom nemam nikakvih problema na Tiramisu 1.9.5 ali to što kažeš za propuštene pozive mi je zanimljivo, i ja sam imao par poziva koji mi uopšte nisu stigli, a i SMS-ova. Ne bih ni znao za to da mi nisu rekli da su me zvali i slali mi SMS, a meni to nije stiglo. Baš sam i mislio ovde pitati u vezi toga, da vidim da li se još nekome to desilo. To je znači bug u ROM-u? Da li se taj bug inače zna tu i tamo pojavljivati u ovakvim custom ROM-ovima? Mada to je ozbiljan bug, ne bi smio da se dešava.
Mislio sam da idem na 1.9.5 ali je ovo izaslo u medjuvremenu pa cu probati. Videcemo do sutra kakva je situacija.Gizmoid je napisao(la):@[SAJ]ber Kurajber
Ako volis da budes tester, be my quest. Koliko vidim samo 3-ca ljudi su ga flash-ovala za sada. Teme ne rade, za sada. DPI je standardnih 240 prilikom instalacije (posle moze da se promeni).
Inverted Gapps rade (mislim na merket, inverted market nije dozvoljavao kupovinu).
Navodno nema dupliranja pesama, mada ne vidim nacin kako je lik uspeo to da skonta za 5 minuta
koristenja??? Kako hoces, ja bih jos sacekao malo.
Nakon flashovanja CM9 (prethodno teamhacksung ics), telefon nece da se upali tj. da udje u recovery.
Nije mi se ovo ranije desavalo, a odin sam upalio samo jednom, jos kad sam uzeo tel da flashujem voodoo kako bi dobio cwm
Pa ako moze samo ukratko sta da ubacim (i otkacim) u odin-u za flash kroz download mode?
Probaj izvaditi bateriju na recimo....10 minuta, pa je vratiti i onda pokusaj ucu u recovery. Ako nece ne gine ti ODIN,
samo sto nema ICS ROM-ova za flash-ovanje preko Odin-a (bar ja ne znam, ako neko zna, neka napise).
Znaci da ces morati na GB pa na ICS. Naravno gubis sve podatke. Preporuka pit512 i zakaci repartition.
Edit: Sammy-evo uputstvo za flash-ovanje 1 ili 2
Zadnji firmwares: http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9000&r=1#regiona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari