Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

evo citavo vece pokusavam, ali nece...jednostavno komp nece da prepozna tel, tako da ne mogu sa odinom nista da uradim

ali hvala na ohrabrenju u svakom slucaju :)

Imas li neki drugi komp. Instaliraj kies pa ugasi procese i probaj na zadnji usb. Jos bolje iz recovery da flesujes neki custom pa se posle zezaj

ma nemam drugi komp...ovo radim na lap topu koji je pod Vistom

dok sam bio na Eclairu isto nisam imao sanse da povezem tel i komp....ugrabio sam priliku da se sa jednog kompa nakacim preko keisa i updatujem na JVO misilm...nakon toga sam probao opet na ovaj lap top i prepoznao ga, pa sam iskoristio da stavim JVU preko odina i sve je islo ok..
medjutim, posto je poceo da se restartuje jako cesto ..jednom cak 4 puta u toku dana, mislio sam da ga ponovo flesujem...ali od tada ovi problemi opet sa neprepoznavanjem

evo upravo sam reinstalirao samsungov usb dreiver ( koji se jaaaako sporo instalira ) i ponovo ga instaliram pa da vidim sta ce biti ..

ako ne uspe moracu potraziti neki komp (problem je sto nisam kuci vec u inostranstvu pa nemam bas prilike da se nakacim na drugi komp..a i ovaj nije moj)

kako bi islo to iz recovery ?

Poslednja izmena:
meni skoro uvek odin nije hteo da prepozna telefon kad sam ulazio u download mod preko power off menija i onda sam morao da vadim bateriju, pa ulazim u download mod preko 3 button combo-a...

a restartovanje možda rešiš i bez flash-a, brisanjem cache-a i dalvik cache-a iz cwm-a...

Poslednja izmena:
zezao sam se nocas do 2 sata...jutros sam ustao malo ranije, pre posla i rekoh aj da probam opet
nakacih tel i odin ga prepozna i sreca ovaj put odradi instalaciju do kraja... al kad sam ga ponovo nakacio da bih ga rootovao nije opet hteo da prepozna tel....evo i sad sam upravo opet probao i nece

dobro je da sam bar osposobio telefon da mogu da ga koristim..a root cemo sacekati da se komp smiluje opet :)

j sasa , vlab
hvala na pomoci

Poslednja izmena:
@Rango probaj da stavis kabl direktno u one usb pozadi, nemoj da koristis nikakve usb ext ili hub-ove.

ne znam da li si procitao gore....koristim lap top sa Vistom i imam 4 USB porta... i sve ih isprobam svaki put
i da, direktno kacim preko kabla, bez ikakvih hub-ova

Poslednja izmena:
Mislim da bi najbolje bilo da stavis win7 ako vec nemas drugi komp... Drugar je imao vistu i zezala ga... Posle kad je stavio win7 nije imao vise problema...

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

i ja mislim da je to najbolje resenje...samo cekam da se neki podaci sa kompa bekapuju (posto se to cuva na sistemskoj particiji :) pod pass-om) ...kad se odredjene osobe budu smilovale da to urade

Zna li neko gde ima malo veci izbor zastite za ledja za ovaj fon,po mogucstvu i u razlicitim nijansama,a i kako da kazem tipova?

mislim da cu odustati od Build14, jer mi je razgovor isprekidan... vec nekoliko dana mi se zale ljudi da me ne cuju. probao sam i druge modeme, ali nema efekta...

Meni se niko nije žalio. Koja mreža? Ja sam na mt:s-u.

takodje.

heh..
izgleda da komp radi kako treba samo jednom denvno i to rano ujutru :)....juce sam uspeo da ga flesujem u 06.30 i posle ceo dan ni da pipne da prepozna telefon
sad ga nakacih (07.00 h ) i prepozna ga odin iz prve i konacno ga rootovah :)
samo da ne pocne opet sa restartima

hvala na pomoci svima

Poslednja izmena:
Moze neko da mi da parametre za VIP ?

^^

Odeš na sajt i pošalješ konfiguracione poruke na svoj broj.Samo izabereš I8500 jer nema I9000...

Hvala odgovara.Uspeo sam da podesim parametre.

^^ Kakva ti trebaju, ona silikonska ili...??? Imas sve i svasta na kupindu, iskopaces nesto, smao malo potrazi..

da li je neko vec stavljao fix za JVU...jel vredi stavljati?

Kakva je kamera na MIUI 2.1.13 ili nekom srodnom izdanju (ICS)? Da li je u rangu teamhacksung's ICS porta-a build 14?

Ako može neko neka mi odgovori, da ne stavljam ako je bezvezna.

Izašao ICS Build15 - CM9 alpha RC0.

Taman da vidim da li će da mi se reši problem sa mikrofonom

Јел зна неко да ми каже јел ово ок потрошња нета?
6df50059-c0a3-233f.jpg

Мислим, мало ми је сумњиво 43% на os services

Poslednja izmena:
Verovatno je nešto loše prepoznao, ili je gmail u pitanju...

Meni je rešio probem sa mikrofonom iz build 14. Može da se koristi svakodnevno.

Jel izlazi zvanicni ICS za SGS ili Se Sljamsung i dalje ciganise zbog TouchWiza?

Nazad
Vrh Dno